View Full Version : С момиче
Като съм с момиче на среща какво да и приказвам. В повечето време тя говори..??
:lol: за мача в събота :lol:
shmurkam
06-02-2009, 20:24
Ъ... :lol:
Аз лично обожавам да говоря за музика и филми. Но...по-добре й разкажи малко за себе си. Пусни някой виц, напрай някоя простотия. Малко смях. Те мъжете освен на шутове на нищо др не ги правим. :lol:
smileforyou12
06-02-2009, 20:41
има такива теми търсете малко :x
за обувки, за приятелки, за прически, за гаджето на Риана, за сладките кучешки муцунки, за статиите в Космополитън.
!?!?! ти от къде падаш !?
За каквото ти падне.... да не ти пука много (е не баш де). Бъди спокоен и себе си.. говори за себе си, нещо което ти харесва (да разбере ти какво харесваш), някой базик (но внимавай да не изръсиш някоя селяния), филми, музика абе бол работи.. квото се сетиш. Говори нещо, което нея я интересува (обувки, дрехи и т.н.)
Най-важното - Бъди себе си.. НИКОГА НЕ СЕ ПРЕСТРУВАЙ!
За каквото ти падне.... да не ти пука много (е не баш де). Бъди спокоен и себе си.. говори за себе си, нещо което ти харесва (да разбере ти какво харесваш), някой базик (но внимавай да не изръсиш някоя селяния).
Бъди себе си.. НИКОГА НЕ СЕ ПРЕСТРУВАЙ!
така ама не така
за това ама не за онова
много ама не повече от това
трябва да ти забрянят да пишеш. само объркваш хората. първо си оправи кочината в главата :)
Бе тя кочината е ... ще се оправя все някак:-)
Бе тя кочината е ... ще се оправя все някак:-)
по хубаво да е по скоро. не ти пожелавам да се задържаш тук дълго време. води до пристрастяване и си има своите много кофти странични ефекти!! никой от тоя форум не може да ти помогне. това е истината, всеки си прави неговите грешки тоя живот. грешиш и се учиш от това.
така хората са открили крушката, самолета,
с много инат и с много грешки( като от всяка си вадиш извода)
хората казват "не прави два едни и същи експеримента с надеждата да получиш различни резултати"
Аз не търся кой знае каква помощ, просто реших да драсна и да видя какво другите мислят и постнат някой съвет, а за задъжането - спокойно няма да ти преча;)
Ае стиа спам, ще си чакам в моята тема;)
Ъъ толкова ли няма за какво да подхвашен тема...?! :-o Не е трудно... :lol: Просто се успокой... не се спичай ... ии ще ти дойдат сами в главицата... :grin: :D :D
Давай по-такива теми,но само ако имаш нещо напредвит за мацката иначе не! 8-)
dimitar_ak
06-03-2009, 05:12
Разкажи и какво ще стане ако ти дойде на гости :D
experiment_m
06-03-2009, 08:22
Като нямаш за какво да и говориш, по добре и задавай някакви вапроси на които тя няма да спре да ти обяснява нещо си там дето я вълнува. Темите коли и футбол ги забрави.
аве говори сиз а футбол... кво ти пука...важното е да не мълчиш и да си бъркаш фрапето
Започни с леки базици и от там ще тръгнат нещата.
mickelangelo
06-03-2009, 15:46
Остави я да говори за себе си .. но не да си приказва сама .. това им харесва :)
sasha_90
06-03-2009, 15:49
Каквото ти дойде наума,но без глупости де.
eminemfenka
06-03-2009, 16:04
и аз бях така няколко пъти :-D приказлива :lol: .. щотт човека с който бях излезнала беше мълчалив :? и то яко .. а аз си падам шматии и така.. :-D мисля,че като се опознаете ще може да говорите за различни теми.. може да подмяташ филми,тва онова нейните интереси и да питаш за тях и да коментираш 8)
mustaineforpresident
06-03-2009, 17:00
еми те си никнат сами бе човек
заяждането ми: като нямаш за какво да си говориш с нея, какво търсиш въобще с тва момиче?
съветът ми: ми нека говори, ти просто слушай, от време на време ако настане пауза, винаги мжоеш да кажеш нещо или да пуснеш някой бъзик с това което тя е дрънкала до сега и да предизвикаш още 30тина минути тирада за примерно новите и обувки. само тр се стараешд а не те излови че не си чул нещо.
mariqqqqq
06-03-2009, 19:06
мога само да те посъветвам не говори за бивши или нещо от този род..се пак съм правила тази грешка и за да се представиш добре по-добре избягвай тази тема!! :lol: