View Full Version : ДуМиЧкИтЕ - "ОбиЧаМ тЕ"
Винаги ли когато се разделяте с половинката си, си казвате ОБИЧАМ ТЕ? И кой пръв го казва Ти или Той/Тя?
Cathylicious
05-31-2009, 19:03
Не,когато казваш тези думи прекалено често,изгубват смисъла си .. Любовта се доказва с действия,не с думи .. Винаги момчето ми го казва първо .. Един единствен път в живота си съм изпитала нужда да кажа тези думи,но е ужасно,когато ги отхвърлят ..
Ами не винаги.Иначе си го казваме много пъти през деня.А кой е бил първи не съм забелязвала.Понякога аз,понякога той :D
sladkish_14
05-31-2009, 19:10
За голямия ми опит в тези неща 8-) , винаги момчето го е казвал първи , много рядко да съм била аз ,, Някак си е по - хубаво той да го каже първи , вдъхва ми сигурност и не знам .. Може много пъти да ми се е искало аз да го кажа просто ей така , но несъм го правела ..
Аз никога, ама никога не казвам на някого, че го обичам. Когато някой ми го каже, аз само се усмихвам... Той знае, че ми е трудно и почти непосилно да изрека тези думи. :oops:
fall_out_girl
05-31-2009, 19:15
Не мисля,че след всяко изпращане е нужно да му казвам,че го обичам...По-добре да му го показвам всеки ден :)
Ами ще го кажа както е било преди.... нямаше ден, в който да не си го казвахме, но не е било по график ... а когато е нужно... 8)
аа защо при раздяла? не е ли по добре по време на жръзката?! даже на мен в момента на момчето с което съм ми е трудно да го кажа въпреки че сме от доста време заедно..според мен "обичам те" при раздяла се казва само когато все ошще изпитва това :-D
аа защо при раздяла? не е ли по добре по време на жръзката?! даже на мен в момента на момчето с което съм ми е трудно да го кажа въпреки че сме от доста време заедно..според мен "обичам те" при раздяла се казва само когато все ошще изпитва това :-D
Не следиш мисълта, ставаше въпрос при раздяла, но не да не са повече заедно, а при раздяла в този смисъл на думата, вечер пред блока на момиче например или където и да е, и си кажат чао. А не когато тя каже "напускам те" или пък той.
За мен думите Обичам те са донякъде просто две думи, донякъде адски силни. Обичам те не се казва просто ей така.. Да не говорим че обичта се доказва, а не се казва.
Казвам го само,когато го чувствам
lpfc1936
05-31-2009, 19:51
Много рядко казвам тези думи. Да кажеш Обичам те означава много.Не го казвам само на гаджето си,но и на приятелките и приятелите , които винаги са до мен в най-трудните моменти.
Обичам те не се казва,то се доказва!
XTREMEFREERIDE
05-31-2009, 20:00
Винаги си казваме. Кой, когато свари.
DeNNichkA
05-31-2009, 20:00
нямаме определен график кога да си го казваме :-D И няма значение дали аз или той го казва първи .. важното е, че и двамата го чувстваме
53downfall
05-31-2009, 20:13
МоЖи дъ сам КуЧкаta ъмъ не твоЙта.
Що пишете по тоя начин :-o само губите време и няма смисъл.
Обичам те са силни две думи който значат повече от "искам да спя с теб"
А днес се използват за всичко.
dragonfly92
05-31-2009, 20:53
казваме си го винаги когато имаме нужда :) (поне по веднъж на ден) няма значение дали се раделяме или тъкмо сме се срещнали.
И не го чакам той да го каже първи ,няма значение кой го казва , а чувствата да са взаимни :wink: :) :-)
Аз до сега не съм казвала "Обичам те" на момче :? Сега имам приятел и той ми е казвал че ме обича много пъти .. аз отговарям "и аз", ноо тези думички "обичам те" не мога да ги кажа .. като чели ме е страх .. не знам :)
Щом се разделям с него значи не го обичам ... Следователно той (момчето) ми го казва първо ...