View Full Version : Какво чувствате, когато партньорката ви изпита оргазъм?
Въпросът ми е към момчетата!
Когато сте проникнали в партньорката ви, какво е чувството, което изпитвате, докато тя изпитва оргазъм?!
Усещате ли вибрации, повишава ли ви се възбудата...
Ей! Ако ми се наложи още веднъж да трия безмислените ви извън темата мнения и обиди няма да се разберем така :booooomb:
По темата : Приятелят ми казва, че усеща просто как се свивам, някакви спазми и това определено го подлудява :)
Ilikeliljon
06-06-2009, 19:18
Ами чувствам се страшно добре като я видя как се гърчи и въздиша и какво удоволствие получава. Това ме кара да се чувствам щастлив :) :)
varSAritai
06-06-2009, 21:52
сърбеж в гз .... не се ебавам ни ма триите !
Love_Boy
06-06-2009, 23:11
Ами чувствам се страшно добре като я видя как се гърчи и въздиша и какво удоволствие получава. Това ме кара да се чувствам щастлив :) :)
Az trqbva dosta da se potrudq dokato priqtelkata mi ispita orgasm (veche bivsha) zasgtoto tq mnogo trudno mojeshe da bide zadovolena!
biv6iqt mi dori nerazbira6e ako az ne my kajeh :D
shokoto91
06-07-2009, 16:04
Az trqbva dosta da se potrudq dokato priqtelkata mi ispita orgasm (veche bivsha) zasgtoto tq mnogo trudno mojeshe da bide zadovolena!
имало начини значи :Д ходи кажи на моя какво значи тая дума "потрудя", че той не я разбира :Д
SpOrTs_GiRl
06-07-2009, 17:11
Бившия си мислеше, че свършвам .. :-o