View Full Version : Помаци...
noproblembitch
06-07-2009, 11:23
Здравейте! Не съм сигурен дали темата е за тук, но моля да ме извините, ако не е така! Така... значи искам да ви попитам какво мислите за помаците, познавате ли такива, какви хора са и т.н.
Доста дълго време съм живял сред помаци и моето мнение е, че са хора като всички останали. Разбира се има и лоши, както и при християните, но те са твърде малко, за да се има впредвит... Абе с две думи: няма да разбереш какви са ако не ти кажат! Така... пускайте коментарчета...
Помаците са супер хора.Познавам хора от родопите (с.Смилян), просто евалата на хората.Друг е въпроса, че държавата ги е заебала.
slim__shadygirl
06-07-2009, 12:49
Не деля хората на групи.Всеки човек е индивидуален само по себе си :)
blackvelvet
06-07-2009, 13:03
Имам съученичка помак...това е най-готиният човек,когото познавам.Много е точна във всяко едно отношение.Много честен и открит човек е.С две думи:невероятна е... :)
Имам съученичка помак...това е най-готиният човек,когото познавам.Много е точна във всяко едно отношение.Много честен и открит човек е.С две думи:невероятна е... :)
и аз имам такъв съученик и наистина според мен си е супер човека, но така го отделят от другите, че нямам думи :-x :-x то вече всички хората ги делят на групи - христяни, помаци, турци, цигани.. а не като личности даже се очудих, че поне в форума няма дискриминация :) :)
Love_Boy
06-07-2009, 15:20
Trebva da znaem ce pomacite sa BULGARI musulmani. Bulgari sa, no ne izpovedvat Hrista xashtoto za bili po-mohamedanceni predi vekove. No 99% ot teh dori ne znaiat turski, taka ce e gresno da gi smetame za edno s turcite ili ciganite. I spored men pomacite sa mnogo tocni i rabotlivi hora.
V severna Grcia ima sushto pomaci, i te sa s bulgarsko samosuznanie i govoriat na bulgarski.
Kapitam Petko Voivoda sushto e bil pomak!
Pepincetyy
06-07-2009, 16:19
noproblembitch
06-07-2009, 16:46
Доста по-толерантни сте, отколкото очаквах :)
tonnie78
06-07-2009, 16:50
:oops: аз живея в помашки край и мога да ви кажа,че са невероятни хора,но както казаха преди мен както при християните,мюсюлманите,ци ганите и т.н и тук има изключения.. но като цяло са добри и работливи хора :oops:
bany_land
06-07-2009, 22:12
аз съм 50/50 разбирам мисленето както на мисюлмани така и на християни и да има хора които ни делят и дори такива които са ми казвали ''леле че ти не приличаш на мисюлманка,а какво означава да приличам,всичките ми познати казват и приемат че сам изключителен човек. е понякога приятелите се чегуват с мен но мисля че е нормално. много хубава тема и съм очарована че мислите така :oops:
Доста по-толерантни сте, отколкото очаквах :) Да...но защото някой скинар не е попаднал на темата ти. :-D Или привърженик на АТАКА и т.н.
kofti_nick
06-08-2009, 11:49
Ко пак ни обсъждате бе :D
blackvelvet
06-08-2009, 12:55
:oops: аз живея в помашки край и мога да ви кажа,че са невероятни хора,но както казаха преди мен както при християните,мюсюлманите,ци ганите и т.н и тук има изключения.. но като цяло са добри и работливи хора :oops:
+1...Винаги има изклучения...даже имаше един израз "Във всяко стадо си има мърша."Навсякъде,при мюсюлманите,християните,ев реите...има както добри,така и лоши хора,но това не значи,че трябва да слагаме всички под един знаменател.
ами нищо против тях нямам, не съм расистка. Не мога да кажа че ги разбирам, но всеки избира как да живее. Госпожата ми по английски ми е разказвала как е преподавала на помачета по някаква европейска програма и каза че са много възпитани, добри и послушни деца, нищо общо с нас :D :-D