View Full Version : какви
opaaaaaaaaaaaa
06-06-2009, 08:51
какви оправдания давате в училище когато закъснеете за час
аз- един точно пред даскалото ме спря да ме пита къде се намира (едикакво си) и докато му обесня закъснях
8-)
YouCantStopMe
06-06-2009, 08:53
Не си измислям никакви истории.
Аз почти не закъснявам,де..
НО ако се случи-'успах се'.. както е и станало. :-D
Как може да ми пишете закъснение/отсъствие?И вие закъснявате всеки път!Аз кво съм виновна,че градския транспорт е толкова бавен???И да,тръгнах по-рано!
А всъщност съм се размотавала в нас... 8-)
Никакви.Рядко закъснявам и когато това се случи си сядам направо начина,все едно не съм закъсняла.
LittlePrincess
06-06-2009, 10:49
Като закъснея е заради рейсовете, затова казвам, че те са виновни или съм се успала, което е много рядко. :D
Biskfitka
06-06-2009, 11:15
Аз всяка сутрин освен петък закъснявам (както и всички от класа...просто в петък първия час имаме физика при една госпожа,която извинения рядко приема...а пък другите дни имаме английски)Оправдание нямам...Казвам добро утро ии си сядам на чина :D
Pepincetyy
06-06-2009, 11:55
Рядко закъснявам, но ако случайно закъснея казвам, че автобуса ми се е забавил или се е повредил и съм чакала друг. :D
че аз никога не сам влизал навреме и ништо не казвам :D :D :D ами като закаснееш измисляш нешто и готово :P :D :D
tItEufFf
06-07-2009, 15:15
Рядко закъснявам. Но ми се е случвало, естествено. Просто казвам "Добър ден. Извинете, че закъснях, може ли да си седна на мястото" И това е... Никога не ме питат защо
nefchi_bs
06-07-2009, 15:37
Рейса се счупи и си сядам :D А вървя пеша до даскало...
нямаше автобус 8-) ....успах се :-D .....веднъж казах истината: "чудих се половин час какво да облека" - наистина го казах :D госпожата ме гледаше много втрещено
breathless
06-07-2009, 16:09
Бях до лавката/стола. Имаше много голяма опашка и всички се предреждат. 8-)
А сутрин никой не ми иска обяснения.
Само се извинявам и толкова. Единствено класната държи сметка, защото е любопитна, ама казвам успах се или забавих се вкъщи, обикновени неща. Ама тя и напоследък не пита, така че направо си влизам.
По физика една съученичка влиза и почва да обяснява: "Ако знаете какво ме сполетя, госпожоо... 2 гълъба ! Амаа ЕЕЕЙ такива гълъби ( показва с ръце над нейната височина ) и ме гонят ! Ми не мога да избягам и аз им отвърнах...бихме се, понатупах ги и продължих, ОБАЧЕ! Слизам от рейса и 2 калинки се бият ! Ма не мога да мина от тях ! Казах им да престанат, опитах се да ги разтърва, ма не става..."
Следващия път госпожата я пита " Какво, бе, В. този път мравки ? "
В: "Мани, мани...едни охлюви като ме подгониха, няма оттърване..." :lol:
Госпожата всеки час я базика като закъснее. ;д
аз много рядко съм закъснявала, но никога никой не ми е искал обяснения - просто се извинявам и си сядам