View Full Version : малкоооо водна темааа
какво мислите за секса под водата?!и правили ли сте такъв?!
Не съм,но определено искам да опитам.
е аз съм правила и ще ви кажа че не е кой знае какво :) готино си беше ама водата постоянно измива мазгата и после боли като за световно.. :?
Не съм пробвал, ама са ми казвали, че е опасно понеже можело да стане вакум... :-o
HichNeMiPuka
06-03-2009, 18:56
е аз съм правила и ще ви кажа че не е кой знае какво :) готино си беше ама водата постоянно измива мазгата и после боли като за световно.. :?
определено е така
Aleks4o90
06-03-2009, 19:06
Не съм но бих пробвал :)
ДО морето, ДО басейна да.... но вътре... нз звучи ми някак нехигиенично :?
suitable
06-03-2009, 23:42
Добре де, няма ли по-голям шанс да се скъса презерватива ако се прави под вода, защото нали се отмиват "сокчетата".. и.. ; )
LovelyGirl
06-04-2009, 07:09
^ И аз така мисля.
Под душ съм пробвала, но от тази вода влиза много трудно и за това не съм голям привърженик :) .
Ми не съм пробвал...и ся,тва е секс нали,не цирк.
Пък и някакси не ми изглежда гот :?
LovEsIckk
06-04-2009, 10:14
Не.
NeZaPoznat
06-04-2009, 10:37
Акваланга много пречи :D :D
http://www.blackaqua.eu/i/IMG_0180_re.JPG
мен не ме кефи много идеята, но като те прасне хормона, бих го правил навсякъде. пък и моето гадже ме възбужда супер много... :oops:
Добре де, няма ли по-голям шанс да се скъса презерватива ако се прави под вода, защото нали се отмиват "сокчетата".. и.. ; )
не съм го правила с презерватив в морето или под душа, но по пътя на логиката вероятността от скъсване е огромна :)
qn1to0o1
06-04-2009, 15:05
Не съм но определено искам и мисля че е яко :)
Vichko0o
06-05-2009, 12:31
Секса във вода е нещо уникално ! Лошото, е че където и да свършиш има мнооооого по-голяма вероятност мацката да забременее... НО, внимавайте къде го правите, тъй като водата е доооста голям преносител на болести ! Чешмяната вода е ужасно мръсна, водата в морето е ужасяващо мръсна (все пак там се изливат всичките канализации). С мойта приятелка си намерихме едно минерално изворче и го посещават малко хора, а водата съдържа много железен сулфат и самата вода става като овлажнител (много се хлъзга даже повече и от лубрикант) секса е нещо уникално, реализацията на всякаквите секс пози е изключително по лесно, усещането е много по силно, презерватив няма смисъл да се ползва, тласъците са малко по забавени и много по силни, задължително трябва да се опита. Ако имате вана купувате си от някой магазин "прочистващи соли" пълните ваната с вряла вода, слагате солите оставяте ги 5-10 минути тамън и водата да изстине и секс до насита :)Успех !
HichNeMiPuka
06-05-2009, 13:12
Vichko0o
супер яко звучи
не съм го правила с презерватив в морето или под душа, но по пътя на логиката вероятността от скъсване е огромна :)
... ;-) От бременност също ...
по темата - не съм пробвала .. :wink:
Абе не е лошо, мен ме кефи, но наистина постепенно се отмива мазничкото и става гадно в един момент :)
fashion4etyy
06-05-2009, 14:37
не мисла да е приятно :? :D
Секса във вода е нещо уникално ! Лошото, е че където и да свършиш има мнооооого по-голяма вероятност мацката да забременее... НО, внимавайте къде го правите, тъй като водата е доооста голям преносител на болести ! Чешмяната вода е ужасно мръсна, водата в морето е ужасяващо мръсна (все пак там се изливат всичките канализации). С мойта приятелка си намерихме едно минерално изворче и го посещават малко хора, а водата съдържа много железен сулфат и самата вода става като овлажнител (много се хлъзга даже повече и от лубрикант) секса е нещо уникално, реализацията на всякаквите секс пози е изключително по лесно, усещането е много по силно, презерватив няма смисъл да се ползва, тласъците са малко по забавени и много по силни, задължително трябва да се опита. Ако имате вана купувате си от някой магазин "прочистващи соли" пълните ваната с вряла вода, слагате солите оставяте ги 5-10 минути тамън и водата да изстине и секс до насита :)Успех !
Като го описваш е толкова яко.Къде се намира това минерално изворче,ако не е таяйна?
Vichko0o
06-05-2009, 15:12
Намира се в София - с.Железница. Водата е с постоянна температура около 27-28 градуса, лятно време хем се разхлаждаш, хем е изключително полезна за организма. 2 или 3 пъти сме го правили там и е просто уникално. Наподобява морската вода - изтласквате по лесно нагоре (прави телата по леки) и някои пози стават УНИКАЛНИ. А пък и водата служи като "задържащ крем", хем чувството е невероятно хем и трудно се свършва. Едно тихичко такова предимно се чува шумоленето на водата и на реката до извора, шуоленето на дърветата. Те хората там са го нарпавили като басейн - с плочки, стълбички всичките му чаркове. В затворено помещение е, и има един голям прозорец отгоре точно и слънцето пронизва парата от водата и е направо невероятно. Не знам как да обесня по подробно къде се намира, тъй като го знам само как да стигна до там и знам как се казва селото нито улици знам нито нищо ....