View Full Version : анален секс-проблем
Здравейте.аз съм момиче на 18г и от 1-2 год. правя анален секс, ама в последно време нещо не върви..смисъл че дупката ми е мн широка нз въобще не му го усещам... защо така? и може ли да се оправи тва нещо?
NecroSadisticSadomiziers
06-03-2009, 17:42
Натряскай се с домашарка, после малко напалм, клечката и т'ва ще ти е последния проблем
Ilikeliljon
06-03-2009, 17:48
Здравейте.аз съм момиче на 18г и от 1-2 год. правя анален секс, ама в последно време нещо не върви..смисъл че дупката ми е мн широка нз въобще не му го усещам... защо така? и може ли да се оправи тва нещо?
Уоу момиче, работата е сериозна. Значи си се разширила, чак толкова ли често си правила анален секс. Иначе съвет не мога да ти дам, освен да тренираш със стягане на мускулите на дупето, тоест цялото дупе и сфинктера. :) :)
Уоу момиче, работата е сериозна. Значи си се разширила, чак толкова ли често си правила анален секс. Иначе съвет не мога да ти дам, освен да тренираш със стягане на мускулите на дупето, тоест цялото дупе и сфинктера. :) :)
еми като ме прониква отзад му го усещам в началото но след това само се плъзга и нищо не усещам... а как да си стягам мускулите на дупето и сфинктера я поясни малко..
fashion4etyy
06-03-2009, 18:10
сега следва да почнеш да се изпускаш.
познавам момиче което и се случва навсякъде.от анален секс
Пиши на кирилица.
hamilcar
след като не му усеща атрибута защо си мислиш че ще се усети кога се е наа*ала :?
а въпрос към авторката: "имаш ли чувствителност като пърдиш ? ако нямаш отивай в някой шивачен цех, че работата е сериозна"
П.п. спрете с тея измислени теми !
Пиши на кирилица.
hamilcar
след като не му усеща атрибута защо си мислиш че ще се усети кога се е наа*ала :?
а въпрос към авторката: "имаш ли чувствителност като пърдиш ? ако нямаш отивай в някой шивачен цех, че работата е сериозна"
не се изпускам изобщо всичко с ануса ми е наред но си мисла че е мн разширен след като почти не му го усещам..помогнете плс
Ilikeliljon
06-03-2009, 20:29
Пиши на кирилица.
hamilcar
не се изпускам изобщо всичко с ануса ми е наред но си мисла че е мн разширен след като почти не му го усещам..помогнете плс
Ами принципно дупе се тренира като седиш на стол дълго време и стягаш мускулите си докато седиш и гърба ти трябва да е изправен. Друг начин за тренировка според мен е, когато ти се приходи по-голяма нужда да пробваш да се стискаш известно време, ама да си си в тоалетната. И да намалиш аналния секс за известно време. Ако си девствена и за това практикуваш анален, тогава почни да мастурбираш, а не да продължаваш аналния. Ако тези неща не помага съветвам те да отидиш на лекар, чувал съм, че май има лекарства за стягане на сфинктера, но не съм сигурен :) :)
HichNeMiPuka
06-03-2009, 20:33
абе вие ненормални ли сте
анусът не може перманентно да се разшири
той се свива и разширява
ако ставаше така, както тя казва
всички трябва да имаме огромни дупки отзад
все пак всеки сере
пф
Ilikeliljon
06-03-2009, 20:36
той се свива и разширява
всички трябва да имаме огромни ануси отзад
все пак всеки сере
пф
Ще ме извиниш, но ще карам направо. Като сереш лайното ти не стои постоянно там и сфинктера ти да стои разширен нали??? Не, то си излиза и така. Но ако нещо стои там, макар да се движи не е ли по-различно и няма ли малко или много да разшири с времето сфинктера. Все пак е мускул и се отпуска с времето :-o :-o
той се свива и разширява
все пак всеки сере
пф
Ще ме извиниш, но ще карам направо. Като сереш лайното ти не стои постоянно там и сфинктера ти да стои разширен нали??? Не, то си излиза и така. Но ако нещо стои там, макар да се движи не е ли по-различно и няма ли малко или много да разшири с времето сфинктера. Все пак е мускул и се отпуска с времето :-o :-o
а ти кво си мислиш,че пишката му седи там цял ден ли че да се разшири?
Macallan
06-03-2009, 20:45
той се свива и разширява
все пак всеки сере
пф
:lol: :lol: :lol: е по-тъпо изказване не сбях чувал това да не ти е гайка на колелото да се отпуска с времето вика :lol:
HichNeMiPuka
06-03-2009, 20:45
Ректумът не е пригоден за секс маратони,
трябва целия китайски народ
да се изреди за възможно най-кратко време
за да се получи някакво трайно разширяване
Ilikeliljon
06-03-2009, 20:48
Ами сфинктерът е мускул като всеки друг. Всеки, който поне малко е ходил на фитнес знае какво става с мускулите като тренира. Така че сфинктера не би трябвало да прави изключение :) :)
Ilikeliljon
06-03-2009, 20:49
той се свива и разширява
все пак всеки сере
пф
Абе ти като разбираш толкова за кво пусна онази тема за забременяването от анален секс :razz: :razz:
HichNeMiPuka
06-03-2009, 20:51
щот е шизофреник
има си добро оправдание момчето
:grin:
Просто спрете да правите за изветно време анален секс и мисля , че ше ти се отрази добре на проблемната зона.
той се свива и разширява
все пак всеки сере
пф
Абе ти като разбираш толкова за кво пусна онази тема за забременяването от анален секс :razz: :razz:
бе ти си пълен лайнар бе братле не виждаш ли че на онази тема съм слагал глупави въпрос от форума .. ! пф че си тъпанар ! :booooomb:
той се свива и разширява
всички трябва да имаме огромни дупки отзад
все пак всеки сере
пф
Абсолютно верно!
Подкрепяяяяяяяяяяям.... :D Какви са тея глупости,дето ги говорите не знам... :-o
Не,дупката ти е просто тренирана вече и може да се оправи ако спреш аналния.Но защо да го спираш и после на ново да те разработва някой?Само му кажи да не те удря в бъбреците и да си го вади рязко!
Колега, ти защо не вземеш малко да практикуваш всеки ден и после да вадиш пермаметни теории.. точно след 2 месеца почва да се усеща, че е по отпуснато отколкото в началото и с времето става все повече!
Направи го с момиче, което никога не го е правило отзад и такова практикувало всеки ден и после ела пак да обсъдим пермаметната теорията. :)
stratega
06-18-2009, 09:55
:razz: :razz: :razz:
ти ма уби ве....
То си е нормално да ти влиза по лесно,дори да е много хлабаво,ама чак пак да не го усещаш....все пак се търка плът в плът,мисля че си внушаваш нещо!
Dollystar
06-18-2009, 10:34
Така става като забравиш какво е главното предназначение на ануса!!! :-x :-x :-x[/size]
Made_of_Pain
06-18-2009, 11:43
Еееееее колко сте вещи всички :razz:
Какви гъзари само :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NeZaPoznat
06-18-2009, 11:45
Намери си гадже с по-голям х... и всичко ще си дойде на мястото 8)
Youth_boy
06-18-2009, 12:02
Е то така както е зададен въпроса не виждам много варианти за оправия , но ако чак толкова държиш на аналният секс (ако толкова те възбужда) и щом имаш 18 виж в някои секс шоп за играчка която да ти свърши работа с по-голям размер , може да я използваш заедно с приятелят ти. Другият вариант е просто да не правиш анален и да си караш на класиката това е.