PDA

View Full Version : сребърен медальон

Slipknoter4eto
06-07-2009, 08:16
Добър ден на всички,извинявам се още от сега за темата която я пускам и за това къде я пускам но съм почти принуден защото търся следното нещо от 16 дена в интернета и не мога да я намеря.Така за рождения ден на гаджето ми искам да купя един медальон но да е с формата на ангелче от сребро и все пак да е симпатичен.Ако можете да ми дадете някакъв линк ще съм ви благодарен.Моля тези които не желаят да ми помагат да не пишат коментари а на другите им благодаря от сега.
ПС:рождения ден на гаджето ми е след 3 дена :( :)

pam1
06-07-2009, 08:33
защо не потърсиш в бижутериите :)

blackvelvet
06-07-2009, 08:39
защо не потърсиш в бижутериите :)

+1 Дори могат да те насочат към нещо друго,което също може да ти хареса като вариант. :)

Slipknoter4eto
06-07-2009, 11:21
мерси много за това че изобщо ми дадохте някакъв вариант но за съжаление вече съм го пробвал и пак не можах да намеря това което искам
:(

Slipknoter4eto
06-07-2009, 18:59
NoContinuation благодаря ти от сърце но ако друг знае други сайтчета моля да ми пише :)

TheBeliever
06-07-2009, 19:34
Можело да си поръчаш в някоя бижутерия. Щом имаш нещо конкретно наум това е единственият вариант, който аз виждам. Едва ли ще намериш това, което търсиш, по сайтове. Но след като остават само 3 дни и да намериш нещо няма как да го доставят навреме. Остава ти само да обиколиш магазините за пореден път или да се насочиш към друг вариант за подарък.

Slipknoter4eto
06-07-2009, 19:43
момчета и момичета дайте ми само линк , ще намеря тоя магазин ако ще да е на другия край на държавата ще отида много е важно за мен :smt060