Влез

View Full Version : Проблеми в класа

sweet_nothings
06-03-2009, 17:24
Има един доста неприятен проблем в моя клас :?
Значи в началото на годината в класа ни дойдоха 2 нови момичета - приятелки. Така добре си беше, всички момичета от класа се рабирахме страхотно, но от няколко месеца насам виждам как старите ми приятелки, с които вече не сме толкова добри приятелчета се опитват да настроят тези две момичета една с/у друга и... навярно успяха :x И продължават все по същия начин. Говорят зад гърба на мимичето с/у което настроиха приятелката й. А аз съм точно на кръстопътя на случващото се, защото незнам кой път да хвана, т.е разбирам се с всички и не искам класът ми да бъде така разделен на групички, но и не искам да се намесвам в такива работи, защото вината като нищо може да се хвърли в/у мен. Опитвам се да проследя нещата от по - близо , за да ги сдобря, но когато едната е паднала в ръцете на лицемери, доста трудно бих се справила...
А може да дадете някакви съвети, ако искате :) едва ли ще се оправи ситуацията, но все пак благодаря, че ми прочетохте статията! :)

Редактирано от ProstoAz
7 точка от правилника!

TheNewReligion
06-03-2009, 17:45
Не може ли да не правиш нищо? :-o

sweet_nothings
06-03-2009, 19:06
Без т'ва не виждам какво може да се направи, но просто имах нужда да споделя

sweet_nothings
06-03-2009, 19:07
Да. да пораснете!
Да ще им кажа да пораснат :o :D

LittlePrincess
06-04-2009, 12:29
Мен и най - добрата ми приятелка така ни разделяха постоянно. Ти в случая няма какво да направиш. Тези момичета ще разделят двете приятелки после ще махнат и едната от тях и така в безкраен кръг. 3 години си имах работа с такива, ако те двете не се осъзнаят нищо няма да стане.

Lysit0
06-04-2009, 12:32
Да. да пораснете!