View Full Version : Маструбация
Здравейте момиче съм и маструбирам почти всеки ден ..и сваршвам по няколко пъти.Искам да попитам това полезно ли е или вредно ?
Здравейте момиче съм и маструбирам почти всеки ден ..и сваршвам по няколко паРи.Искам да попитам това полезно ли е или вредно ?едва ли.
SisterOfNights
06-06-2009, 11:51
чувала ли си за търсачка?!
PlamenMEN
06-06-2009, 11:53
Мастурбацията не може да е вредна. Мастурбирането си е пловин секс, а сексът удължава живота. Да живее онанизма :D
Ilikeliljon
06-06-2009, 11:58
Принципно не е вредно, особено ако си сама. В смисъл да нямаш приятел, иначе ако имаш приятел и съответно сексуални отношения, значи нещо не е наред в тях. :) :)
metalcheto
06-06-2009, 14:06
Нито е полезно, нито вредно. Но щом не ти вреди... праскай на воля 8-)
Здравейте момиче съм и маструбирам почти всеки ден ..и сваршвам по няколко пъти.Искам да попитам това полезно ли е или вредно ?
първо научи как се пише
после го практикувай 8-)
ако мастурбираш прекалено много ще ти се смалят гърдите :(
DeViLgIlrL16
06-06-2009, 15:38
ако мастурбираш прекалено много ще ти се смалят гърдите :(
ти за тва ли нямаш мозак... :D :D :D
ще умреш в много кратък срок. по-добре престани да го правиш.
yCheniChkaTa
06-06-2009, 16:30
Ем логика...
Сексът както почти всички знаем е полезен против стрес, пъпки и т.н
В сексът жената съответно и мъжът получават орагазъм..
Мастурбацията обаче е различна по простата причина, че сам/а си доставяш удоволствие и стигаш до оргазъм..
Съответно....НЕ Е вредно стига да не стигнеш до болестно състояние наречено нимфомания ;)
noproblembitch
06-06-2009, 18:40
Абе полезно е, защото при секса е много важно да познаваш тялото си, та да насочваш партньоа си! Тъй че праи скречове колкото искаш, тамън ше се кефиш!
LetTheMusicTalks
06-06-2009, 19:29
ще умреш в много кратък срок. по-добре престани да го правиш. :razz: :razz: :razz: :razz:
roltirirang
06-06-2009, 19:39
Вредно е щото през това време може да научиш някоя друга полезна допълнителна буква в БГ езика,която ще ти е от полза...Особено вредно е щото се забременява :razz: :razz: