PDA

View Full Version : Не се получи!

VQTUR
06-01-2009, 16:51
Просто да си излея мислите.. ако искате четете!

Харесвахме се адски много и 2мата, но.... нещата не станаха!
Защо ли? Може би бяхме прекалено горди за да направим 1та стъпка или прекалено заети със своите си неща...
Цели 6 месеца да харесваш лудо даден човек и нито веднъж да не се осмелиш да поговорите малко или нещо такова...
Дори и ''здрасти'' трудно си казвахме пффф, тъпа работа.

Не знам дали на някой от вас му се е случвало такова нещо с някой, но на мен определено не ми се беше
Когато го видех направо мислите ми изсвирясваха от главата, спирах да мисля, спирах да дишам и гледах втренчено!
Като не от този свят...
Но с времето емоцията ставаше все по-малка, трепетите в корема все по-слабо се усещаха, когато го видех и накрая (днес) осъзнах, че няма смисъл да си губя времето с нещо, което няма да се получи!

Наистина имаше невероятно привличане м/у нас, но просто не се получи!
Тъжно, но ФАКТ!

Благодаря на тези, които стигнаха до ТУК! :)

MP
06-01-2009, 16:54
Добре,че се усети навреме.Прекарах 3 години в такава ситуация и още ми е трудно да повярвам,колко глупав бях.Доста изгубено време е това,а всичко завърши по същия начин (почти де,помогна и това,че тя си намери приятел).

VQTUR
06-01-2009, 16:58
е добре де, как така 3 години!?
Това е много време, бе човек.
Защо не направи нещо по въпроса... ти си момче(или се бъркам) защо не направи нещо за да се съберете?

Hilary_
06-01-2009, 16:59
Дали ми се е случвало... да но не за толкова голям ериод от време... :? Ам желая ти късмет за напред... 8)

dyfi
06-01-2009, 16:59
Просто да си излея мислите.. ако искате четете!

Харесвахме се адски много и 2мата, но.... нещата не станаха!
Защо ли? Може би бяхме прекалено горди за да направим 1та стъпка или прекалено заети със своите си неща...
Цели 6 месеца да харесваш лудо даден човек и нито веднъж да не се осмелиш да поговорите малко или нещо такова...
Дори и ''здрасти'' трудно си казвахме пффф, тъпа работа.

Не знам дали на някой от вас му се е случвало такова нещо с някой, но на мен определено не ми се беше
Когато го видех направо мислите ми изсвирясваха от главата, спирах да мисля, спирах да дишам и гледах втренчено!
Като не от този свят...
Но с времето емоцията ставаше все по-малка, трепетите в корема все по-слабо се усещаха, когато го видех и накрая (днес) осъзнах, че няма смисъл да си губя времето с нещо, което няма да се получи!

Наистина имаше невероятно привличане м/у нас, но просто не се получи!
Тъжно, но ФАКТ!

Благодаря на тези, които стигнаха до ТУК! :)

Аз съм в почти същото положение,само че нещата са от 3 месеца..Тъп срам... :x

justbebsi
06-01-2009, 17:03
Продължавай напред . И имай едно на ум другия път да не се получава така . Трябва да преодолееш срама

Take_That
06-01-2009, 17:10
Продължавай напред . И имай едно на ум другия път да не се получава така . Трябва да преодолееш срама

Съгласна съм :)

VQTUR
06-01-2009, 17:11
леле, не предполагах че има толкова други в такова тъпо положение.

Дам срама е голяма работа... тряя се справяме с него.

dyfi не му мисли, ами ДЕЙСТВАЙ!!! :)

ANEw
06-01-2009, 17:12

:)

sladkish_14
06-01-2009, 17:13
Какво да се получи след като не сте разговаряли дори ,, Имало е толкова много начини .. :?

akinom
06-01-2009, 17:19
sorry za latinica, no nqmam na tozi komputar bg :[.
Vij sega, vsi4ko se e polu4ilo ili ot nqkakvi kompleksi ili prosto si se podcenila..
trqbva malko po- otpusnato da go karate, be. Zaka4ai go, gonete se, kre6tete,dokosvai go, uj bez da iska6.. spodelqite si kato izlezte, eventualno. Taka stavat ne6tata, ne da stoi6 kato preparian i da ne pravi6 nikakvo vpe4atlenie otstrani.. Haide, da ne se povatrq tova ti pojelavam i mn uspeh za na pred i 4estit praznik. 8-)

VQTUR
06-01-2009, 17:21
Какво да се получи след като не сте разговаряли дори ,, Имало е толкова много начини .. :?

съгласна съм, че е имало мнооого начини, но аз повече от 30сек или 1 мин не можех да издържа в негово присъствие!
Или ще изръся нещо от глупост или няма да съм адекватна... или просто ще спра да дишам.

dyfi
06-01-2009, 17:21

dyfi не му мисли, ами ДЕЙСТВАЙ!!! :)

Ами да ще го направя.Мерси за нахъсването! :) . Ще направя всичко възможно докато мога,защото след 15 няма да го видя повече..

VQTUR
06-01-2009, 17:29
sorry za latinica, no nqmam na tozi komputar bg :[.
Vij sega, vsi4ko se e polu4ilo ili ot nqkakvi kompleksi ili prosto si se podcenila..
trqbva malko po- otpusnato da go karate, be. Zaka4ai go, gonete se, kre6tete,dokosvai go, uj bez da iska6.. spodelqite si kato izlezte, eventualno. Taka stavat ne6tata, ne da stoi6 kato preparian i da ne pravi6 nikakvo vpe4atlenie otstrani.. Haide, da ne se povatrq tova ti pojelavam i mn uspeh za na pred i 4estit praznik. 8-)

хах, Честит празник и на теб :-P

а това за закачането, докосването, гоненето и крещенето... малко не ми се връзва. все пак не сме 3,4 клас а на по 18 - 19 год...
както и да е, мерси :D

dyfi не му мисли, ами ДЕЙСТВАЙ!!!

Ами да ще го направя.Мерси за нахъсването! . Ще направя всичко възможно докато мога,защото след 15 няма да го видя повече..

И аз няма да го виждам, защото завърши :(

Давай - с теб сме :grin:
и после да пишеш кво е станало 8-)

eminemfenka
06-01-2009, 17:33
аз изгубих 2 години и малко бях апсолютно хлътнала .. но той ме накара да страдам така както никой до сега не ме беше карал.. :o правилно си постъпила ! евала ти правя :) не всеки се усеща на време :?

akinom
06-01-2009, 17:37
:D :D e, da to si zavisi ot 4oveka, vazrastta. Az naprimer sam v 8klas i takiva zaka4ki mi haresvat, praktikuvam gi i si izvli4am golqma polza ot tqh .. No ima i ludi glavi i po na 19 godini.. trqbva da se izprobva vsi4ko. :-D

BaiToq
06-01-2009, 17:39
:shock:

XTREMEFREERIDE
06-01-2009, 17:40
При мен пък се получи. Харесвах го от една година. През един период от време той знаеше, после го накарах да мисли, че всичко е минало и след това отново един приятел му каза. Нямах интернет и се налочи да го причакам във физкултурния салон и да го дръпна да си поговорим, защото неможех да чакам повече. Той обеща да си помисли и 4 дена след това ми каза "Еми, ако искаш да опитаме". Добре, опитахме, но изкарахме 9 дена. Не ми беше хубаво, дори! :? Поне преодолях срама си.
Тъ! Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.
Преодолейте срама и се оставете на съдбата.

bubblebabe
06-01-2009, 17:43
и аз съм хлътнала по едно момче, бях писала тема, ама... 8-)
ще си загубя времмето само :?

akinom
06-01-2009, 17:46
Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.

Bravo! Mnogo to4no i pravilno razsajdava6, mnogo si prava.

VQTUR
06-01-2009, 17:48
Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.

аха, има го и тоя момент в който вече не е интересно (като тръгнете примерно) защото вече си постигнал целта и не е чак такова приключение, като преди това.

XTREMEFREERIDE
06-01-2009, 17:52

аха, има го и тоя момент в който вече не е интересно (като тръгнете примерно) защото вече си постигнал целта и не е чак такова приключение, като преди това.

Именно. Аз със приятелят ми (сегашния) тръгнах, на първия ден. Знаехме се от една година, но дори и здрасти не си бяхме казвали. Нито пък бях зяпнала в него. Просто един ден решихме да излезем да се поопознаем, защото не може да чатим само в скайп, и просто се случи. Ето, вече година и месец, горе долу, сме заедно и всеки ден е приключение. Всеки ден очаквам нещо ново. (Малко се поувлякох, но като ми идва отвътре да пиша си пиша.. 8-) ). Просто съм имала 3 връзки, които са станали известно време след като се вторача в момчето и просто не ставаше както трябва.
Разбира се това, което се случва с мен, не е никаква гаранция, че така се случва със всички. Просто давам пример.

VQTUR
06-01-2009, 18:12

Именно. Аз със приятелят ми (сегашния) тръгнах, на първия ден. Знаехме се от една година, но дори и здрасти не си бяхме казвали. Нито пък бях зяпнала в него. Просто един ден решихме да излезем да се поопознаем, защото не може да чатим само в скайп, и просто се случи. Ето, вече година и месец, горе долу, сме заедно и всеки ден е приключение. Всеки ден очаквам нещо ново. (Малко се поувлякох, но като ми идва отвътре да пиша си пиша.. 8-) ). Просто съм имала 3 връзки, които са станали известно време след като се вторача в момчето и просто не ставаше както трябва.
Разбира се това, което се случва с мен, не е никаква гаранция, че така се случва със всички. Просто давам пример.

:)
Пожелавам ти още много радости и интересни преживявания с твоето момче!

MP
06-01-2009, 18:49
е добре де, как така 3 години!?
Това е много време, бе човек.
Защо не направи нещо по въпроса... ти си момче(или се бъркам) защо не направи нещо за да се съберете?

Ще кажа само,че лошата комбинация от много фактори максимално ме затрудни.Иначе мога да изпиша 3 страници по въпроса,но няма смисъл.
Имах и множество съмнения,които така и не успях да преборя,пък и винаги,когато се стигаше до възможност си гълтах езика.Може да е било за добро.

TheGirlNextDoor
06-01-2009, 19:10
от месец съм така..не знам срам ли е какво е ама..
^^и все още се надявам на нещо.. ;Ss

vampirekiss
06-01-2009, 19:46
И при мен беше така.Това ми се случи преди година и наистина е леко смущаващо да знаеш,че все пак е можело...ами понякога и така се случва.Не винаги е нужно само привличане.