Влез

View Full Version : Харесвам едно момиче

dzatara93
06-03-2009, 13:28
Здр. на всички. Харесвам едно момиче но незнам дали тя изпитва не6то ким мен .моля ви кажете ми как да разбера да ли ме харесва.
Благодаря ви предварително

smileforyou12
06-03-2009, 13:34
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
говори с нея :lol: :lol: :lol:

NeZaPoznat
06-03-2009, 13:36
Здр. на всички. Харесвам едно момиче но незнам дали тя изпитва не6то ким мен .моля ви кажете ми как да разбера да ли ме харесва.
Благодаря ви предварително

Елементарно ! Взимаш една маргаритка и почваш - харесва ме ... тя ме харесва ... :D

TheGirlNextDoor
06-03-2009, 13:43
оффф we..много сте зле.Като харесваш някои трябва да му кажеш..ако и той/тя те харесва-айляк ако не ..здраве да е

buntar90
06-03-2009, 14:27
и аз си харесвам едно момиче не май са 2, ъъъъ или 3 нз :D майтапа на страна просто и покажи какво изпитваш

sasha_90
06-03-2009, 15:51
Разговорът му е майката.

mustaineforpresident
06-03-2009, 17:02
Ами ако не е обвързана ше прекарваш време с нея повечко, ше говориш, ше излизате и може да почне. При мене нивга не е ставало спонтанно о.о

Hilary_
06-03-2009, 18:08
Поредната тема с поредния банален отговор... говори с нея ... :?

vampirekiss
06-03-2009, 18:24
авми говори с нея.Момичетата не ядат хора(ньдявам се твойта да не е изключение)

Punisherrr
06-03-2009, 18:42
Ами просто ЗАБЕЛЕЖИ дали те харесва или не.
Не е толкоз трудно да се усети.. :-o

tuzaro
06-03-2009, 18:52
никъв шанс да те харесва.

eclipseee
06-03-2009, 20:41
Ако не я познаваш, запознайте се. А ако я познаваш би трябвало да не ни питаш нас, а да видиш дали и тя те харесва.

machoka
06-03-2009, 20:56
Помоли твоя приятелка, която е и нейна да ти направи услуга и да я попита, и да ти каже после.

petervuto
06-04-2009, 04:48
Помоли твоя приятелка, която е и нейна да ти направи услуга и да я попита, и да ти каже после.
Съгласен.
На доста хора им е просто прекалено удобно да кажат "говори с нея". Да ама не е толкова лесно - особено ако и двамата са 10 - 14 (може би по - големи, ала те рядко задават такива въпроси), недай си боже учат в едно училище. На тази възраст току - виж целият випуск започне да му се подиграва, а това за деца на тази възраст е травмиращо..
Освен това го има срамът и тн. - някак си не става с въпроса "Искаш ли да си ми гадже" :D

Само внимавай да не избереш някоя бъбрива приятелка.

valdesbg
06-04-2009, 05:29
Майко колко безумни отговори.....
От малки насърчавате децата да бъдат пу*ьовци...

Ми щом я харесва - ще действа. Какво значение има дали тя го харесва или не. Важното е че ще е направил нещо по въпроса, а няма да се оглежда като заек на поляна и да се чуди какво да прави, ако го харесва - перфектно. Ако не го харесва, но го хареса още по хубаво. ако не го хареса - поне ще има опит.

Млади момко срамежливостта и скромността си ги скрий някъде и не ги показвай. Отиваш при девойката връзваш там лафче, и след училище излизате някъде да се видите. Примерно да си вземете по един сладолед, или по една количка(93 набор са 16 годишни сега, така че хич не е малък момъка). И така, бъде уверен и работата сама ще стане:)

Aicken
06-04-2009, 06:00

тфа си е верно , щом иска да постигне нещо , нека го постигне сам.
да се помъчи , да говори с нея , може и да се поизчерви но колкото по рано се научи сам , толкова по добре

petervuto
06-04-2009, 07:16
Майко колко безумни отговори.....

Ми щом я харесва - ще действа. Какво значение има дали тя го харесва или не. Важното е че ще е направил нещо по въпроса, а няма да се оглежда като заек на поляна и да се чуди какво да прави, ако го харесва - перфектно. Ако не го харесва, но го хареса още по хубаво. ако не го хареса - поне ще има опит.

Млади момко срамежливостта и скромността си ги скрий някъде и не ги показвай. Отиваш при девойката връзваш там лафче, и след училище излизате някъде да се видите. Примерно да си вземете по един сладолед, или по една количка(93 набор са 16 годишни сега, така че хич не е малък момъка). И така, бъде уверен и работата сама ще стане:)

От някои други твои постове останах с впечатлението, че си доста по - напред с материала от мен. Ала не може всички да са като теб - мисля че отговорът "отиди и говори с нея" е повече от очевиден. Създателя на темата търси начин да заобиколи това - така мисля аз.
Не може всички да сме експерти като теб ( това не е ирония, разбирам че си по - опитен, ала никой не се ражда така... )

fc
06-04-2009, 07:32
Провери и езика на тялото. Не питай нейните аверки дали тя те харесва.
п.с. Ако не те харесва значи е лесбийка.

valdesbg
06-04-2009, 07:42
Пепи, гледай сега не знам каква идея му се върти в главата на автора. Факт е че колумбийски сериал с 3874 серии не е добра идея. Иди и говори - да, това е решение при това доста добро. Обаче не да иде и да и изтърси - аз много те харесвам, искам да знам дали и ти ме харесваш.. :)
Каквото ще става трябва да го направи той!
И да се научи че когато иска нещо - той е човека който трябва да вземе инициативата в ръцете си. А не да чака да му падне от небето.

Това е целта на поста ми.

petervuto
06-04-2009, 17:49
Виж, не знам колко е помогнала темата на автора, аз поне научих нещо :grin: