PDA

View Full Version : Как да постъпя!?!?!

beb4yy
06-07-2009, 11:51
Здравейте тийнчета,ще ви кажа накратко какво ме мъчи, но първоначално да започна с това че съм Би за да се разбере историята, та значи бях на купон преди няколко дни в една приятелка с която от лапета сме заедно и двете сме бисексуални тя на 18 аз на 16 та се напихме до сега не бяхме имали нищо общо обаче откакто разбрахме една за друга аз започнах да имам силни симпатий и какво напихме се целувахме се и после се случи другото по сериозното попрнцип тя си имаше приятелка, но бяха скъсали и да аз един вид се оказах утехата.Единственото което исках е да си останем приятелки и да не се променя към мен тя каза няма проблем добре и вчера гледам в скайп блокнала ме е :cry: :cry: :-# и исках ебати поне причината да знам обаждам и се не дига дори поне да ми обясни после наистина ще я оставя, но от това най- боли да те зарежат без причина ВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ: да се опитвам ли да я търся или просто да я оставя аз така и неможах да си отговоря на въпроса ако може помощ ПП:без обиди ако е възможно в този сайт сме за да си помагаме!!!

mynichka
06-07-2009, 12:27
Според мен няма смисъл да я търсиш, ти си я помолила да не се променя нищо..после те е блокнала и сега не ти дига, тоест се крие от теб...

Jumbie483
06-07-2009, 12:28
Отиди до тях..
Ако продължава упорито да страни от теб и да избягва всякакви контакти, просто я остави. Може би за нея това е било голяма грешка и не знае какво да прави..

slim__shadygirl
06-07-2009, 12:38
Отиди до тях..
Ако продължава упорито да страни от теб и да избягва всякакви контакти, просто я остави. Може би за нея това е било голяма грешка и не знае какво да прави..
подкрепям :)

Faces
06-07-2009, 12:43
Остави я и не се занимавай повече с нея запази положение и достойнство ебати показала ти е пределно ясно че не иска нищо повече от теб.Кво ще ходиш да и искаш обяснение и такива покажи и че не ти пука а не като кученце да и тичкаш след дупенцето така само ти ще се излагаш.

sladkish_14
06-07-2009, 12:48
Остави я малко да размисли над случилото се ..
Може да се е събрала с приятелката си и сега да те избягва ..
Не знам , постой за малко на страна , и почакай да видиш дали ще те потърси ,а ако не го направи ти я потърси и докато не я откриеш да поговорите не спирай да я търсиш !Постъпката й изобщо не е за 18 годишна :?

vellvet
06-07-2009, 12:58
остави нещата малко да отминат явно и трябва време да обмисли ситуацията :) каквото и да стане горе главата :)

blackvelvet
06-07-2009, 13:01
Отиди до тях..

И аз съм съгласна :) Успех ти желая :)

DeViLgIlrL16
06-07-2009, 14:27
Отиди до тях..
+1

cinderella_gugutka
06-07-2009, 15:43
сега няма смисъл да правиш нищо-из4акай да мине месец-два.тогава я потърси.

beb4yy
06-07-2009, 20:06
Остави я и не се занимавай повече с нея запази положение и достойнство ебати показала ти е пределно ясно че не иска нищо повече от теб.Кво ще ходиш да и искаш обяснение и такива покажи и че не ти пука а не като кученце да и тичкаш след дупенцето така само ти ще се излагаш. правилен съвет прав/а си помолих я да не се променя даже ми говореше как когато съм се чувствала сама и нещо имало винаги съм можела да я викна :( как да я викнасега когато имам нужда ми каже до теб съм като ме затри от живота си :(

Take_That
06-07-2009, 20:07
Според мен няма смисъл да я търсиш, ти си я помолила да не се променя нищо..после те е блокнала и сега не ти дига, тоест се крие от теб...

+++

Hilary_
06-07-2009, 20:08
... ами понеже янма как просто така да я оставиш се постарай очи в очи да я видиш питай я ак оиска да ти обясни ако не просто я зарежи ... :?

beb4yy
06-07-2009, 20:19
Елементарно е да дигне и да каже остави ме намира :(

tuzaro
06-07-2009, 20:23
имаме си лесбийка у форумо, браво :grin: :grin: искам да се запознаем :oops:

beb4yy
06-08-2009, 08:05
имаме си лесбийка у форумо, браво :grin: :grin: искам да се запознаем :oops: АБе да си такъв е двойна болка не е за кеф :)

NeZaPoznat
06-08-2009, 09:35
имаме си лесбийка у форумо, браво :grin: :grin: искам да се запознаем :oops: АБе да си такъв е двойна болка не е за кеф :)

Да си би понякога е предимство :-P :oops:

По темата - рег-ни си нов скайп! Така поне ще прочете думите в представяне ...

Ayame
06-08-2009, 09:52
Ако въпросната мацка ти е добра приятелка, оставия за малко да си събере мислите и след ден/два или седмица се опитай да си говориш с нея... Пък и ти се си избистриш главата малко :)

vampirekiss
06-08-2009, 11:27
Дай й малко време,а след някой друг ден пак се опитай да се свържеш с нея.

beb4yy
06-09-2009, 06:11
Ми това е загубих човек на когото държах сега и да плача всеедно писах и смс-и писах и от три скайпа потърсих я в тех но попринцип тука идва рядко защото идва само да вижда майка си а там където живее в действителност незнам нали живее при баба си няма как да я открия освен ако не дойде да види майка си :? :-# :cry: :-# Благодаря за хубавите съвети направих каквото можах.

fucklowebaby
06-09-2009, 18:29
Отиди до тях..

и аз съм съгласна с това ! :)

hisy
06-09-2009, 20:29
Аз мисля че ще бъде най-добре да я оставиш.Няма смисъл да се занимаваш с нея :?

teenmenie
06-09-2009, 20:49
Отиди до тях..

И аз съм съгласна :) Успех ти желая :)

beb4yy
06-10-2009, 06:30
еми с две думи това беше :?

sasha_90
06-10-2009, 13:02
Не виждам смисъл да я търсиш.Наистина е елементарно да ти каже"остави ме",но не знам защо не го прави,а предпочита да те мъчи.

LoVeIsGoNe
06-10-2009, 15:23
Олелелеееееееееее ](*,)

beb4yy
06-10-2009, 18:47
Не виждам смисъл да я търсиш.Наистина е елементарно да ти каже"остави ме",но не знам защо не го прави,а предпочита да те мъчи. Защотото на хората не им пука как си ти важното е те да са добре нооо кво се получава чее на тях им е кеф да им ходиш по гъза просто ии затова няма да кажат като хора остави ме а ще се кефат докао им звъниш :)