View Full Version : ерекция на публи4но място ..
КАКВО правите КАТО имате ЕРЕКЦИЯ на ПУБЛИЧН0
Пипам се "там" защото се е "обелил" :D и после чакам да падне. :D
metalcheto
06-02-2009, 16:09
Вада го да видат колко е голям 8-)
metalc n3 m1 se pravi na mnogo otvoren
golqmumnik
06-02-2009, 17:49
Ако форумът се брои за публично място,просто затварям таба на Опера :)
хах ами последно ми се случи в шести клас :-D ддз
Nassgerrack
06-02-2009, 18:16
Трябва само да запазиш спокойствие и да си го преместиш в удобна позиция. Никой няма да ти каже нищо.. освен - я глей тоа къф револвер има в гащити!
fashion4etyy
06-02-2009, 18:20
aaa nz
Ми нищо седя си и не ми пука много много ... Голяма работа , да гледат да се радват ... 8-) 8-) 8-) :D Толкова ли е срамно :lol:
тва ми се е случвало 1-2 пъти и то само щото панталоните ми висът 1 педя под четала и колана ми се търка в чепа по някой път.Ама удърви ли се въобще не са забелязва щото и блузата ми стига почти до дъното на панталона.Така че като си подместа колана и за 1-2 мин са връща в меко състояние.
свалям си гащите
impassive7
06-02-2009, 20:47
Гледам да обличам малко по-дълга блуза да го скривам... :D Ако не съм с дълга блуза, почвам да мисля за нещо и да си отклонявам вниманието, за да спадне. :lol:
Имах едно гадже преди 3-4 години ... Тя вечно ме възбуждаше по публични места и бях в ерекция и си ходех така надървен и хората ме гледаха ама не ми пукаше .. в градския транспорт се бях качил така и кондукторката ме гледаше странно в панталоните и казах кво гледаш не виждаш ли че съм станал ... и тя просто замълча и не ме погледна повече.. .НЕ трябва да ти пука Нормално нещо е :-o Ти ако започнеш да се притесняваш от всичко ... По добре се беси 21 век батинка там няма тън мън скрито покрито всичко се знае 8)
Ми нищо седя си и не ми пука много много ... Голяма работа , да гледат да се радват ... 8-) 8-) 8-) :D Толкова ли е срамно :lol:
прав е човека + :lol: :lol:
Гледам да няма такива гафове
snoopypyx
06-07-2009, 17:54
бате кво те грее бе :o кой му е кеф да гледа 8)
ubuntureload
06-07-2009, 18:00
Обикновено цепя сливана на виновницата ....
vankata_kz1991
06-07-2009, 20:42
Ами ако е надолу и така стои никога няма да спадне :D :D и затова при удобен случай го нагласям да е нагоре и си спада ;);)
brokeninside13
06-07-2009, 21:34
свалям си гащите
брао !!! е тва е =D> :razz:
noproblembitch
06-08-2009, 07:12
Намесетвам си го и ич не ми пука! :D :D
На момчетата им е по-прецакано ... :D :D :D
AlMiNaToRa
06-08-2009, 17:43
На момчетата им е по-прецакано ... :D :D :D
айде ся,ние пък нямаме цикъл...тей че нещата горе долу се уравновесяват :razz: :D :grin:
Пипам се "там" защото се е "обелил" :D и после чакам да падне. :D
+1
Lyubomn7
06-09-2009, 19:46
Еми намествам го така че да не ми пречи и той сам като разбере че днеска нема да му връже и се отказва...
NeEd_HelP
06-10-2009, 09:35
Подкрепям! 8)
То пък голяма работа,като ви е станал на публично място :lol:
PlamenMEN
06-10-2009, 12:49
тва ми се е случвало 1-2 пъти и то само щото панталоните ми висът 1 педя под четала и колана ми се търка в чепа по някой път.Ама удърви ли се въобще не са забелязва щото и блузата ми стига почти до дъното на панталона.Така че като си подместа колана и за 1-2 мин са връща в меко състояние.
А ми сигурно си някое репаре, твойта лесна. То в такива моменти и на мен ми се иска да ходя с такива дрехи :D
Ами ако е надолу и така стои никога няма да спадне и затова при удобен случай го нагласям да е нагоре и си спада
И те така
Започвам да рева, няма да забравя преди 2 години като бях на 28, като ми стана на центъра и като ме изби на рев немогат да ме успокоят че ме водиха в болницата да ми бият успокойтелни, аз в линейката еректирал саборих половината апаратура, апък мед. сестрата взе че го лапна да му свали температурата. :oops:
padnaloblak
06-10-2009, 15:10
:D :D :D :D :D
+1
DeViLgIlrL16
06-10-2009, 17:10
хахаха.... чи кфо кату ви е станал се едно треа ви пука.... :D :D ходете си надървени и ич да ни ви дреми... човешко си е се пак... :D :D
maraton4y
06-10-2009, 19:42
Ами на мен много често ми се случва примерно в някой час , не че съм видял нещо възбуждащо,а просто си става... :D и то не си личи много,защото малкия по-често е на страни и всичко е ОК! :D Никой нищо не ми е казвал.
Започвам да рева, няма да забравя преди 2 години като бях на 28, като ми стана на центъра и като ме изби на рев немогат да ме успокоят че ме водиха в болницата да ми бият успокойтелни, аз в линейката еректирал саборих половината апаратура, апък мед. сестрата взе че го лапна да му свали температурата. :oops:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: