View Full Version : 4-5 кг за месец
Just_me888
06-03-2009, 12:28
Имам около месец и нещо до морето и искам да сваля 4-5 кг.Ходя 2 пъти седмично на фитнес,не ям след 6 часа и гледам да се ограничавам в яденето на сладко и тестено,но мисля,че това няма да е достатъчно.Някой знае ли някаква подходяща диета,която обаче да не е много рязка,защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.
защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.знаем
достатъчно е
яж;спортувай
не тъпчи джънк фууд
и това е :)
kuklichka_bg
06-03-2009, 13:09
тае бо :P
Имам около месец и нещо до морето и искам да сваля 4-5 кг.Ходя 2 пъти седмично на фитнес,не ям след 6 часа и гледам да се ограничавам в яденето на сладко и тестено,но мисля,че това няма да е достатъчно.Някой знае ли някаква подходяща диета,която обаче да не е много рязка,защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.
яяяя ама и аз съм така :P от 1.06 след 6 не ям, никакво тестено и сладко и повода е същия на 29.07 ще ходим на море с класа :-P И аз искам да смъкна по 4-5кг на месец ама да видим :-o и спортувам де , бягам поне по 3 пъти в седмицата и от днес започвам и коремни да правя
TeenSpirit
06-03-2009, 15:46
Аз се опитва да отслабна с няколко кг до 1 юли и карам само на плодове и зеленчуци - без никакви тестени изделия! и без сладко/днес малко се издъних с един сладолед/.
Карл Лагерфелд в едно интервю съветва да намалим движението до минимум, за да не изразходваме енергия и следователно нуждата от такава намалява. Единствените упражнения, които правя аз са коремните преси и чат-пат танцувам в къщи. За фитнес нямам достатъчно сили.
Спец за Just_me888 и TeenSpirit ще споделя как бях отслабнала преди2 год, смятам, че ще е полезно. Пак по същия начин спрях сладко(не напълно!!!) и тестено, хапвах повечко салатка, плодове и вс вече излизах да бягам по 15мин и на всеки 7 дена се претеглях, и вс път кантара се заковаваше на 1,5кг ПО-МАЛКО :grin: И за месец смъкнах 6кг! Така, че тр бъдем упорити :)
TeenSpirit
06-03-2009, 16:30
Спец за Just_me888 и TeenSpirit ще споделя как бях отслабнала преди2 год, смятам, че ще е полезно. Пак по същия начин спрях сладко(не напълно!!!) и тестено, хапвах повечко салатка, плодове и вс вече излизах да бягам по 15мин и на всеки 7 дена се претеглях, и вс път кантара се заковаваше на 1,5кг ПО-МАЛКО :grin: И за месец смъкнах 6кг! Така, че тр бъдем упорити :)
Значи щом аз съм спряла сладкото и тестеното напълно е почти сигурно, че ще отслабна... а и танцуването смятам,че може да замести бягането, + моите танци са по-така "лудички" 8-) Знам, че е до организъм, но аз нямам проблеми.
Значи щом аз съм спряла сладкото и тестеното напълно е почти сигурно, че ще отслабна... а и танцуването смятам,че може да замести бягането, + моите танци са по-така "лудички" 8-) Знам, че е до организъм, но аз нямам проблеми.
излизай да бягаш поне по 2 пъти седмично + танците (е виж за това не се бях сетила! Добра идея) + там по 2 пъти коремни преси и ще станем мацки 8)
TeenSpirit
06-03-2009, 16:49
излизай да бягаш поне по 2 пъти седмично + танците (е виж за това не се бях сетила! Добра идея) + там по 2 пъти коремни преси и ще станем мацки 8)
Стискам палци :smt023
LovelyGirl
06-03-2009, 16:52
Аз се опитва да отслабна с няколко кг до 1 юли и карам само на плодове и зеленчуци - без никакви тестени изделия! и без сладко/днес малко се издъних с един сладолед/.
Карл Лагерфелд в едно интервю съветва да намалим движението до минимум, за да не изразходваме енергия и следователно нуждата от такава намалява. Единствените упражнения, които правя аз са коремните преси и чат-пат танцувам в къщи. За фитнес нямам достатъчно сили.
Ти така, ако ядеш само плодове и зеленчуци, ще си докараш йо-йо ефекта..
Изключи сладко, тестено, чипсове и т.н., спри газираното, и СПОРТУВАЙ.
Най-добре се отслабва и стяга със спорт!
teenspirit, ще "отслабнеш", но гледай другото лято да не пускаш и ти теми.
Не разбрахте ли, че НИЩО не трябва да се спира да се яде.. НИЩО! Нито тестено, нито сладко, ТРЯБВА да се яде. не може цял живот да ядеш като прасе и изведнъж да го спреш и да искаш да отслабнеш. Освен това в тестеното и сладкото се съдържат вещества, които са нужни за тялото за НОРМАЛНОТО му съществуване.
Карате само на зеленчуци и плодове - тоест на вода и ГЛАД. Защото в зеленчуците повече от 50% е вода. Ами протеини, въглехидрати, МАЗНИНИ, фибри????
И да допълня още нещо - когато си купувате нещо не гледайте колко калории съдържа, а колко ВЪГЛЕХИДРАТИ, защото не се дебелее от калориите, а от въглехидратите. Тоест може и да е 800 калории, но ако не са повечето въглехидрати (или ако са прости захари) ще се преработят за 30 мин. до час, а ако е 250-300 калории, но е въглехидрат, не стига, че ще ви е тежно, ами ще се обработва два пъти повече време.
така, че тествено и въгледихрати два пъти седмично, общо 500 калории и нямате проблеми с отслабването.
не си стресирайте тялото, защото си го връща тъпкано после. сега може и да не усетите, но ще видите колко ще съжалявате после.
поне се осведомете малко
към автора на темата, вместо да караш да домати и краставици , виж какво писах по-горе :)
защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.знаем
Незнаете ! Повярвай ми ;)
Ако отслабнеш бързо и се поддадеш на искушението
отново да се тъпчиш и да ламтиш както никога досега - съм съгласен !
Но ако хранителния режим се подържа и след като отслабнеш
дълго време говоря за време не по-малко от 6 месеца
да подържаш едни килограми след това много по-лесно
ще балансираш с теглото ;)
Това е то .. хванеш ли се веднъж на хорото трябва да го
играеш до край, освен ако не искаш да се връщаш още
веднъж в началото, което си е двойно по-трудно :shock:
Цялата работа е първо в храната а след това в спорта ;)
Celence-умен човек! :smt023
хора!спортувайте и ще засилите метаболизма ;)
rustynail1
06-03-2009, 21:15
значи не е нужно пък съвсем да се лишаваш от сичко ... повече движения по добре ;) пък и не е само заради тва да сваляш кила , хубаво е човек да има стегнато тяло ... затова след кат отслабнеш продължавай да си тренкаш ;)
:) :)
kobrichka
06-04-2009, 13:55
Аз лично съм против диетите. Ще отслабнеш 5 кг, ще се лишаваш от сладко и тестено и след месец когато хапнеш тестено или сладко ще се лепне веднага. Аз съм за раделното хранене и спорта. Не са нужни диети, а разделно хранене от него се отслабва много. А спорта е основното за красиво тяло. Аз подържам форма с разделно ядене и тренирам йога и мога да се похваля с добро телосложение.
annamari
06-13-2009, 15:17
VODA plodove zelen4uci meso (da ne e tlusto) i qko spotruvane (i celta e da se izpotish maksimalno) uspehh :P
Uniqueness
06-13-2009, 20:23
Навеличи се много ама много и отиди да тичаш на стадиона на най-горещото ( към 3-4 часа следобед ) !
Има ефект !!!
За един ден изгорих 1 КГ !! Повярвайте ми!
20 обиколки на стадиона с 3 блузи и един суйчър !
Айде поздрави от мен
sLaDkA_GrEsHkA
06-13-2009, 20:33
Навеличи се много ама много и отиди да тичаш на стадиона на най-горещото ( към 3-4 часа следобед ) !
Има ефект !!!
Айде поздрави от мен
слънчев удар ли искаш да получи ?! а ти после като пи вода премери ли се пак.... ? и знаеш ли за 20 обиколки от нищото колко време няма да може да си мръдне задника.... нищо не става от рас!
Uniqueness
06-13-2009, 20:46
Има ефект !!!
Айде поздрави от мен
слънчев удар ли искаш да получи ?! а ти после като пи вода премери ли се пак.... ? и знаеш ли за 20 обиколки от нищото колко време няма да може да си мръдне задника.... нищо не става от рас!
Тя ме пита как да отслабне ... А аз отговарям ...
Казвам си просто мнението... и това работи :)
Uniqueness
всеки си изказва мнението
нека и аз напиша моето ;)
това тичане с толкова много дрехи при 30 градуса и повече може да причини топлинен удар
другото което е зле-кожата се запарва и съответно разваля ...
трето-човек се обезводнява :?
тичай-това е чудесно
но не в най-топлото време
гледай да е преди обяд особено сега лятото
иначе можеш да получиш слънчев удар
най-малкото да ти стане много топло;да се обезводниш и да ти стане лошо ...
в тоя сезон най-подходящият спорт е плуването :)
приятно;разхлаждащо и много раздвижващо и полезно ))
TeddyKiller
06-27-2010, 15:18
Аз лично съм против диетите. Ще отслабнеш 5 кг, ще се лишаваш от сладко и тестено и след месец когато хапнеш тестено или сладко ще се лепне веднага.
Ми аз така отслабнах и после не ми се лепна... Поне при мене, де. Всеки си е различен. :-)
Има ефект !!!
Айде поздрави от мен
Потта е вода, а не мазнини, научете се. Този един кг си си го върнала с първата чаша вода след това. Само тичане помага за отслабването и топенето на мазнини, но това с увиването и потенето са пълни глупости.
миналото лято бях много отслабнала, от пролета до август бях смъкнала 15 кг, и бях станала 48 и след тва 45 :D обаче ся съм надебеляла и искам пак да стана 45 , ся съм 54 и аз за 2 месеца 10 кг трябва да сваля, щото септември да съм във форма 8-) и ми казаха, че само от плодове и зеленчуци щте стане, ама пък после ще си ги върна колкото и здравословно да се храня и то на никъде не върви или бързо и краткотрайно или бавно но сигурно :(
Tankpush
06-28-2010, 21:22
Има ефект !!!
Айде поздрави от мен
ДА ДА хааххаахахахааххахахахах
20 обиколки на стадион в 3-4 през деня О.0 смърт!
момче съм и съм пълничък... е не много ама тря там 4-5 кила да смъкна 3 дена правя лицеи 3 дена коремни и 3 дена бягане (последните 2 седмици нещо не ми е до бягане от тоя дъжд) кат се поопрай времето ще се върна в бягането а за сега лицеви и коремни... относно храната не се ограничавам особенно само тестото намалих или може да се каже почти не ям