View Full Version : слабости в противоположния пол
spongkata
06-03-2009, 17:47
та такава е и темата :) кажете какъв жест,дума,облекло или каквото и да е ви побърква в противоположния пол?
Аз например имам слабост към момче в черна блуза с дълъг ръкав и с някакво сребърно ланче :smt007 като видя такова нещо ми иде да му скоча :lol:
споделете и вие слабостите си спрямо противоположния пол и какво намирате за супер секси :)
Имам много голяма мания за очи... обичам стъклено-сини очи които излъчвам студенина, а като ме погледне с тях и вече не мисля :D също така обичам едри мъже с добре оформени тела, а не някакви сухарчета къде трябва да ги полагаш нежно на леглото че да не се наранят :P друго си е да го блъснеш и да скочиш отгоре му :grin:
Cathylicious
06-03-2009, 19:21
Висок,с плочки на корема и страхотна усмивка,с идеално бели зъбки .. Гледам и погледа,обичам да ме гледа някак по-мръснишки .. Леле,направо откачам .. :oops:
zulov4ar
06-03-2009, 19:51
за едното клатене почти всичко става :D :D
късо постригана светла коса и зелени очи , хубаво тяло и много държа на силните ръце
Добре бе да му е** майката , задължително ли е момчето да има плочки на корема ? Ето - вземете мен за пример , аз нямам, но внимание от страна на женския пол не ми е липсвало от мн време насам...
Висок,с плочки на корема и страхотна усмивка,с идеално бели зъбки .. Гледам и погледа,обичам да ме гледа някак по-мръснишки .. Леле,направо откачам .. :oops:
оха описаха ме 8-) 8-)
golqmumnik
06-03-2009, 22:19
оха описаха ме 8-) 8-)
Dude,you're gonna get laid soon. 8-)
кефят ми впити панталони или къси гащички; по-къси, добре оформени коси; подчертани с молив очи; червени червила ии за друго не мога да се сетя в момента..
loveandemotion
06-03-2009, 23:24
та такава е и темата :) кажете какъв жест,дума,облекло или каквото и да е ви побърква в противоположния пол?
Аз например имам слабост към момче в черна блуза с дълъг ръкав и с някакво сребърно ланче :smt007 като видя такова нещо ми иде да му скоча :lol:
споделете и вие слабостите си спрямо противоположния пол и какво намирате за супер секси :)дънки тениска коланче черни прашки :oops:
Добре бе да му е** майката , задължително ли е момчето да има плочки на корема ? Ето - вземете мен за пример , аз нямам, но внимание от страна на женския пол не ми е липсвало от мн време насам...
да е задължително - не, просто всеки казва какво предпочита, но рядко се намира в пълна комбинация :) някой имат хубави очи, но нямат плочки на корема или като цяло. Даже в момента човека с който съм няма нищо общо с вкуса ми за мъже.. амааааа и аз незнам за кво ми е.. :D
П.п. я дай да те видя че ми човъркаш любопитството :P
safetyMode
06-05-2009, 18:18
Ами да има здрави ръце, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не е кльощав, както казаха по- нагоре - мръснишки поглед не е излишен... и най-важното - да не е гнусен фешън.
monincetyyy
06-05-2009, 18:22
да искам да му скоча всеки път когато се видим :-D
angel_girll
06-06-2009, 11:05
А колко от гаджетата ви са отговаряли на описанията, които давате и не са ли доста често пълна противоположност.
Аз нямам изисквания към външния вид.. нямам никакви критерии като си го видя... като го опозная като ми хареса.. дай ся примерно има ебати характера и всичко си му е супер само щото нямал някакъв си теракота фаянс.. да го заеба.
Е ся примерно Stain си е ебати пича грешка няма.. ;) Ако ми каже че може да пере готви чисти .. шета деца да гледа памперси да сменя.. крушки да сменя и техника да поправя... вземам го за мъж :D
бах ти ... тия плочки на корема, а ние с биреното коремче кво правим ?! xhauXAHUxhuxhuAUHXahuxhua, а искате като отидете на парти/дискотека гаджето да не се напива от 2 бири и да се сваля на всяка ... ние с биреното коремче нямаме такъв проблем ... ( с 2те бири - повече трябват много повече ) ххах а тия очи - " кристално сини " "зелени" едни лещи и проблема е решен ...
п.с
идеала ми за момиче
1. косата няма значение само да е права и е да е до кръста дълга :) и най-важното да не е МАЗНА !
2. Гърди неискам огромни цици да приличат на гърбици на камила, а малки/средни стегнати гърди :) ( по възможност да не са като лисичи муцънки )
3. тънък ханш
4. пухкаво дупе ( без целолит и т.н )
5. дълги крака ( добре епилирани/ коломаскирани / обраснати и т.н )
6. ТЕН на всякаде по тялото ( но не да ми прилича на негърка ) нормален сексапилен ТЕН ( мн ме вазбужда )
7. забравих face-а сладка в лицето с чаровна усмивка и сладък поглед : )
п.с.2
нядвам се да съм бил изчерпателен девойки отговарящи на тези критерии да се свържът с мен на номер - 0894 ** ** **
DeViLgIlrL16
06-06-2009, 12:30
най-голямата ми слабост е миризмата на едно момче... просто се разтапям ако мирише хубаво дори на лек дезодорант... :oops: :-) обичам гъста по възможност черна коса... кафявите очи са някак по диви... мусколести... не с шкембенце до пода... :D мразя високи и слаби момчета... а пак тъпите фешани с оскубани вежди и т.н. ми мясат на гейове... :D дребничките момчета са многа сладки, :oops: се пак няма да се надигам на пръсти за да го целуна... :D
май това е от мен... :D