View Full Version : Бръснене при мъжете
значи на 13 съм и по целите крака имам едни дълги, черни космаци, които искам да махна, защото изглеждат доста грозно, особено сега лятото по плажовете и изобщо навън :)
опитах с една еднодневка и стана г/д, но след 1 ден се появиха някви червени точици оО :D
казвайте от какво се появяват и дали да гепя епилатора вече :D
То тея черни точици са от това,че са ти наболи космите вече.
Пич, на 13 си.. не ги слушай наборките ти какво приказват, а и не вярвам да си кой знае колко зле.. ама щом вече си ги почнал, хващай 210г водка и един епилатор - 200г на екс да ти притъпят болката и 10г да намажеш после за по-гаден ефект :D
NaskoKaulitz
06-06-2009, 11:12
Слушай сега, да си космат е ОТВРАТИТЕЛНО.Пробвай първо с машинка за постригване ако са ти по-дълги космите, и после със самобръсначка или лентички на вийт, макар че са скъпи (към 13 лева) :) и успех в начинанието
Пич, на 13 си.. не ги слушай наборките ти какво приказват, а и не вярвам да си кой знае колко зле.. ама щом вече си ги почнал, хващай 210г водка и един епилатор - 200г на екс да ти притъпят болката и 10г да намажеш после за по-гаден ефект :D
Абе доста е зле .. дълги и черни
Видяло се, че се почва с епилатора. а след премахването трябва ли да се намаже с нещо крака, в смисъл болка има ли след това или е само докато ги махаш? и също колко пъти седмично трябва да се махат?
LovelyGirl
06-06-2009, 11:29
По-добре кола маска.
Едва ли ще ти се занимава толкова време с епилатора.
Все пак си момче.
RevolutionZ
06-06-2009, 12:04
Абе мишкаааааа, я качи една снимка да видим мъжете в шести клас какви "дълги, черни космаци" имат
dead_princess
06-06-2009, 12:16
с епилатор е по-добре,
защото ако ги махнеш със самобръсначка
после стават повече :)
stealthyGirl
06-06-2009, 13:05
Ами така им става на мъжете - с червени точици или направо пъпки! Аз лично съм виждала последиците. :?
rosencetooo
06-06-2009, 13:32
С епилатор се обезкосмявай.. щом си решил , въпреки че ми се струваш малък , но ти си знаеш :)
на 13 ако се обръснеш до 18-19 вече ще си заприличал на хомо еректус
roksana_1
06-06-2009, 14:26
еее ти пък го искара БОЛКА ЗА УМИРАНЕ.... нали уж мъжете са по-силния пол.Кфо ревете тука от един епилатор...
иначе по темата дай една снимка , защото не ми се вярва на 13 да имаш косми кат на горила :D :)