View Full Version : Красив и тъп или грозен и умен
Така - въпроса е предимно към момичетата - какво момче предпочитате - някой доста красив/готин, но бая тъп, който не се държи като хората с вас или някой по-грозноватичък (нямам предвид някой дракон в лице) който да е умен и да ви се раздава в любовта?
puhinka93
06-06-2009, 15:18
Защо не използваш ТЪРСАЧКА?????? Има вече такава тема... :-x
HichNeMiPuka
06-06-2009, 15:18
пф
има ли питане
умен с възпитание ест
ubuntureload
06-06-2009, 15:53
Ама и на теб не ти е лесно :D
Bellatrix
06-06-2009, 16:10
Красив и умен. :D
nikemilov
06-06-2009, 16:13
Аз мисля че търсят красив, умен, с пари,грижовен, мил и скромен. Като мен. 8)
Сега сериозно: зависи от манталитета, възпитанието и средата на момичето. :)
Красив или Грозен - Сладък
Умен или Тъп - Достатъчно умен и на моменти тъпичък :oops: :-)
за мен най-важно е да е забавен и да ме обича такава каквато съм, а не да се опитва да ме променя :smt008
Защо трябва непременно да е грозен и умен или красив и тъп... Има хора, които са и красиви и умни и такива, които са грозни и тъпи...
тъп и грозен предлагам аз!
Защо трябва непременно да е грозен и умен или красив и тъп... Има хора, които са и красиви и умни и такива, които са грозни и тъпи...
\:D/ аз познавам доста грозни и тъпи :D но наистина мисля че е глупаво да избираш между "красив и тъп" и "грозен и умен" .. затова и написах горното си мнение така :)
Pepincetyy
06-06-2009, 16:44
\:D/ аз познавам доста грозни и тъпи :D но наистина мисля че е глупаво да избираш между "красив и тъп" и "грозен и умен" .. затова и написах горното си мнение така :)
+1 :)
ем да бе !! те жените търсят красив,умен,богат,мил, голяма пишка,плочки ,хубаво тяло -като мен хахахах :-o
punkrock
06-06-2009, 22:17
ХАХАХАХАХХАХА
Еми миличка да ти кажа вариантите:
ГРОЗЕН И ТЪП
ХУБАВ И ТЪП
избери си, няма други варианти... 8-) :lol:
Вариантите са Красив и тъп и Грозен и умен... а тъпите пачи си ги променят, щото не могат да си признаят, че гледат САМО и ЕДИНСТВЕНО външния вид...
За мен красиво и тъпо момиче е добре :)
smileforyou12
06-07-2009, 00:18
най-грозния и най-тъпия искам :-)
На мен лично ми харесват тези с повечко чувство за хумор :) Верно че и външния вид е важен :D да не е някой оранготан. Ааа относно въпроса с мозъка - нито да е прекалено тъп, нито да е някой сдухан зубър 8-)
miss_kiss181
06-07-2009, 12:07
Красив или Грозен - Сладък
Умен или Тъп - Достатъчно умен и на моменти тъпичък :oops: :-)
за мен най-важно е да е забавен и да ме обича такава каквато съм, а не да се опитва да ме променя
+1
damaitar
06-07-2009, 12:32
май някои момичета не се интересуват от красотата или ума ..интересуват се повече от парите :-o какво мислите по тоя въпрос? 8)