View Full Version : Моля Ви дайте ми съвет
LiaAllen
06-02-2009, 18:55
Здравейте на всички!
Не ми се вярваше,че ще някой ден ще ми се наложи да пиша в форум за съвет,но.. Ето,че и този ден дойде...
Момчето на което държа повече от всичко,което обожавам,на което вярвам,което е Слънцето в моят ден е моят най-добър приятел. Познаваме се от 2 години и сме нараздрелни от денят в който се видяхме за 1ви път. Той дойде в моят град,в моето училище и още от 1вият ден в който се видяхме си паснахме като характери. Проблема е че той си има приятелка от неговият град от половин година на която много държи. Колкото знам и е бил първият и това много ги е сближило...
Така се получи че един ден излезнахме като приятели а вечерта вече бяхме нещо повече. Заедно сме от съвсем скоро... Но моите чувства растът с всяка секунда. В едно у-ще сме но там не демонстрираме че сме заедно защото е близък приятел с бившият ми и не иска той да разбира... Заедно сме малко време - само почивните дни и когато идва да ме изпраща след часовете ...Но не е там въпроса... Знам че звучи егоистично,но искам той да бъде само мой! За последен път е виждал приятелката си преди месеци и ще минат още 1 , 2 месеца докато се видят отново... Как да направя така че да обикне мен? Знам че е с мен понеже се получи просто "хубав момент" и може би понеже ме харесва... Но моите чуства към него са много по-дълбоки,просто за мен Той е наистина страшно важен и сега когато най-накрая успях да го имам,го искам на 100% ...
Моля Ви дайте ми съвет,как да го спечеля изцяло... :-#
Take_That
06-02-2009, 19:03
Как да го спечелиш - не мога да ти отговоря на този въпрос, той ако те обикне просто ще те обикне, ако ли не едва ли ще стане. Може да поговориш с него и да му споделиш всичко това, виж неговата гледна точка по този въпрос :)
LiaAllen
06-02-2009, 19:07
И аз това си мислех. А и в плюс преди си казвахме всичко. Но сега някак си ми звучи нелогично да отида и да му кажа "слушай сега, траябва да забравиш твойта другата,понеже аз те обичам" някак си .. :-#
Take_That
06-02-2009, 19:13
И аз това си мислех. А и в плюс преди си казвахме всичко. Но сега някак си ми звучи нелогично да отида и да му кажа "слушай сега, траябва да забравиш твойта другата,понеже аз те обичам" някак си .. :-#
Ейй няма да му казваш така,кажи му това, което сподели на нас - че го обичаш все повече с всяка изминала минута и какво мисли да прави в цялата тази ситуация - все пак в момента той е с две момичета. НЕ му поставяй ултиматуми!
LiaAllen
06-02-2009, 19:23
Ейй няма да му казваш така,кажи му това, което сподели на нас - че го обичаш все повече с всяка изминала минута и какво мисли да прави в цялата тази ситуация - все пак в момента той е с две момичета. НЕ му поставяй ултиматуми!
Той просто нищо не иска да прави. За него е добре така. Приятелката му го търси от време на време а той се прави че всичко е както винаги.
Какво да правя? Как да го спечеля изцяло? :-#
cinderella_gugutka
06-02-2009, 19:36
няма как да накараш някого да те заоби4а.просто бъди себе си пък каквото стане .ина4е само ще добавя 4е аз не бих тръгнала с мом4е което си има и друго гадже :?
Cybershot
06-02-2009, 19:46
защо не бяха повече такива като теб :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sasha_90
06-03-2009, 20:16
Нали си има приятелка?
bonboncho
06-04-2009, 09:14
просто му покажи това което написа тук и го попитай какво ще правите :)
Признай му всичко това,което тук го казваш.
NeZaPoznat
06-04-2009, 09:58
Здравейте на всички!
Не ми се вярваше,че ще някой ден ще ми се наложи да пиша в форум за съвет,но.. Ето,че и този ден дойде...
Момчето на което държа повече от всичко,което обожавам,на което вярвам,което е Слънцето в моят ден е моят най-добър приятел. Познаваме се от 2 години и сме нараздрелни от денят в който се видяхме за 1ви път. Той дойде в моят град,в моето училище и още от 1вият ден в който се видяхме си паснахме като характери. Проблема е че той си има приятелка от неговият град от половин година на която много държи. Колкото знам и е бил първият и това много ги е сближило...
Така се получи че един ден излезнахме като приятели а вечерта вече бяхме нещо повече. Заедно сме от съвсем скоро... Но моите чувства растът с всяка секунда. В едно у-ще сме но там не демонстрираме че сме заедно защото е близък приятел с бившият ми и не иска той да разбира... Заедно сме малко време - само почивните дни и когато идва да ме изпраща след часовете ...Но не е там въпроса... Знам че звучи егоистично,но искам той да бъде само мой! За последен път е виждал приятелката си преди месеци и ще минат още 1 , 2 месеца докато се видят отново... Как да направя така че да обикне мен? Знам че е с мен понеже се получи просто "хубав момент" и може би понеже ме харесва... Но моите чуства към него са много по-дълбоки,просто за мен Той е наистина страшно важен и сега когато най-накрая успях да го имам,го искам на 100% ...
Моля Ви дайте ми съвет,как да го спечеля изцяло... :-#
Нищо не прави ! Нещата ще станат по-зле ако решиш да ги променяш.
Сега си му любовница - не ти ли стига че е изневерил на приятелката си с теб ? Ако му станеш гадже дали пък тя няма да му е любовница ? :? Кое би ти харесало повече ?
Ако сам не те пожелае до себе си ... няма как да го накараш... :? Тъжно, но факт ... :? Колкото и да ти се иска ... :? Понякога точно тези хора ни нараняват супер жестоко а в същото време живеем за тях... :? Е дано за тези месеци потръпне нещо в него ... ако ли не ... няма смисъл да го държиш на сила...рано или късно ако той реши ти няма как да го спреш... :?
NeZaPoznat
06-04-2009, 13:04
Ако сам не те пожелае до себе си ... няма как да го накараш... :? Тъжно, но факт ... :? Колкото и да ти се иска ... :? Понякога точно тези хора ни нараняват супер жестоко а в същото време живеем за тях... :? Е дано за тези месеци потръпне нещо в него ... ако ли не ... няма смисъл да го държиш на сила...рано или късно ако той реши ти няма как да го спреш... :?
Чакай да видя дали съм разбрал ....
На пича му е добре - празно няма. Пожелал я е - има я. Не го бърка да ги е... и двете. Нея обаче това вече не я устройва. Според мен тя го иска САМО за нея, което няма да му хареса.
Кво - да си ходи и да кара на ръкоделие при положение че има вързано ... А какво му пречи да и каже че са скъсали и пак да си я ... а ? Да не би да ходи подире му ?
Пак казвам - каквото и да му тръпне - ако мацето вземе да му опява да зарязва гаджето си - само ще загуби .. :oops: Тя ще загуби - той има резерва :oops:
Take_That
06-04-2009, 13:51
Той просто нищо не иска да прави. За него е добре така. Приятелката му го търси от време на време а той се прави че всичко е както винаги.
Какво да правя? Как да го спечеля изцяло? :-#
Според мен не си заслужава усилията... мисля, че този човек не е за теб. Дори един ден да е изцяло твой нищо не му пречи да ти изневери и другата да стане втора цигулка, т.е ще играе твоята роля, която в момента ти играеш.....
NecroSadisticSadomiziers
06-04-2009, 15:47
Даваааааай с моторната резачка, кълцай, кълцай, после му извади червата, изкъпи се в кръвта му и се нагълтай с напалм.
Ще трябва да се задоволиш с това,което имаш.Нали той не я вижа?Значи е с теб доста повече време.Ще свикне.
Bloodlust
06-04-2009, 19:20
Вече го казаха - ти си му любовница. Не мисля, че можеш да претендираш за нещо повече. Самия факт, че криете връзката си е доста показателен. Не искал бившият ти да знае, щото били приятели? Пълни глупости. Просто не иска някой да каже на официалната му приятелка, че си има ново попълнение. Осъзнай се и го зарежи, преди той да ти е бил шута.