View Full Version : За първи път. Скъсан презерватив.
valentinorossi46
06-05-2009, 15:17
Правих секс с приятелката ми. За пръв път и беше. Аз за пръв път правя секс със девствено момиче. Тя твърдеше че е девствена а и вярвам. Обаче възникна проблем. Тя твърдеше че не я боли. Имах чувството че си блъскам пениса в стена докато внезапно презерватива не се скъса. Усетих че като чели свършвам в нея и го махнах веднага. След час и половина и бях взел Ескапел. Момичето е на 15. Въпроса ми е да се притеснявам ли защото направо ще ми изпадне сърцето? И ако някой е ползвал нека сподели. Моля ви се. Разчитам на вас.
shadow4e
Слагай описателни заглавия
DevilWish
06-05-2009, 15:18
Щом е взела ескапел няма проблем.
А ти си егати човека.Много хубав пръв път е имала :# Още от първия път да има такива преживелици :# ужас
valentinorossi46
06-05-2009, 15:21
мерси много. Обаче съм притеснен защото съм чувал че ако е в средата на цикъла не действа. Дано подейства просто Моля се
stanislafchety
06-05-2009, 15:22
np
HichNeMiPuka
06-05-2009, 15:27
мерси много. Обаче съм притеснен защото съм чувал че ако е в средата на цикъла не действа. Дано подейства просто Моля се
действа до 72 часа, след като е станал гафът
не мисля, че има за какво да се тревожите
и все пак
стискам палци
Абе момче.. щом и е било за пръв път е трябвало по-леко да действаш а не да и разцепваш п***** :D Иначе щом е взела Ескапел значи всичко ще е наред :)
valentinorossi46
06-05-2009, 15:34
А нали годините не са проблем. Смисъл действа на 15 годишни?
А нали годините не са проблем. Смисъл действа на 15 годишни? не няма никакъв проблем... ще подейства споко..
valentinorossi46
06-05-2009, 16:26
Дано това хапче подейства.
valentinorossi46
06-05-2009, 16:49
До колкото знам шансовете да забременее са супер минимални. Особенно след като сме го взели 1 час след фала. Така ли е ?
Оф,човек,спокооойноо..сто пъти ти казаха ще действа начи ще действа само дето ще й разбъзика целия организъм,ама... :o
LovelyGirl
06-05-2009, 17:23
Не ви ли писна да си измисляте теми?
Нямате ли по-интересни занимания, от това да се чудите каква нова глупост да сътворите :roll:
hamacs563
06-05-2009, 17:25
Няма страшно ще подейства :) и все пак има различни момичета някой ги боли първия път други не а и не е задължително при разкъсване на химена да има болка :? Успех :)
valentinorossi46
06-05-2009, 17:28
Мерси за отговорите. А след колко дена да и кажа да си направи тест за бременност и въобще дали ще е 100% сигурно че не е бременна ако си направи теста след 2 седмици и е отрицателен.
monincetyyy
06-05-2009, 18:01
Честно казано по добре да се притеснява повече от колкото трябва, вместо да не му пука и гафа да стане...
Първо трябваше тест за бременност да вземеш за по-сигурно,че да не гълта отрови кат бонбони
valentinorossi46
06-05-2009, 18:32
Последен въпрос имам-Нужно ли е момичето да пие повече ескапел?
monincetyyy
06-05-2009, 18:35
Последен въпрос имам-Нужно ли е момичето да пие повече ескапел?
не.. ти наистина май мислиш да и преебаваш организма с тия хапчета... успокой се малко.. зимаш тест ако е отрицателен се радваш и тфа е..
valentinorossi46
06-05-2009, 18:37
До колкото знам трябва да чакам 2 седмици... Абе ще чакам тва е
Кат й правиш сефтето отваряш с пръст бе уланколу!Ама първо трябва да я предразположиш с :P Никъв подход еййй
HichNeMiPuka
06-05-2009, 19:12
нищо лично
обаче започваш да ме изнервяш
с тая параноя
valentinorossi46
06-05-2009, 19:13
Абе момче.. щом и е било за пръв път е трябвало по-леко да действаш а не да и разцепваш п***** :D Иначе щом е взела Ескапел значи всичко ще е наред :)
Ти наистина си я прее*ал е! :D Няма нищо, особено щом си реагирал толкова бързо... а и не си сигурен дали си свършил в нея а?
Не съм. Помня само че върху чаршавите имаше някаква течност която дълбоко се съмнявам да е била лубриканта
Ти наистина си я прее*ал е! :D Няма нищо, особено щом си реагирал толкова бързо... а и не си сигурен дали си свършил в нея а?
Не съм. Помня само че върху чаршавите имаше някаква течност която дълбоко се съмнявам да е била лубриканта
айрян ?
Ама май и теб ти е било сефтето като те чета как се отнасяш с горкото момиче..
Ама и тя къде отваря краката на некадърник! :-x
kriskaata
06-06-2009, 09:04
щом го е взела няма проблем :?
Kristina93
06-06-2009, 10:32
какъв кондом си използвал,че се е скъсал по този начин? :-o
апф абе ти нормален ли си
айде по-спокойно щом е пила ескапел нищо й няма...
valentinorossi46
06-06-2009, 11:11
Така е. Прави сте. Просто както каза един аз вече си изглеждам като филмиран параноик. Използвах Кондом Спортекс сложих го правилно. Един час след фала и купих ескапел. Всичко съм направил и Точка. Писна ми да Параноясвам!
Dollystar
06-06-2009, 11:21
Пич, говориш като филмиран параноик... :/
За вбъдеще не ти препоръчвам да правиш секс... :/
Абе по-добре така, отколкото да й затвори вратата под носа и да я зае*е 8) Мисля, че и някой по-горе беше казал нещо такова и евала на момчето, пък за фала не се притеснявай нищо й няма, не мисля че си й нанесъл някаква психическа травма, за нея това, че си взел нещата толкова насериозно е голяма подкрепа :-)
valentinorossi46
06-06-2009, 11:26
Dollystar напълно си прав/а Тя ми каза че ми прави евалата за това че съм загрижен. Тя даже не е притеснена което ме изумява.
Да,браво наистина за загрижеността,но не се филмирай толкова,вече всичко свърши :) Ма трябвало да бъдеш малко по-вниматален,макар че не я е боляло..Нищо де другия път няма да е така предполагам,вече си осъзнал се пак(надявам се 8-) )
valentinorossi46
06-06-2009, 11:49
Наистина имам последен въпрос. Ако овулацията и започва няколко дена след фала възможно ли е тя да забременее. Въобще колко време е действието на хапчето и ще престане ли да действа?
shadow4e
06-06-2009, 11:54
Спокойно няма да забременее, но все пак това си е високо дозиран хормонален препарат и дано да не повлияе много отрицателно на организма й.
Наистина имам последен въпрос. Ако овулацията и започва няколко дена след фала възможно ли е тя да забременее. Въобще колко време е действието на хапчето и ще престане ли да действа?
Не,няма такава опасност :) :) ако беше в овулация по време на акта тогава има най-голяма опасност :D
valentinorossi46
06-06-2009, 12:11
Не,няма такава опасност :) :) ако беше в овулация по време на акта тогава има най-голяма опасност :D
Сега говорих с нея. Сметна си дните и се оказва че точно сега и е започвала овулацията Но се надявам че след като го е изпила час след фала нищо няма да има
summerlove66
06-06-2009, 12:22
Има висок процент на ефективност хапчето , така че спри с притеснението .. Пък и го е пила 1 час след акта , което е добре .. Сега остава да чакате , щот и да се косиш и текова , това няма да помогне !