View Full Version : Търговски центрове,базарчета и ВЕЛИКИ МАГАЗИНИ
pinkisexapilla
06-02-2009, 16:33
В София? Ще ми кажете ли някакви такива? В центъра или в Овча Купел,Красно село,Красна Поляна.. :) Не ми казвайте да се разходя,моля ви се,просто искам да видя къде си заслужава да отида,че ми омръзна да се шляя безцелно. :(
от Пловдив съм,но ви знам МОЛ-овете и точно тях ще ти препоръчам;ако вече си била и нищо не те грабва,влака и в Пловдив :P
Loshotia
06-02-2009, 16:55
Да бе да, в Пловдив. Последният път се надявах нещо да си купя като бях там и освен сладолед и задушени зеленчуци, нищо не си харесах.
В красна поляна на пазара нали направиха едно двуетажно с магазини- там до стълбите има един добър. Иначе в центъра ти си ги знаеш сигурно
roksana_1
06-02-2009, 17:32
аз съм от красно село и уча в красна поляна и ги знам базарите :D на красна поляна разгледай целия втори етаж има дрешки и някакви бижута.На базара в красно село от скоро не съм ходила, но се сещам за едно базарче където е до зеленчуците и също има 2 малки магазинчета на спирката на 102,83 и 73 , а ако ти трябват за обувки наскоро откриха нови :) Нз какви неща има , но скоро ще пообиколя и ако има нещо хубаво ще пиша :) :)
В Овча Купел, ама не в Търговския, а в Дайския (той е срещу търговския), там е по - възможно да си намериш нещо. :))
BlackWings
06-03-2009, 10:03
Аз съм луда фенка на JUMBO - колко ли пари съм пръснала там - леле , не е истина...
IrresistibleGirl
06-03-2009, 12:03
Аз съм луда фенка на JUMBO - колко ли пари съм пръснала там - леле , не е истина...
jumboo <34578901376345874684682
Loshotia
06-04-2009, 05:50
Дрехи в джъмбо?!
Там доколкото си спомням(а бях преди 2 седмици там) има само детски дрехи
Да бе да, в Пловдив. Последният път се надявах нещо да си купя като бях там и освен сладолед и задушени зеленчуци, нищо не си харесах.
Хаха, защото не знаеш къде да отидеш, затова! :?
Loshotia
06-04-2009, 06:16
Хаха, защото не знаеш къде да отидеш, затова! :?
Явно. Разходихме се 3-4 пъти по главната, някакви базари, мола, успоредни на главната. За човек, който не е от града пак се радвам, че ги открих.
Следващият път като ходя в Пловдив ще искам съвет :P
От София съм, ама в Пловдив намирам неща, които тук не ми харесват. А там бих изкупила магазините. :grin:
BlackWings
06-04-2009, 07:42
Дрехи в джъмбо?!
Там доколкото си спомням(а бях преди 2 седмици там) има само детски дрехи
Няма дрехи , има бельо , чанти , аксесоари :) Просто го споменах като любим магазин за пазаруване.
Варна
егати колко съм съгласна 8-)
evalongoriq
06-04-2009, 18:56
Вцентъра на София е пълно с уникални магазини :grin: