Влез

View Full Version : -

eminemfenka
05-31-2009, 18:21
---------

bgroma
05-31-2009, 18:27
С най-близкия ми човек от деството се случи нещо подобно... в момента, в който започна сериозна връзка ( със сегашното си приятелка ) той адски много се промени, заебаваше всичките си познати, дори и мен... Бях винена за всяка моя грешна стъпка, а той беше безгрешния... Много ме болеше... И за капак на всичко ми вдигна луд скандал, че не съм отишла на изпращането му на бала ( а аз бях в друг град тогава ). Месеци наред ми се сърдеше и за това. И въпреки, че се чувствах като теб... един ден не издържах. Цяла вечер през сълзи съм му писала да му се извинявам ( въпреки, че не аз бях виновната ), а той само ме обвиняваше за всичко... И все пак някакси успях да го убедя, че няма смисъл да се караме. Аз направих първата крачка да се сдобрим, но не съжалявам. Сега не всичко е като преди, но си струва да си поговорите. Не се измъчвай... по-добре да му споделиш какво ти е, въпреки всичко

eminemfenka
05-31-2009, 18:34
-----------

bgroma
05-31-2009, 18:37
Знам, че от всичко най-трудно е да преглътнеш гордостта ти, но понякога си заслужава...поне направете опит да си поговорите... Трябва да изясните нещата, а не само ти да страдаш. Кажи му какво ти е!

eminemfenka
05-31-2009, 18:41
Може би ще се чувствам като глупачка.. той газара с кола.. нови приятели.. приятелки.. ходи насам натам.. дали би се отказал от всичко това? уфф :cry: така отчаяно се моля всеки ден да прочета само един смс в който да пише че е сгрешил и ще му простя .. някак ще преглътна всичко..весеки път когато телефона ми тръгне да звани се моля да е той :cry:

magitu1
05-31-2009, 18:42
Имай малко достойнство!!!Защо трябва да му правиш мръсно?Какво ще спечелиш с това?Щом казваш, че поне малко му липсваш мисля, че той е този, който трябва да направи първата крачка щом той е виновен, но разбира се ако осъзнава това!!! Така че те съветвам не прави нищо!А пък мисля, че те заслужава някой който наистина ще те цени като човек и ще те обича!!!
УсПеХ!!! :-) :-) :-)

bgroma
05-31-2009, 18:45
весеки път когато телефона ми тръгне да звани се моля да е той :cry:

Иии малко да ти повдигна настроението - сложи друга мелодия на номера му и нека сърцето ти не бие лудо при всяко звънене, а само на тази мелодия. Бъди малко по-оптимистично настроена и... горе главата. Всичко е в твоите ръце. :P

eminemfenka
05-31-2009, 18:47
--------------

fc
05-31-2009, 18:51
Аре малко и вие жените да страдате.

eminemfenka
05-31-2009, 18:53
FC - и твоят край ще дойде .. бъди спокоен :)

fc
05-31-2009, 19:01
FC - и твоят край ще дойде .. бъди спокоен :)
Моя "край" дойде вече. И съм спокоен вече.

eminemfenka
05-31-2009, 19:04
----------

Riva
05-31-2009, 19:12
Без бесни тинейджърски изказвания моля :)

sladkish_14
05-31-2009, 19:14
И какво ..?
Защо понякога не искате да приемете нещата , те се случват факт са ! Всички искат времето да връщат , не стига , че те е лъгал и какво ли още не , ми чак иска пак да си върне лъжите :?

Hilary_
05-31-2009, 19:29
Ами виж ... остави го нека сам прецени какво да рпави... ако тооолкова много държи на теб сам ще дойде... недей да му падаш в краката... :? Колктоо и да ти е мъчно... недей, защото сама ще се нараниш... :(

justbebsi
05-31-2009, 20:05
Няма смисъл да се занимаваш с човек който те е лъгал и наранил . :? Опитай се да го забравиш , знам че ти изглежда трудно но не е невъзможно

gren
05-31-2009, 21:15
когато чета подобни изказвания наистина корема ми става на топка :( ...това е може би защото при една евентуална раздяла с приятелката ми (каквато е належаща) разбирам как ще се чувств тя :(
относно твоя проблем смятам че не трябва да искаш да се събирате с бившия ти приятел наистина знам че мн боли само при мислъта че ти трябва да спреш да се бориш да сте заедно...и като си повтаряш..." това ли беше всичко" боли мн наистина :(....но тази болка да изчезне по скоро ти трябва да спреш да мислиш затова и да се примириш по бързо...аз ги разгирам така нещата и лично аз така бих направил...макар че отстрани е мн по-лесно да се дава акъл...успех :)

TheGirlNextDoor
05-31-2009, 21:28

или точно обратнотоооо :-x :-x :-x

..иначе към авторката..щом толкова време те е лъгал..не знам дали има смисъл да сте заедно ; ((
и няма смисъл да му правиш мръсно..нито ще върнеш времето нито ще промениш нещата : ))
..просто няма смисъл.Опитай се да го забравиш

magitu1
06-01-2009, 07:01
Само едно ще кажа...като влезнеш във форума кои повече молят за съвети момичетата или момчетата???Аз мисля, че момичетата са тези, които търсят опора...Но защо?...Отговора е много прост - Заради такива като теб, които се мислят за велики и които си втълпяват, че могат да имат всяка... :x :x :x

eminemfenka
06-01-2009, 07:17
-----------

sumerwind
06-01-2009, 08:24
Първо изчакай и виж дали той ще те потърси момчетата са гадняри само се оплакват,че ние сме виновни,но те са повече... трябва той да те потърси иначе само му доставяш удоволствие с това,че му се молиш.Явно му харесва да те наранява... моят съвет е остави го сам да изпита нужда да те потърси и тогава го поизмъчи дай му да разбере,че не е трябвало да се държи така с теб и че имаш човешка душа! :-o

NeZaPoznat
06-01-2009, 08:37
Той беше светлината в моят живот.. един приятел,който никога за нищо нямаше да заменя и сега не мога да го заменя :( никой др. няма да е като него.. ние бяхме толкова еднакви.. а сега толкова различни.. някога се смеехме а сега не се гледаме :neutral: мн. сме преживяли заедно.. годинии.. във всички трудности бяхме заедно.. но той.. той е виновникаа .. подяволите .. само ме лъжеше .. разиграваше.. заебаваше. всички ме изоставиха и тойй ме изостави.. в продължение на една година той прекаляваше с всичко лъжи какво ли не съм изтърпяла и преглътнала .. но вече се събра една буца която няма как да преглътна .. заеба ме .. лъга ме.. прави ми мръсно ..дразни ме.. :shock: минаха дни не издържах звъннах му .. исках да го чуя :-x беше студен .. беше човек,когото аз не познавах :shock: не си говорим не се виждаме .. само понякога в даскалото аз му видях гърба.. и той моя .. обръща се ..и сега се занимава с няквии момиченца там се прави :o и това бешее.. сега секи поема по своя път.. а имахме планове .. той.. той ми беше всичко.. опората..щастието..живот. Излизам с приятели смееме се.. но нещо липсва една частичка от пъзела.. Той беше това,което една ли ще среща някога отново :-k Искаам си гоо :cry: искам това мъничко щастие.. но подяволите не искам да му падам на колене.. не мога да му простя всичко което направи не могааа :( Искам да му направя мръсно.. искам да разбере , че не е същият без мен.. но сърце не ми дава да направя нещо подло.. защото знам,че малко или много мисли за мен.. че му липсвам.. :( Просто искам да си гу върна :( Моля ви искам мнения! Благодаря на всеки отзовал се! :-x

Чакай сега !

Обичаш го , искаш си го, но искаш да му го върнеш т.е. да страда, а ти също страдаш в момента защото той те е зае*ал и ти е правил мръсно а после си го искаш обратно защото той е светлината в живота ти. Значи ли че светлина в живота ти е човек който ти прави мръсно ? А защо искаш да си го връщаш - за да те еба*а още ли ?
Обърках се !! :? Оправяй се сама !! :?

cinderella_gugutka
06-01-2009, 08:58
живота е гаден.ако не искаш да бъдеш няранявана нау4и се да казваш сбогом.всеки е минал през гаден период-явно и теоя е дошъл

eminemfenka
06-01-2009, 09:02
Непознат - Ъм може да ме лъгал/лъже,заебавал/заебава.. и кво ли още не .. но искам да пак да сме си заедно :( простоо искам само едно извинявай :x нима е много? :( :o ЛИПСВА МИ :cry:

NeZaPoznat
06-01-2009, 09:12
Непознат - Ъм може да ме лъгал/лъже,заебавал/заебава.. и кво ли още не .. но искам да пак да сме си заедно :( простоо искам само едно извинявай :x нима е много? :( :o ЛИПСВА МИ :cry:

ОК ! Искаш го ! А после нали няма да пускаш тема че видиш ли пак те е зае.... и наранил.

Съвет - намери си човек който те цени. Веднъж тръгнали на зле нещата ще стават още по-зле. Чета го и в други форуми - там пишат хора с опит. :?

eminemfenka
06-01-2009, 09:42
NeZaPoznat - А съвет как да го преудолея :cry:

NeZaPoznat
06-01-2009, 11:03
NeZaPoznat - А съвет как да го преудолея :cry:

Клин се избива с клин! Ако си сама - няма начин да не мислиш за него. Намери си занимания за мозъка .. това е .

eminemfenka
06-01-2009, 15:29
NeZaPoznat - много ти благодаря за мненията/съветите както и на всички отзовали се .

fc
06-01-2009, 16:36
Само едно ще кажа...като влезнеш във форума кои повече молят за съвети момичетата или момчетата???Аз мисля, че момичетата са тези, които търсят опора...Но защо?...Отговора е много прост - Заради такива като теб, които се мислят за велики и които си втълпяват, че могат да имат всяка... :x :x :x
Ебаси излъчването дето имам :)

laji4ka
06-01-2009, 16:55
весеки път когато телефона ми тръгне да звани се моля да е той :cry:

Иии малко да ти повдигна настроението - сложи друга мелодия на номера му и нека сърцето ти не бие лудо при всяко звънене, а само на тази мелодия. Бъди малко по-оптимистично настроена и... горе главата. Всичко е в твоите ръце. :P

+++1 много ме заинтригува твоята история били била така добра да пишеш как се развиват отношенията между двама ви :P :P :-P :-) :-) :-)

eminemfenka
06-01-2009, 16:57
ох ами аз вчера пуснах темичката и как да се развиват .. човека с колата новите приятелчета мацките и аз тука шута тая мъничка надежда за нас :o :?

laji4ka
06-01-2009, 16:58

толкова ли си тъп,задръстен,безчувствен .. ебати тъпака дет си .. момичето преживява някъкъв ужас в момента а дано всичко се обърне срещу тебе ...

magitu1
06-01-2009, 18:42
Ебаси излъчването дето имам :)
Еми да...защото за да го кажеш тва трее да имаш много самочувствие...а пък и аз не говора в ед.ч. така че...

FCB
06-01-2009, 19:10
Според мен ако ти е бил наистина толкова добър приятел не би те лъгал,обиждал... Все пак това е моето мнение,но си помисли струва ли си да страдаш заради чвек на който не му пука за теб.