View Full Version : Какво е усещането като правиш Секс!?
Какво е усещането като правиш Секс!? :D
Като си направиш сефтето ще разбереш!!! :smt001
Гледай Дискавъри и Нешенъл Джеографик,има специално предаване наречено "Усещането СЕКС".
Гледай Дискавъри и Нешенъл Джеографик,има специално предаване наречено "Усещането СЕКС". Не иснкам да гледам а да ми кажете :-D
:grin: Що питаш .. първо кажи твоето .. :) ако си правил/а де :)
Гледай Дискавъри и Нешенъл Джеографик,има специално предаване наречено "Усещането СЕКС". Не иснкам да гледам а да ми кажете :-D
Не мога да го опиша с думи,толкоз е готино....
:grin: Що питаш .. първо кажи твоето .. :) ако си правил/а де :) не съм. эа това питам! :-o
еми като ти дойде време за сефтето ще разбереш :)
Готино е, ама ако си на 13 - не бързай! :grin:
Гадно е и боли,боцка и мирише :/ недей прави глупости
YaNcHeToOo
06-07-2009, 09:40
:lol: толкова тъпа тема не бях срещала скоро :lol:
Гадно е и боли,боцка и мирише :/ недей прави глупости
:smt033 Най-правилния отговор ахаха ;D
като да ядеш люто шкембе с чесън през гъза
Extremescream
06-07-2009, 10:24
+1 :D
Pepincetyy
06-07-2009, 11:27
+2 :D
miss_kiss181
06-07-2009, 12:40
олеле боже скоро не бях попадала на такъв тъпизъм :grin: :razz:
HichNeMiPuka
06-07-2009, 12:50
мисля, че за две години вече си е направил сефтето
кой вдига толкова стари теми
пф
HichNeMiPuka
06-07-2009, 15:58
мисля, че за две години вече си е направил сефтето
кой вдига толкова стари теми
пф
МнениеПуснато на: Нед Юни 07, 2009 9:49 am Заглавие: Какво е усещането като правиш Секс!?
Kви две години, кви пет лева!?!
оп моя грешка аахахаха
:shock:
DeViLgIlrL16
06-07-2009, 17:17
Като да те ритат в главата с военни/полицейски кубинки 44 номер, само, че го усещаш в слабините...
хахахахахахахаххахахахахх ахахахаххахаххаха :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Гъделичкащо отвътре,почно,доста изморително и мазно
gLoRiToO
06-07-2009, 17:26
Ами супер яко,някво такова неземно няма просто сравнение стига да го правиш с правилния човек!
yCheniChkaTa
06-07-2009, 19:38
Невероятно :grin:
noproblembitch
06-08-2009, 07:18
Баси простата тема... усещането е все едно с ренде ти пилат оная работа... боли страшно много и е супер гадно... за тва само на емотата им харесва :razz:
Ехх,и такива теми доживяхме да видим... :D
Ми пубертетче мило,като започнеш да практикуваш секс,тогава ще разбереш,ние тук не можем да ти го опишем,просто усещането не се описва с думи..повече от невероятно е .. 8)
GreenFairy
06-08-2009, 10:11
Много е гадно, недей да пробваш
:D :D :D
Баси простата тема... усещането е все едно с ренде ти пилат оная работа... боли страшно много и е супер гадно... за тва само на емотата им харесва :razz:
Абе,мноо се дразна така като вида някой да се прай на мноо интересен...той/тя просто иска да получи няква приблизителна представа, кво е.... :x
Extremescream
06-08-2009, 20:40
Ми ще чака.Това е все едно да обясняваме 'Какво е да се изпикаеш' или 'Какво е усещането да се наядеш'
IronLady
06-08-2009, 21:05
ем яко пич, сорка че си девствен ( или както е по-модерно детствен)
Extremescream
06-08-2009, 21:31
ем яко пич, сорка че си девствен ( или както е по-модерно детствен)
Модерно,модерно,ама днес гинеколожката ми се изцепи с това детсвена,така че тъпите неща ловят и умни хора.Което е мноооооооооооооого лошо
Super e!A i ako e s liubim 4ovek e neopisuemo :oops:
Vav vseki slu4ai ne e nai-vajnoto ne6to za koeto trqbva da misli6 :)
емммм има 1 девиз - "Чикията е за удоволствие, секса да се хвалиш" :-P
Po-dobre zvu4i 'Chekiata e za udovolstvie.eb...to za prestij' :razz:
"Цял ден онанизъм,свеж и бодър организъм" :D
hah tva e qko :razz: :razz: :razz:
Аз ще ти дам по-адекватен отговор за разлика от останалите тук! По-точно бих се пробвал да опиша сексът, тъй като много хора са написали, че не можело да се опише. И не мога да разбера защо се правите на важни?! Като направиш сефтето ще разбереш. Да разбирам ли, че вие никога не сте били девствени? Хах аман от глупости, той човека си пита какво е, защото явно не го е изживявал до сега и иска да знае повече за секса!
Та така сексът е, така да кажа, химията на щастието и приятните чувства! Та когато пронизваш чувството, поне при мен, беше първият път доста странно. Чувствах се, като че ли не на място! Тука ще я карам по-грубо. Когато си го тикнеш в мишета дупка или мечешката хралупа, според зависи от индивида, с когото правиш секс, ще усетиш топлина. Ако си гледал американски пай :grin: ония пич си бута парчето в пая :D Та топлината би могла да се сравни с топъл пай, но не мога да го твърдя, тъй като не съм го пробвал :-D Когато правиш секс усещаш близост и психически комфорт, така да се каже голяма наслада! Въпросът е как да постигнеш с любимото същество разтреперващ коленете, разбъркващ мозъка и скрепяващ чувствата секс, след чийто секс се чувстваш най-гелимия щастливец на света! Първият път не бива да те разочарова, защото почти винаги чувствата не са такива! Та не се притеснявай ще имаш много попадения в този живот :-P Но запомни, че сексът е само механични животински движения с някоя друга престорена милувка, тъй като любовта идва от сърцето! Тука имах предвид секса за една нощ, от него не очаквай нищо особено, тъй като трябва да си намериш точната сродна душа...
Аз ще ти дам по-адекватен отговор за разлика от останалите тук! По-точно бих се пробвал да опиша сексът, тъй като много хора са написали, че не можело да се опише. И не мога да разбера защо се правите на важни?! Като направиш сефтето ще разбереш. Да разбирам ли, че вие никога не сте били девствени? Хах аман от глупости, той човека си пита какво е, защото явно не го е изживявал до сега и иска да знае повече за секса!
Та така сексът е, така да кажа, химията на щастието и приятните чувства! Та когато пронизваш чувството, поне при мен, беше първият път доста странно. Чувствах се, като че ли не на място! Тука ще я карам по-грубо. Когато си го тикнеш в мишета дупка или мечешката хралупа, според зависи от индивида, с когото правиш секс, ще усетиш топлина. Ако си гледал американски пай :grin: ония пич си бута парчето в пая :D Та топлината би могла да се сравни с топъл пай, но не мога да го твърдя, тъй като не съм го пробвал :-D Когато правиш секс усещаш близост и психически комфорт, така да се каже голяма наслада! Въпросът е как да постигнеш с любимото същество разтреперващ коленете, разбъркващ мозъка и скрепяващ чувствата секс, след чийто секс се чувстваш най-гелимия щастливец на света! Първият път не бива да те разочарова, защото почти винаги чувствата не са такива! Та не се притеснявай ще имаш много попадения в този живот :-P Но запомни, че сексът е само механични животински движения с някоя друга престорена милувка, тъй като любовта идва от сърцето! Тука имах предвид секса за една нощ, от него не очаквай нищо особено, тъй като трябва да си намериш точната сродна душа...
Po-to4no i strahotno obqsnenie nqma da polu4i6!
Daje na men mi stana interesno kato go 4etoh....bravo naistina e mnogo qko obqsneno! =; =; :|
majestic001
06-11-2009, 12:43
Значи усещането е гадно брат. Не ти требва да опитваш. Пък и за какво ти е да правиш секс. Гадно ти казвам. Потно, мръсно, влажно. Уффф. Най-добре го остави на професионалисти ;)
все едно минава стадо бизони през к*ра ти :lol: :lol:
абе имам подозрения че 4-5 човека се състезават кой ще пусне по тъпа тема и засега ти водиш.само не ме карайте и аЗ да се включвам в надпреварата че много хора ще оставят форума :D :D
пробвай и ще видиш кво е :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :D :D :D :D
Virtuallll
06-11-2009, 20:46
Ужасно е по-добре не се преебвай няма смисъл 8-)
нищо не се усеща
честно
мн е тъпо
evangelinelilly
06-11-2009, 21:19
на мен не ми е смешно защото водя сериозна връзка с момче от 6 месеца.но когато го правим той гледа да достави удоволствие само на себе си...смимъл явно проблема е в мене защото не се възбуждам достатъчно...дори когато ми прави шпакли ми е безразлично...не знам явно не може да намери ж - точката...не знам говорили сме на тая тема но няма ефект..ема когато не сме го правили 1-2 седмици а това е много рядко :X :X :?
HichNeMiPuka
06-11-2009, 21:21
на мен не ми е смешно защото водя сериозна връзка с момче от 6 месеца.но когато го правим той гледа да достави удоволствие само на себе си...смимъл явно проблема е в мене защото не се възбуждам достатъчно...дори когато ми прави шпакли ми е безразлично...не знам явно не може да намери ж - точката...не знам говорили сме на тая тема но няма ефект..ема когато не сме го правили 1-2 седмици а това е много рядко :X :X :?
при шпакли, душко, няма "ж-точка"
там е важно клитурното стимулиране
и да ти кажа честно смятам, че проблемчето е в главата ти
Като си направиш сефтето ще разбереш!!! :smt001 аха
то за всеки е различно усещането сиг. :lol:
Емоциите не са за да се описват а за да се изживяват. Хората не са проектирани да си описват чувствата с думи.
Колкото и да описвате физически ефекти след това като омекване на колена, минаване в друга реалност и мнооого приятно това не помага и човек не може да добие и 1% какво е. Плюс това не всеки чувства еднакво :-o
За теб най-великото е едно, аз може да съм в друга реалност и да изпитвам съсвсем друг вид удоволствие. Прави секс и се радвай, че чувстваш, щото т'ва е най-ценното, което имаш като способност.
Made_of_Pain
06-12-2009, 17:59
Не-човешко, човече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zabludeno_pate
06-12-2009, 18:01
сеш се мнооооого като ти се пикае... ама МНООООООООООГО!!! И като се изпикаеш къв кеф е....
Е много по-яко от тва е :grin:
coollove9
06-12-2009, 18:53
хах :lol: в един форум четох че изпитването на оргазъм не е по-различно от правенето на секс така че предизвикай си го и ще разбереш :P
Емоциите не са за да се описват а за да се изживяват. Хората не са проектирани да си описват чувствата с думи.
Колкото и да описвате физически ефекти след това като омекване на колена, минаване в друга реалност и мнооого приятно това не помага и човек не може да добие и 1% какво е. Плюс това не всеки чувства еднакво :-o
За теб най-великото е едно, аз може да съм в друга реалност и да изпитвам съсвсем друг вид удоволствие. Прави секс и се радвай, че чувстваш, щото т'ва е най-ценното, което имаш като способност.
=; =; =; =; :|
Love_Boy
06-12-2009, 20:28
И аз!!! С изключение "Еба ме в гъза, бременна ли съм?"
е кво наливате бе бахти..
всеки има право да задава мега тъпи въпроси :-D
thespark
06-12-2009, 23:57
кво е тва секс ? :razz: :razz:
dqvolski_angel
06-13-2009, 00:03
ами ако искаш някви проникновени описания на които да си мастурбираш няма да я бъде тая
sexy_baby_originale
06-13-2009, 21:02
Великолепно, бляскаво, изключително :oops:
Чак пък толкова.....! 8)
sexy_baby_originale
06-14-2009, 17:55
Чак пък толкова.....! 8)
Зависи от много неща. Най-вече от човека до тебе. :wink:
Чак пък толкова.....! 8)
Zavisi,no v nikakuv slu4ai ne e ne6to za koeto 4eovek trqbva da jivee i samo za nego da misli.
A blqskavo kato prilagatelno mnoo ne mi se vruzva.Ina4e da hubavo ne6to e i to mnogo,prava si s pravilnia 4ovek e nai-hubavo... :) no pak kazvam ne e ne6to zakoeto 4ovek tr da jivee i da mu e naso4ena cqlata energia :)
sexy_baby_originale
06-14-2009, 21:00
Чак пък толкова.....! 8)
Zavisi,no v nikakuv slu4ai ne e ne6to za koeto 4eovek trqbva da jivee i samo za nego da misli.
A blqskavo kato prilagatelno mnoo ne mi se vruzva.Ina4e da hubavo ne6to e i to mnogo,prava si s pravilnia 4ovek e nai-hubavo... :) no pak kazvam ne e ne6to zakoeto 4ovek tr da jivee i da mu e naso4ena cqlata energia :)
:-D Използвам думичката бляскаво, защото когато си пийнала мъничко и всичко започва да ти блести.