Влез

View Full Version : Помаци...

noproblembitch
06-07-2009, 11:23
Здравейте! Не съм сигурен дали темата е за тук, но моля да ме извините, ако не е така! Така... значи искам да ви попитам какво мислите за помаците, познавате ли такива, какви хора са и т.н.
Доста дълго време съм живял сред помаци и моето мнение е, че са хора като всички останали. Разбира се има и лоши, както и при християните, но те са твърде малко, за да се има впредвит... Абе с две думи: няма да разбереш какви са ако не ти кажат! Така... пускайте коментарчета...

XceSS
06-07-2009, 12:27
Помаците са супер хора.Познавам хора от родопите (с.Смилян), просто евалата на хората.Друг е въпроса, че държавата ги е заебала.

slim__shadygirl
06-07-2009, 12:49
Не деля хората на групи.Всеки човек е индивидуален само по себе си :)

blackvelvet
06-07-2009, 13:03
Имам съученичка помак...това е най-готиният човек,когото познавам.Много е точна във всяко едно отношение.Много честен и открит човек е.С две думи:невероятна е... :)

Mastta
06-07-2009, 14:39
Имам съученичка помак...това е най-готиният човек,когото познавам.Много е точна във всяко едно отношение.Много честен и открит човек е.С две думи:невероятна е... :)

и аз имам такъв съученик и наистина според мен си е супер човека, но така го отделят от другите, че нямам думи :-x :-x то вече всички хората ги делят на групи - христяни, помаци, турци, цигани.. а не като личности даже се очудих, че поне в форума няма дискриминация :) :)

Love_Boy
06-07-2009, 15:20
Trebva da znaem ce pomacite sa BULGARI musulmani. Bulgari sa, no ne izpovedvat Hrista xashtoto za bili po-mohamedanceni predi vekove. No 99% ot teh dori ne znaiat turski, taka ce e gresno da gi smetame za edno s turcite ili ciganite. I spored men pomacite sa mnogo tocni i rabotlivi hora.
V severna Grcia ima sushto pomaci, i te sa s bulgarsko samosuznanie i govoriat na bulgarski.
Kapitam Petko Voivoda sushto e bil pomak!

Pepincetyy
06-07-2009, 16:19

noproblembitch
06-07-2009, 16:46
Доста по-толерантни сте, отколкото очаквах :)

tonnie78
06-07-2009, 16:50
:oops: аз живея в помашки край и мога да ви кажа,че са невероятни хора,но както казаха преди мен както при християните,мюсюлманите,ци ганите и т.н и тук има изключения.. но като цяло са добри и работливи хора :oops:

bany_land
06-07-2009, 22:12
аз съм 50/50 разбирам мисленето както на мисюлмани така и на християни и да има хора които ни делят и дори такива които са ми казвали ''леле че ти не приличаш на мисюлманка,а какво означава да приличам,всичките ми познати казват и приемат че сам изключителен човек. е понякога приятелите се чегуват с мен но мисля че е нормално. много хубава тема и съм очарована че мислите така :oops:

pLqmi92
06-08-2009, 09:23

SuNsEt
06-08-2009, 10:31
Доста по-толерантни сте, отколкото очаквах :) Да...но защото някой скинар не е попаднал на темата ти. :-D Или привърженик на АТАКА и т.н.

kofti_nick
06-08-2009, 11:49
Ко пак ни обсъждате бе :D

blackvelvet
06-08-2009, 12:55
:oops: аз живея в помашки край и мога да ви кажа,че са невероятни хора,но както казаха преди мен както при християните,мюсюлманите,ци ганите и т.н и тук има изключения.. но като цяло са добри и работливи хора :oops:

+1...Винаги има изклучения...даже имаше един израз "Във всяко стадо си има мърша."Навсякъде,при мюсюлманите,християните,ев реите...има както добри,така и лоши хора,но това не значи,че трябва да слагаме всички под един знаменател.

gabi_94
06-08-2009, 13:48
ами нищо против тях нямам, не съм расистка. Не мога да кажа че ги разбирам, но всеки избира как да живее. Госпожата ми по английски ми е разказвала как е преподавала на помачета по някаква европейска програма и каза че са много възпитани, добри и послушни деца, нищо общо с нас :D :-D