Влез

View Full Version : Секса "за последно"..

monincetyyy
06-05-2009, 14:28
Съжалявам, ако има такава тема, но доколкото четох в последните страници няма.. Та, малко ми е каша в главата и за това искам мнение: Има ли смисъл въобще да имаш някакъв контакт (повече от приятелки) с бившия/бившата като сте прекратили връзката си по каквато и да е причина? Защото все има причина.. и ...нз, чувството при мен е малко по странно, защото, колкото и да не искам да си го призная, единия секс води до втори, вторият до трети и т.н. и за мен става не само 1 секс, а се връщат старите чувства, докато при него нз как е.. Но понякога желанието е адски силно.. и.. нз как да го спра... :(

Vichko0o
06-05-2009, 14:33
Ох пиле ... И ти си я забъркала една.... Това, че имаш желание към него за секс разбираемо, но това, че се връщат старите чувства е гадно. Не знам защо сте се разделили но щом е имало причина, значи е нещо което ви е попречило да сте заедно, ако грешката е в него и той се е променил, да продължиш да правиш секс с него би било добре. Ако е свестен човек що пък не ? Секса си е секс, ако си и сама прави го наволя и се наслаждавай, обаче внимавай да не останеш още по наранена !!!! Сподели защо сте скъсали(ако не е тайна) и може да помисля по обстойно :P . Но като цяло се пази за да не останеш използвана и тотално наранена!!

monincetyyy
06-05-2009, 14:36
Ами разделихме се общо взето защото той не е имал сериозна връзка до сега и мисълта за такава го плаши.. може би така му е по лесно нз.. не мога да гадая.. за това питам вие как мислите :(

Vichko0o
06-05-2009, 14:46
Веднагически мога да ти дам 2 вариянта.
1-вия, е че си е женкар и скача от тази на онази, просто за да "нае*е колкото може повече" - един вид "бе важното на мене да ми е добре ма*ната им на останалите".
2-рия, е че много е бил нараняван и в момента или иска да си го върне по някакъв начин или просто не иска отново да бъде наранен и за това оставя пишока да мисли вместо него.....
Мога да ти кажа едно - ако искаш само секс с този човек той ще ти го даде с най-голямо удоволствие, ако обаче искаш да се върнат чувствата и искаш истинска връзка буквално ще трябва да си скъсаш гъза за да му покажеш, че любовта още съществува и т.н и т.н.
Аз лично ти препоръчвам да разбереш защо се плаши от дълга връзка (отговора или ще възбуди чувствата ти или ще ги убие и в двата случая печелиш :) ) и тогава да действаш....

monincetyyy
06-05-2009, 14:52
ами как да ти кажа.. доколкото той казва и доколкото го познавам се притеснява че може да се обвърже с някои защото го иска.. сериозните взаимоотношения и чувства са непознати за него и сега нещо такова се случва в главата му (спрямо мен) ии... имам някаква надежда и за нея повод защото не съм вчерашна и да си мисля :"оо той ся спи с мен значи ако му пусна ще сме заедно" просто оня ден ми беше зле и той ми звъня да ме пита как съм.. абе не искам да говоря много за тфа и да ви занимаам с мойте глупости просто не знам дали да продължавам със секса и дали има друг начин да му покажа че няма нищо лошо да има чувства към мен.. :( :( :(

selens
06-05-2009, 15:11
И аз бях така .. по-добре не се занимавай с него защото след всеки път ще те боли че на него не му пука .. :( а едва ли му пука .. просто съм минала през това .. по-добре си намери друг

MoHuTo
06-05-2009, 15:20
Секса с бивш не е мн. добра идея.. ти сама казваш, че това не е просто секс за теб и така се нараняваш, след като не сте заедно.. няма смисъл да го правиш, опитай по друг начин да си го върнеш, за мен това не е начина...

monincetyyy
06-05-2009, 17:57
Разликата е че като започнахме секса не съм имала тая мисъл да си го върна... в последствие станаха нещата.. Мерси все пак за съветите :)

followgirl
06-05-2009, 18:06
Според мен има и 3ти вариант сладур..Всеки човек се променя било,заради самия себе си,било заради човека до него.Давам като пример мен - преди бягах в момента,в който се усещах,че се увличам по даден човек,като мислех,че така ще е по-лесно,няма да боли...Само времето и действията на "дадения" човек до мен ме предразположи и съм сигурна в себе си..и в него.Ако му е просто за секса,не мислиш ли,че би потърсил друга?Според мен има още някакви чувства към теб..така и така те боли,пробвала си вече да го забравиш,но не става нали?..Пробвай,но си обещай,че ще е за последен път,освен секса да вложиш чувствата си и да се държиш "както преди"..Поговори с него да си дадете още 1 шанс...Според мен от теб зависи всичко..и важен е разговора :smt023

monincetyyy
06-05-2009, 18:08
Според мен има и 3ти вариант сладур..Всеки човек се променя било,заради самия себе си,било заради човека до него.Давам като пример мен - преди бягах в момента,в който се усещах,че се увличам по даден човек,като мислех,че така ще е по-лесно,няма да боли...Само времето и действията на "дадения" човек до мен ме предразположи и съм сигурна в себе си..и в него.Ако му е просто за секса,не мислиш ли,че би потърсил друга?Според мен има още някакви чувства към теб..така и така те боли,пробвала си вече да го забравиш,но не става нали?..Пробвай,но си обещай,че ще е за последен път,освен секса да вложиш чувствата си и да се държиш "както преди"..Поговори с него да си дадете още 1 шанс...Според мен от теб зависи всичко..и важен е разговора :smt023
Благодаря.. Преди малко водихме един такъф разговор но не го довършихме.. стискайте палци да се оправят нещата и пак благодаря на всички за сериозното отношение към въпроса ми и за съветите :)

JenataNaShefa
06-05-2009, 21:03
На мен приятелят ти ми прилича на тези от типа "пеперудки" (не в смисъл че е хомо), прелитат си от цвете на цвете (момичета) и когато се появи ново цвете в градинката, в която си летят са готови да зарежат старото. НО задължително докато не са успели да спечелят новото цветенце си пърхат около старото.
Така ми звучи това с приятелят ти... :-|
Не си ли се замисляла, че може да се е появила друга на хоризонта и докато правите секс (разбира се той да не е на сухо) си я сваля :neutral:

Ако е вярно това че го е страх от сериозна връзка и ти нямаш проблем с това, просто се съберете и си карайте по-несериозно, но ако ти искаш сериозна връзка... по-добре не се и опитавай да говорите по темата. Въпрос на лично убеждение е...

А и още нещо, не се заблуждавай че хората се променят !

Youth_boy
06-05-2009, 21:10
То няма начин да мине без някакви чувства особено с човек който се предполага че си обичала , самият факт че правиш секс с него дори и той да се основава на желание , някакви възбуждащи в него фактори или просто прищявка това , което сътворяваш по един или друг начин те връща назад ... Това е най-честото явление според мен когато правиме уговорката "да си останем приятели" и дори се стараеме така да се получи само и само да не се окаже че сме измамници. Следващата сцена (с точка червена :) както се пее в една песен) е точно тази , секс и по-слабият за момента или момчето или момичето се филмира и започва да си мисли "Ех мамка му , беше си готино с него/нея за кво скъсахме" и това крие риск отново да се влюби човек ... То за това макар и да не харесвам твърдението че няма просто приятели между мъж и жена , май май много неща доказват че е правдоподобно , не знам и аз при мене се случва горе-долу същото ...

Ilikeliljon
06-05-2009, 22:48
Секса предразполага към близост и наистина както каза някой по-горе, ако ще те наранява това по-добре не го прави. Принципно (без да ми се обиждат жените) секса е тяхно оръжие с което се опитват да привлекат момчетата отново да се завърнат или да се решават проблеми със секс. Не че това е добра идея, но както и да е. Всяко момче, което не е имало сериозна връзка се притеснява да има такава, защото не иска да бъде наранен, предпочита той да бъде активния, действащия, отказващия, тръгващия си. Да имаш сериозна връзка означава да станеш в някаква степен слаб пред някой друг и този страх е много силен. Така че вероятно той от това се притеснява :) :)

Ilikeliljon
06-05-2009, 22:52
Секса предразполага към близост и наистина както каза някой по-горе, ако ще те наранява това по-добре не го прави. Принципно (без да ми се обиждат жените) секса е тяхно оръжие с което се опитват да привлекат момчетата отново да се завърнат или да се решават проблеми със секс. Не че това е добра идея, но както и да е. Всяко момче, което не е имало сериозна връзка се притеснява да има такава, защото не иска да бъде наранен, предпочита той да бъде активния, действащия, отказващия, тръгващия си. Да имаш сериозна връзка означава да станеш в някаква степен слаб пред някой друг и този страх е много силен. Така че вероятно той от това се притеснява :) :)

monincetyyy
06-06-2009, 09:34
На мен приятелят ти ми прилича на тези от типа "пеперудки" (не в смисъл че е хомо), прелитат си от цвете на цвете (момичета) и когато се появи ново цвете в градинката, в която си летят са готови да зарежат старото. НО задължително докато не са успели да спечелят новото цветенце си пърхат около старото.
Така ми звучи това с приятелят ти... :-|
Не си ли се замисляла, че може да се е появила друга на хоризонта и докато правите секс (разбира се той да не е на сухо) си я сваля :neutral:

Ако е вярно това че го е страх от сериозна връзка и ти нямаш проблем с това, просто се съберете и си карайте по-несериозно, но ако ти искаш сериозна връзка... по-добре не се и опитавай да говорите по темата. Въпрос на лично убеждение е...

А и още нещо, не се заблуждавай че хората се променят !
Ами за сериозната връзка - вярно е.. То и аз не съм искала такава но се случиха нещтата и не мога да го променя това.. Той твърди че както сичко си е наред иси му е хубаво с мен и сичко..като се обърне назад и види колко мн време мина.. (6месеца за него са мн време) и се плаши... Аз бях в същото положение и затова му казах че е няма смисъл да мисли колко време е минало щом му е хубаво в този момент... А за това да не се заблуждавам че хората се променят, не съм съгласна с теб :) Наистина се променят и го казвам защото аз съм пример за това как една любов може да промени виждането ти за света и за нещата които те заобикалят. Благодаря все пак за мнението и съвета :)

snoopypyx
06-07-2009, 17:31
по принцип жените са по емоционални от мъжете така че за теб може да се връщат старите чувства а той просто да си шиба е така смис нз по принцип така като те гледам си хуу момиче има много момчета и ала бала така че сама си прецени ама според мен по добре го остаи :oops: :-)

hamacs563
06-07-2009, 17:53
Виж не питаи нас какво мислим, поговори с момчето и ако на него му е само за секса заеби го има мн други :) това е моето мнение

monincetyyy
06-07-2009, 19:37
Виж не питаи нас какво мислим, поговори с момчето и ако на него му е само за секса заеби го има мн други :) това е моето мнение
Точно това направих и всичко е ок сега. Благодаря отново на всички ;)