View Full Version : Ароматизатор за уста
Да имате представа дали се порадват още такива чудеса по аптеките? И на каква цена са горе-долу? Нямам проблем с дъха, просто искам да ухае на яко свежо. :D Не ми говорете за дъвки, постоянно дъвча, ама не е същото. :S
Chew Magdanoz!
А защо не направо лук или чесън?!? :lol: :grin: ..Ами аз имам едн..но не мога да ти кажа точно какъв..беше 6-7 лева... :-)
Chew Magdanoz!
А защо не направо лук или чесън?!? :lol: :grin: ..Ами аз имам едн..но не мога да ти кажа точно какъв..беше 6-7 лева... :-)
щот магданоза е против тях
Chew Magdanoz!
щот магданоза е против тях
Да де знам.. :D ..просто..дъвчи магданоз звучи..ти често ли дъвчеш магаданоз.. :D
Казах ви, че нямам лош дъх, просто искам да е много свеж. :D Да мирише на парфюм! А ме е страх да пръсна в устата си. 8-)
Мен не ми е за вкуса, просто ми се живее още. 8-)
slim__shadygirl
06-05-2009, 19:42
Ами попитай в някоя аптека :)
Абе ей, лошият дъх може да се дължи на немиене на зъби ВЕЧЕР, на възпалено гърло, независимо кой месец от годината е, щото и то мирише.
Купи си САНДРИН, по 15 капки в 250 мл. вода и жабуркай всяка сутрин!
Мия си зъбите НАЙ-малко по два пъти на ден. :-o Според зависи.
Magichkaa_
06-06-2009, 11:02
Eдна приятелка има.Каза,че майка и и го е взела от аптека.Не е страшно,даже е много яко и освежаващо.
sladkish_14
06-06-2009, 11:07
Преди като малка в детската градина госпожата ни пръскаше в устите такова нещо и имаше различни ягодка , кайсия беше много яко и освежаващо не знам защо го правеше сигурно , защото не сме си миели зъбките 8-) .. И аз много пъти съм се опитвала да намеря пак това нещо , но не мога :o .. А колкото до това за лошия дъх момичето каза , че не е това проблема ! И аз понякога след като си измия зъбите искам да си пръсна някакво такова , да ми е сладко в устата .. :)
InnchetO
06-06-2009, 11:24
Оо недей с прафюм да пробваш! 8-)
Един път я направих тая грешка.. 8-)
А иначе ако разбереш кажи, че и аз си търсех такова преди ;д
Преди като малка в детската градина госпожата ни пръскаше в устите такова нещо и имаше различни ягодка , кайсия беше много яко и освежаващо не знам защо го правеше сигурно , защото не сме си миели зъбките 8-) .. И аз много пъти съм се опитвала да намеря пак това нещо , но не мога :o .. А колкото до това за лошия дъх момичето каза , че не е това проблема ! И аз понякога след като си измия зъбите искам да си пръсна някакво такова , да ми е сладко в устата .. :)
В мойто даскало продават.. :D ..то е течен бонбон.. :D ..1,20 е.. :D ..ама то стои за 1 мин.. и затфа за един час го няма.. :D
foreverr
06-06-2009, 12:10
Aз имам с ментов вкус и кат пръснеш един път е толкова силен че чак ти пари първите секунди и после миришеш ако и е от фирмата Amway и струва 13 лев аи казват, че стига за 250 впръсквания.
Pepincetyy
06-06-2009, 12:13
Питай в някоя аптека.
smileforyou12
06-06-2009, 12:14
пръскай си парфюм в устата :smt023
Признавам си, наистина, не успях да ви излъжа! Като дъхна, от устата ми излиза огън като на змей!
Ето така. (00:46)
http://vbox7.com/play:16f80a4f
Да имате представа дали се порадват още такива чудеса по аптеките? И на каква цена са горе-долу? Нямам проблем с дъха, просто искам да ухае на яко свежо. :D Не ми говорете за дъвки, постоянно дъвча, ама не е същото. :S
Признай си че дъха ти е... ужасен :razz:
що инече ще пускаш такава тема :? ем сори ама нЕм0жем да ти помогнем :D :razz: :lol:
съжелявам мн :D
Пък и като говориш, няма начин да мирише на парфюм.така че не пиши глупости :lol:
Извинявай?!? :shock: ..За кфо ще лъже хора,които дори не познава. . :?
Оф, не съм казала, че ми е хубав дъхът, НЯМАМ лош/добър дъх. Там е работата, че искам да имам хубав. Цепиш ли? А никога не съм срещала такъв феномен, чийто дъх да е свеж и добре ухаещ, без да е ползвал НИЩО. А както казах, не искам дъвки.
WaterLilly
06-06-2009, 20:19
пръскай си парфюм в устата :smt023
Недей.
Опитвала съм и сякаш се натрових, горчеше адски и после си мих зъбите към 3 пъти, даже ядох без да съм гладна, за да премахна гадния вкус. :lol:
Споко, не ходя миризлива. :-) Иначе за парфюма – нито съм опитвала, нито ще опитвам.
По-кротко.
guinessgirl
06-07-2009, 16:06
не знам малоумни ли сте или на такива се правите ;)
и аз искам такъв ароматизатор,не защото ми е лош дъха или подобно нещо,а просто щот' ми се струва супер якото да си пръскаш спрейче в устата. 8-)
divacheee
06-07-2009, 17:05
Оф, не съм казала, че ми е хубав дъхът, НЯМАМ лош/добър дъх. Там е работата, че искам да имам хубав. Цепиш ли? А никога не съм срещала такъв феномен, чийто дъх да е свеж и добре ухаещ, без да е ползвал НИЩО. А както казах, не искам дъвки.
Тик - Так :P
катоо ти е гаден дъха и ароматизатор няма да ти помогне. ефекта ще е кратък :razz: :?
баси смешната :razz: :razz: :razz: :D
Путенце, затова ли изрови тема на почти два месеца? Да ми кажеш, че ми е гаден дъхът?
Смешна не викай на мен, молА ти се.
катоо ти е гаден дъха и ароматизатор няма да ти помогне. ефекта ще е кратък :razz: :?
баси смешната :razz: :razz: :razz: :D
Путенце, затова ли изрови тема на почти два месеца? Да ми кажеш, че ми е гаден дъхът?
Смешна не викай на мен, молА ти се.
а не бе..хубав ти е дъха :?
за кво търсиш ароматизатор тогава :razz:
и путенце ще викаш на майка ти ясно ли ти е :-x
аь
Ми, сигурно искам устата ми да мирише на някакъв плод, а у?
Да не се събуди майка ти утре дано. :)
^ Момата,дето ходи на училище-Гръмни сеее ! :booooomb: Пуу,как ги мраза такива като теб и като Снеки и като още едно ново ,направо ми иде да ви зарва главата у кенефа и да пусна водата :?
YouCantStopMe
08-20-2009, 13:08
Аз миналия ден питах в една аптека имат ли,а оная ми отговори няк'во злобно-Не,нищо такова нямаме. :x
Забутана аптека е била тази,явно.
Иначе не може да няма по аптеките.Питай.
Лично аз винаги дъвча дъвка и имам Тик-Так,обаче си права,че не е същото.
YouCantStopMe
08-20-2009, 16:15
schoolgirl ТРЯБВА да получи БАН!Да ти се невиди влечугото...
YouCantStopMe
08-20-2009, 16:18
schoolgirl ТРЯБВА да получи БАН!Да ти се невиди влечугото...
не ми отговори на въпроса :?
просто зададох въпрос
Абе трай си,бе,урод неземен.
TeenSpirit
08-20-2009, 16:38
Да не се събуди майка ти утре дано. :)
:shock:
Dollystar
08-21-2009, 06:19
Не вярвам да няма, въпроса е колко ще е дълготраен, а се съмнавам да е повече от 30мин. Пък и като пиеш тва онова, хапнеш нещо и вече съвсем ще забравиш за хубавия дъх :D