View Full Version : откровенност
liubopitko
06-03-2009, 20:05
Трябва ли след като сме ПОЧТИ сигорни, че с нея ще се получи нещо, да и разкрием всички чувства и т.н. ?
П.П.Айде не се сърдете за баналната тема, моля :D
sasha_90
06-03-2009, 20:09
Абе човек,пробвай се.Дори и да не се получи,поне си опитал.
TheGirlNextDoor
06-03-2009, 20:12
Абе човек,пробвай се.Дори и да не се получи,поне си опитал.
;-)
liubopitko
06-03-2009, 20:19
е добре де, ами сега да попитам, ако сме сигорни (изключвам в предния ми коментар "ПОЧТИ") все пак трябва ли да и кажа всичко?
cherinka
06-03-2009, 20:24
Дори и да не се получи,поне си опитал.
Тоя.съвет.винаги.ме.е.дразн л. :D
Чесно.казано.не.винаги.е.ху аво.да.залагаш.на.несигурн то.
Лично.на.мен.ми.писна.вече.д а."опитвам",за.вас.не.знам.
Не,че.нямам.сили,просто.не.м и.е.интересно.
Jumbie483
06-03-2009, 20:33
Авторе пише се сигУрни.. Ох това О ми извади очите направо :-s
По темата.. На някои момичета им харесва това, но други се плашат от прекалено много споделени неща от страна на момчето.
TheGirlNextDoor
06-03-2009, 20:47
сигурно..несигурно все 1..по-добре са съжеляваш за нещо,което си направил отколкото за нещо,което не си : ))
Едно ще ти кажа само:
да съжаляваш пропуснат шанс е много по-гадно от колкото да съжалиш резултата заради неуспех. А и освен всичко печелиш поне НЕгубенето на време, душевни терзания 'ще ми каже ли да, или не' и всякакви подобни.
Не съм сигурна, че разбрах но... вече сте на крачка да станете гаджета така ли? И се чудиш дали да й разкриш чувствата ти?
Ако е така не те съветвам веднага да се разкриваш тотално. Малко мистерия е добре
Ще станете гаджета все пак...трябва поне малко да разкриеш чувствата си.Но недей изцяло,защото може да се стресне.
valdesbg
06-04-2009, 05:35
Автре, аз ти отговорих в ЛС-то :)
Ако искаш копирай ми отговора тук.
зависи как да го разбираме тоя въпрос ,да и разкриеш че я харесваш - да
но да и разкриеш ПРИМЕРНО КАЗВАМ че си "влюбен в нея от дълго време че я сънуваш и неможеш да живееш без нея" - не. наи много да се надуе
smileforyou12
06-04-2009, 06:28
по-добре да опиташ отколкото после да съжаляваш че не си
dimitar_ak
06-04-2009, 06:37
Има си известен риск, но без да се разкриеш може и нищо да не стане. Риска е, че ако една жена разбере, че си влюбен до уши може да почне да те манипулира.
mynichka
06-04-2009, 07:31
сигурно..несигурно все 1..по-добре са съжеляваш за нещо,което си направил отколкото за нещо,което не си : ))
+
Направи го и ще съжеляваш цял живот. Щом си сигурен в нейните "чувство" просто върши работа. Натисни и се малко, дай и нещо за което да се хване евентуално...
Никога нищо не се знае ... което значи да трябва... :?
liubopitko
06-04-2009, 18:40
ей, хора, много 10х на всички! Аз не пиша защото съм на работа и нямам много време :D И все пак до сега в повечето случаи съм бил на принципа, както някой от вас казаха "по-дбре да съжаляваш за нещо което си направил, от колкото да съжаляващ за нещо което не си направил". И като цяло съм ЗА да се казват повечто неща, които човек мисли, а не да се прекриват, били то хобави или лоши. И да попитам, нали вие момичета харесвате не само действията, ами и това да ви се каже в прав текст? Или...? Поне това е мое мнение. Айде още веднъж 10х :D