View Full Version : Въпрос към мъжката половина...
Без предистория, че ще стане бах го във фермана. Така... Мнооого време откакто се познаваме и явно не му харесва идеята след толкова адски много време да му се поднасям на тепсия и трябва да продължим да си играем на гоненица. Въпросът е: в какви граници? Искам да си върна вниманието, пак да съм интересна, но без да прекалявам. Напоследък му дадох много поводи да смята, че съм си го избрала и... явно иска да се конкурира с някой, да се чувства несигурен. И понеже съм такава голяма шматка не мога да не му го предоставя като удовлствие. Как да стане точно?
а после се оправдават, че жените не били кучки интригантки!
К'во да направя, че не му харесва да ме има? Как спря да ме търси като се размекнах и стана мноого зает? А като се опъвах бяхме едни мили душициии... ненагледни! Съжалявам, прекалено много време инвестирах... Нямам друг избор в момента.
знаеш защо падна Троя :D
К'во да направя, че не му харесва да ме има? Как спря да ме търси като се размекнах и стана мноого зает? А като се опъвах бяхме едни мили душициии... ненагледни! Съжалявам, прекалено много време инвестирах... Нямам друг избор в момента.
аз не харесвам лесните неща като му се даваш ей така ко искаш да стане :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
тъпата истина. това е решението на всичките ви мистерии!
колкото повече интриги плетеш толкова по зле за теб.
просто .. всичко се връща като бумеранг. мяташ го .. и се връща с още по голяма сила!
БАМ :booooomb:
!!! и те удря по кухата лъжливА глАвА!!
БАМ БАМ
и си в кома. стоиш и си блъскаш главата в стената си викаш "зашо направих така"
ама отговор няма да намериш слушайки някоя песен на Райна или Азис
slun4ice_90
06-03-2009, 07:08
Покажи му,че не си на негово разположение по всяко време.Остави го,той да те гони.Винаги им е харесвало да ни гонят,а ние да се съпротивляваме. :D
Е като не ти обръща внимание-'бах го в идиота..на мен да ми идваха така женските 8-)
Аз нз дали изобщо искаш да има нещо ценностно...какво тряя да правиш ти...не можеш ли просто да поговориш с него,ако пак не стане нишо то толкова и дъри на теб .. :?
тъпата истина. това е решението на всичките ви мистерии!
колкото повече интриги плетеш толкова по зле за теб.
просто .. всичко се връща като бумеранг. мяташ го .. и се връща с още по голяма сила!
БАМ :booooomb:
!!! и те удря по кухата лъжливА глАвА!!
БАМ БАМ
и си в кома. стоиш и си блъскаш главата в стената си викаш "зашо направих така"
ама отговор няма да намериш слушайки някоя песен на Райна или Азис
Не, ти очевидно не ме разбра. Ама се чудя дали има смисъл да се опитвам да ти обяснявам... Не говорим за адските интриги, нито да се занимавам с още 248145848418748541 различни индивиди само за да го карам да ревнува. Говорим за някакво номерче, колкото да се усети, че не е стабилна почвата под него и да се потруди за да ме има пак. Напоследък ми доскучава като няма с кой да се занимавам/дразня.
Не мога да разбера защо по дяволите се трябва да правите нещата трудни. Ако не иска да е с теб хубаво да се масха ако иска се хванете кво толкова. Сега въпрос е и дали ти хо харесваш истински ако е така поне според мен няма да си играеш игрички защото (поне на мен ми се е случвало) накрая ще му писне , ще ти тегли една попадийска и ще си хареса друга. И да ти кажа след известно време просто на повечето момчета им писва.
Добре, той сам си го иска така. Аз от супер много време съм му казала, че съм с всичките си крайници ЗА сериозни отношения. После имаше един период, в който беше сърдит и след това ми каза, че за момента просто ще си пасува за сериозното и толкова. Не, че не ми липсва с'а, ама няма да му ходя след гъза и да му говоря за сериозно, при все, че съм се изказала по този въпрос. Сега е той на ход по този въпрос. Искам само да запаля искрата отново, тъй да се каже.