View Full Version : "Skype секс"
Какво мислите за палавите намеци{по "skype"} и изказвания от рода на "Къде ще го правим този път" ииилллии "прегръщам те,почвам да те целувам страстно и бавнооо прониквам в теб"{po "skype"}
И така 2-мата почвате да се филмирате...нещо като телефонен секс само че по "skype"
Правили ли сте го...и продължавате ли,откровенно моля
НЕ става дума за камери и микрофони!!! Само чат...с мръсотийки
Правил съм го , с бившата ми , само че с уеб камери :)
NeZaPoznat
06-04-2009, 10:32
Същото е като да ближеш захар през стъкло :D :D
sKa73r4o93
06-04-2009, 11:14
Тъпо и безмислено е... :-)
Cathylicious
06-04-2009, 11:27
Тъпоооооо .. Скайп секс,телефонен секс .. То даже има ли смисъл да го наричат секс?!
Пъшкане по микрофон .. :lol:
Biskfitka
06-04-2009, 11:44
Тъпоооооо .. Скайп секс,телефонен секс .. То даже има ли смисъл да го наричат секс?!
Пъшкане по микрофон .. :lol: +1 :? :lol:
+1 ... :razz: :razz: :razz:
Намеци съм правила ... закачки също, но да почна с пъшканици ... абе нещу не м исе получава... :D :D :D
GreenFairy
06-04-2009, 11:50
Правила съм го, най-вече за да дразня човека с който си пиша, защото по едно време ми става мега тъпо и го зарязвам без да кажа нищо... Много се кефя :-D
Е за тва го мразим скайпа :x Дееба скайпа развали народа
що бе
по-яко е по скайпа
няма болести, притеснения
супер е
СКАЙП СКАЙП СКАЙП
НЕможе да има друг секс освен платоническия.Това другото е само заигравка :::
experiment_m
06-04-2009, 12:59
НЕможе да има друг секс освен платоническия.Това другото е само заигравка :::
+1
Най-много да си кажем - гушкам те, цункам те и това е. За секс по скайпа - няма как да стане.
Не то кво да правиш да ти покаже някво момиче прелестите и :-x
TPAKTOPUCTA
06-04-2009, 13:08
готино е ... но не може да замени секса и тва си е :)
иначе докато съм на работа се получава доста добре
хихихиихих
Правила съм :) Когато някой от нас е в командировка.. оо много е зарибяващо. С уеб камери обаче. И после като се видим....... :oops:
monincetyyy
06-04-2009, 13:39
Правила съм го, най-вече за да дразня човека с който си пиша, защото по едно време ми става мега тъпо и го зарязвам без да кажа нищо... Много се кефя :-D
ооо как полудяват когато им се иска нещо повече от телефонен или скайп секс ако може да се нарече секс.. И аз мн се кефя 8) :D
kotenceto_bonbon
06-04-2009, 13:48
Не тва е смотано и не ща да опитвам :-x :-x :-x :-x
nikemilov
06-04-2009, 14:12
Правил съм, но като цяло бях леко "замъглен" да кажем. Абе възбуждащо е, но не е секс, а писане на мръсотии.
Правила съм го 1-2 пъти, но то беше за заигравка докато се видим с въпросния човек... :oops: а и това не е секс, просто обмяна на фантазии..
LovelyGirl
06-04-2009, 16:08
Мастурбирали сме пред камерите :-D .
Jumbie483
06-04-2009, 16:17
Аз един час по математика писах на гаджето и го питах с какво е облечен.. (sms)
И той писа, че тъкмо излизал от банята.. И почнахме да си пращаме едни съобщения, направо ми прегря телефона..
HichNeMiPuka
06-04-2009, 16:19
яко е
ест не е като физически секс
и все пак е интересно
чрез смс-и
по скайп
и др подобни
ако не друго
се забавлявате
MakeMeLaugh
06-04-2009, 16:54
Е па от всичко трябва да се опита в рамките на разумното..
Като те удари братко нагона, той (Великий Члений) не пита дали ти или тя го пипа :lol:
Малко е трудно да чукаш web-камерата си и усещането да е реално :-D
Не тва е смотано и не ща да опитвам
impassive7
06-04-2009, 19:52
Skype секса е много глупаво и безсмислено нещо.... :? Не бих го направил никога! Егати чекиджиите сте, тия които сте го правили, а момичетата бахти к*рвите! :D :D :D
Не говорех за камери и микрофони...само чат
dragonfly92
06-04-2009, 20:45
яко е
ест не е като физически секс
и все пак е интересно
чрез смс-и
по скайп
и др подобни
ако не друго
се забавлявате
+1 особено когато неможете да се видите :) това е като подготовка за съществената част,когато се съберете 8-)
k0k0l1n40
06-04-2009, 20:48
Нещо не може да ме грабне мене тва.
ANTIHUMAN
06-04-2009, 21:33
Да, 2 пъти!
kindergarden
06-05-2009, 06:04
E-rotic - Sex On The Phone :-({|= :lol:
+1 :-x
kukla1985
06-05-2009, 11:04
пффф тфа е яко тъпо и нямам и намерения да го пробвам на скайп сядам за малко колккото да се разбирам с фр. да излзиаме
ladykeisy
06-05-2009, 12:12
Тъпо е според мен ,ако правиш секс - нека е истински ,не плод на въображение :)
+1 ... :razz: :razz: :razz:
Намеци съм правила ... закачки също, но да почна с пъшканици ... абе нещу не м исе получава... :D :D :D
:lol: Колко съм съгласна не е истина ... 8-) 8-) Друго си е око да види,ръка да пипне... х*й да проникне пхаха :razz:
fashion4etyy
06-05-2009, 14:40
скайпа ми е за др :D
time2rock
06-05-2009, 15:10
Според мен е доста тъпо. То така като няма физически контакт ... :oops:
DiTeraNNo
06-05-2009, 16:07
Това дето му викате "Skype sex" е по-популярно като сайбър(cyber) и в общи линии го има откакто има чат клиенти ;) И си е забавно ;)
Пъшкане по микрофон .. :lol: +1 :? :lol:
hamacs563
06-05-2009, 17:27
Глупава раборта. Много точно казано,но има и случай в които се налага смисъл ако са далеч един от друг :)
LetTheMusicTalks
06-05-2009, 18:26
Пъшкане по микрофон .. :lol: 8-) :razz:
Абе що сте толкова негативни ве хорица....казах че не стаа дума за 'пъшканици' по микрофона нито показване с камери...а само дълбоко закачлив чат :-D :-D
Тапацииии ще ми се дървят пред уеб камерките, то като искате да са наебете ще го напраеити, не да са криите пред камерките и да си говорите кой са надървел и де си го пъхнал.
VforVendeta
06-06-2009, 07:49
Тряя си ноооо убит за да правиш такова нещто! Намери си истинско гадже, прави истински секс and that's how easy it is! :D
lpfc1936
06-06-2009, 07:52
No coment . In this forum have verry stupid people .
Несъм много на ТИ с английския ама горе долу :D
правила съм го доста пъти ... забавно е пък и после когато се видим става още по забавно
що бе
по-яко е по скайпа
няма болести, притеснения
супер е
СКАЙП СКАЙП СКАЙП
хахахаха :razz:
по темата : не според мен е доста глупаво това...
Pepincetyy
06-06-2009, 16:40
Пъшкане по микрофон .. :lol: 8-) :razz:
:lol: :lol:
Mounster
06-06-2009, 17:20
Е тва беше най-тъпото нещо което човек може да се сети ,пък най-вече да направи!
Нямам думи просто! Хора осъзнайте се бе!
dqvolcheee
06-06-2009, 18:44
хихихихихихих ами да правила съм .... или то по скоро беше говорене на мръсотиики или какво точно ще му направя когато се видим насаме :D :-D :grin:
pfy,tapa rabota,oba4e nqkoi hora si vqrvat de,bilo zabavno....hah :razz:
d0itwell
06-06-2009, 20:48
На мен пък ми харесва
На мен пък ми харесва
хихихихихихих ами да правила съм .... или то по скоро беше говорене на мръсотиики или какво точно ще му направя когато се видим насаме
А така,който не го кефи,да търси друга тема и МОЛЯ ,да не коментира
8)
smileforyou12
06-07-2009, 00:19
емм те хората в скайп си решават всичките проблеми по скайп си предлагат а сега и секс по скайп лолл :shock: 8-)