View Full Version : Има ли смисъл?
DjBaloon
06-02-2009, 06:32
Понякога не се получава
nefchi_bs
06-02-2009, 06:43
Най-вероятно е по-срамежлива..
Ужс,много съм прост няма подобрения ама пак я търся :D
TheNewReligion
06-03-2009, 17:34
Хах, и аз се държа така в началото с всички, но после се отпускам. Предразположи я да се отпусне, като я заговориш за нещо, което я интересува или просто знаеш, че знае много за него. :)
MaLkAtAgAnJa
06-03-2009, 18:13
Може да те хар. аз например като си харесвам някое моми4е в на4алото ме е срам да не се издъня 8)
Аз от личен опит ще ти кажа, че търпението му е майката. И аз така имах случай, но момичетата повече искат да опознаят човека, а като не го познават пък не му дават много да ги опознаят. Абе объркана работа са тея момичета :D
P.S. - Не се отказвай от нея. Успех!
Разбери за какво обича да говори,ако до сега не си.....
LittlePrincess
06-04-2009, 12:24
Не знае кво да каже.. :D или я е страх да не се издъни с някоя глупост.. Но и по скайп да я е срам е прекалено :?
LittlePrincess
06-04-2009, 12:58
хахахаа и аз обичам да спя, ма то това не е хоби 8-)
аз лично бих се отказала.. като няма как да си кажете 2 думи без да я питаш.. като не може да се отпусне.. не ти трябва просто да се чувстваш постоянно досаден.
Попринцип мисля,че човек обича да говори най-много за хобитата си.Попитах е какво е нейното и тя ми каза да спя :? :?
възпозвай се от хобито й
питай я на кво легло спи
кога си ляга
кога става
сънува ли? какво?
иска ли да види твоето легло от близо? да поспите заедно :razz:
BrainlessROCKBABY
06-04-2009, 16:29
Може да те хар. аз например като си харесвам някое моми4е в на4алото ме е срам да не се издъня 8)
BrainlessROCKBABY
06-04-2009, 16:29
Може да те хар. аз например 8)
monttitty
06-04-2009, 16:48
Според мене те харесва,о е от тези по-стеснителните.Щом не може да се отпусне излез с нея и нейната компания,поинтересувай се от приятелите и дали е заинтересована от теб..или нещо от сорта ;) успех
П.С.-щом й пише тва на скайпа поинтересувай се малко повече и ако е за теб ще се разбере :)
Може да те хар. аз например 8)
какво ти например
Май здраво си хлътнал... Ако бях аз ще потрая още поне малко така.
Например направи си една стратегия за един месец и виж как се държи в момента към теб и отношението й и на края на месеца как ще е... Ако има разлика има смисъл да продължаваш така. Ако няма, ако съм на твое място, бих й казал всичко, каквото чувствам и вече от там каквото тя каже...
Споко, дай им време, може просто да е по-затворен човек ;) !
justbebsi
06-05-2009, 18:54
Може с времето да се отпусне . Както казаха и други хора преди мен , вероятно те харесва и затова се притеснява толкова.
За да върви разговора опитай да разбереш повече за нея . Питай я каква музика слуша , кой й е любимият филм , има ли домашен любимец вкъщи , питай я нещо за училище . Потърси нещо общо което и двамата харесвате . Ако тя открие че имате сходни интереси , може да стане по-разговорлива. Дай и време , може скоро да забележиш положителна промяна :)
И още нещо - Недей да я притискаш с въпроси от сорта на "кажи нещо " , " защо си толкова мълчалива " . Когато човек се притеснява да говори тези въпроси са наистина вбесяващи .
Според мене онова което е написала на скайпа си за Боби е било за теб 8-) ама незнам как да го тълкувам.При условие,че има друг абонат който е със същото име...сещаш се ..как тъй ше пишеш някви си работи.искала е може би нещо да ти каже пък това инлове :D
Ако не те дразни чак толкова много като мълчи тогава се бори за нея
Може би наистина и е много притеснително обаче нрябва търпение
Незнам друго какво да ти кажа.Другите мнения бяха много добри
ае гуд лък :)
а и откаде ти са снимките на профила?
Ужасно много ме кефят :lol:
brokeninside13
06-06-2009, 18:15
Rza имам ти скайпа! :-D
Наистина може да й досаждаш.
Аз за себе си поне мога да кажа, че когато някой не ме вълнува като момче, а дори и като човек и аз съм по - дръпната. В смисъл, не съм срамежлива, ама пиша единствено ако съответния човек ми пише пръв и то си пишем общи приказки. Подмятанията ги игнорирам, все едно нищо. На живо, те пък са срамежливи...тъпа история.
Абе, не знам, остави я за известно време. :)
Ами аз лично така ще постъпя ако ме дразниш, а ако продължаваш даже няма и да ти пиша, може да те блокирам ддз...Ще мисля на тебе като някоя лепка, дето иска даси говари с мен, ама аз не желая... Щом ти е казала, че обича да спи значе я октави! Не виждаш ли, че на момичето си и досаден?! Сори, ама така стоят нещата
Стенлита,Менлита няма според мене 8-) Твоя ще е ан тей,не се отчайвай.. Те така почвам по същество ...
1во.. проучи малко за нея...какви момчета точно харесва,дали ти си от тяхх..
2ро.. пускай майтапи от време на време,развеселявай я докато се прибирате .. жените обожаваме такива мъже (поне повечето от нас.. :-) )
3то.. натяквай й,че е сладка/красива/очарователна/със страхотна коса,очи,устни.. бе общо взето прави й комплименти 8) разглези я един вид 8-)
4то... Като искаш да излезеш с нея недей с изтърканите реплики ``ай на кафе`` или ``ай на кино`` .. Можеш и по-нежно като...знам едно кафене,където правят страхотни мелби/шейкове/айс кафета и блябля каквото се сетиш искаш ли да ги опитаме и да полафим.. 8-) или днес в киното има еди си кой си филм,знам,че харесваш такива искаш ли да го гледаме заедно .. :D Така тя няма да те сметне за поредния бройкаджия,какъвто не си,ами ще разбере,че имаш интерес към нея .. :-D
И най-важното бъди себе си ... Усмихвай се т.н .. :)
Успех и няма да се отказвашшшшшш :grin:
TheNewReligion
06-10-2009, 15:11
Стенлита,Менлита няма според мене 8-) Твоя ще е ан тей,не се отчайвай.. Те така почвам по същество ...
1во.. проучи малко за нея...какви момчета точно харесва,дали ти си от тяхх..
2ро.. пускай майтапи от време на време,развеселявай я докато се прибирате .. жените обожаваме такива мъже (поне повечето от нас.. :-) )
3то.. натяквай й,че е сладка/красива/очарователна/със страхотна коса,очи,устни.. бе общо взето прави й комплименти 8) разглези я един вид 8-)
4то... Като искаш да излезеш с нея недей с изтърканите реплики ``ай на кафе`` или ``ай на кино`` .. Можеш и по-нежно като...знам едно кафене,където правят страхотни мелби/шейкове/айс кафета и блябля каквото се сетиш искаш ли да ги опитаме и да полафим.. 8-) или днес в киното има еди си кой си филм,знам,че харесваш такива искаш ли да го гледаме заедно .. :D Така тя няма да те сметне за поредния бройкаджия,какъвто не си,ами ще разбере,че имаш интерес към нея .. :-D
И най-важното бъди себе си ... Усмихвай се т.н .. :)
Успех и няма да се отказвашшшшшш :grin:
Това е мерси за изчеврпателното мнение,ще те питам за още после ще ти обясня някой неща ако може съвет ама сега съм до магазина :D :D :D
Нееееееееее! Ще постъпиш ужааааасно грешно, ако започнеш и с комплиментите! Момичето не те харесва. Разбери го и я остави намира! Щом не се е качила в рейса с теб, значи не си й приятен. И на мен някой да ми дърдори 30 минути и отгоре на това да ме пришпорва да му говоря, и аз щях да се държа по същия начин. И хобито й е спане, защото си й досаден и предпочита да спи вместо ти да й дрънкаш на главата. Нещата са очеизвадни, а ти продължаваш да се самозалъгваш, което е супер тъпо. А и още нещо: горкото момиче не е предмет, за да е "твоя". :? Докато разсъждаваш по този детски начин, няма да си приятен да голяма част от момичетата. Пикльо. :?