Влез

View Full Version : С какво да си оцветя косата?

bloodyF
06-04-2009, 16:33
Не знам как се казва точно...искам да я направя с червен отенък,но да падне след няколко измивания...та ако имате идеи споделете моля ви :)

Sweet__Dream
06-04-2009, 17:44
Бих ти препоръчала да се направиш с шампоан-оцветител.Пада след няколко измивания и има богата цветова гама. :)

SoFarSoG00d
06-05-2009, 07:48
Използвала съм доста оцветители без амоняк,смятам,че най-добрият е на Marion,L'oreal Creme Gloss-доста бързо пада,особено черният цвят,Palette-хващат само на някои коси,а трябва определено,да ти е тъмно руса или много светло кестенява.
Затова ти орепоръчвам Marion Безамонячна Боя на прах,ако косата ти е по-дълга вземи две опаковки.

UnaBletoLoVeU
06-05-2009, 12:41
Не знам как се казва точно...искам да я направя с червен отенък,но да падне след няколко измивания...та ако имате идеи споделете моля ви :)

Аз се правих с едни полски оцветители. 91 номер беше. В каталога изглежда светло, обаче на живо става много по-тъмно, тоест на кестенява коса де. Страхотен цвят е <3

Cherryy
06-05-2009, 13:29
една приятелка днес дойде боядисана с точно такъв цвят, леко червеникакаво, но и по-тъмно, тя има тъмно руса коса и при нея се е получило много добре, но е стояла повече отколкото трябва, с шампоан оцветител на Палете, нейното е номер 16 http://www.nisea-bg.com/i.php/products/view.html?iid=2823&cid=111

vivteen
06-05-2009, 13:37
а тези шампоани-оцветители изтощават ли косата/бе може да е тъп въпроса ма знам ли../ и каква е разликата место такъв шампоан и само оцветител :-o

gabri3lla
06-05-2009, 13:55
Една приятелка се направи с маркер. :D

_princess_
06-06-2009, 07:20

Препоръчвам ти къна - хем се измива лесно, хем не съдържа оцветители....
Иначе като цвят не ти препоръчвам нещо много ярко, най-добре червеникаво-кафяво, тъмен махагон или по-светъл махагон... :-|

Тук изобщо не съм съгласна. Къната не се измива никак лесно и можеш да си имаш много проблеми с нея. После ако ти хрумне да се боядисаш ще се получи кофти цвят, ако косата, която си къносвала не се е сменила. По-добре пробвай оцветителите на Палете, момичетата ти ги показаха :)

Pepincetyy
06-06-2009, 11:35
Пробвай с шампоан-оцветител.Пада след няколко измивания.

bloodyF
06-06-2009, 20:30
Добре,а тия шампоани колко пъти да се измия с него,за да хване :?

_princess_
06-07-2009, 12:06

От първия път би трябвало да хване.

Nadelina
06-07-2009, 15:19
Не е точно като шампоан, само да се измиеш, пак си чакаш 20-тина минути, за да хване. И аз съм с 2 ръце за него пред всичките други мнения.