View Full Version : проблем
Здравейте! Искам да ви задам 1 въпрос и ми е важно мнението ви , защото съм доста притеснен!! Когато се целувам с момиче се изпразвам .. Прекалено се отпускам сигурно .. незнам .. И се притеснявам за първия си път , да не би още преди да сме го направили по време на любовната игра да свърша и да се изложа .. На 16 години съм а първия ми път ще е след 1 седмица .. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ! :-o
tekila_sunrise
06-07-2009, 15:54
тренираш ли ръчно,щото може да не си свикнал,или почни по-често да го правиш,друго нз :)
SpOrTs_GiRl
06-07-2009, 16:05
Някой си има график за сексаа :D
Pepincetyy
06-07-2009, 16:09
Здравейте! Искам да ви задам 1 въпрос и ми е важно мнението ви , защото съм доста притеснен!! Когато се целувам с момиче се изпразвам .. Прекалено се отпускам сигурно .. незнам .. И се притеснявам за първия си път , да не би още преди да сме го направили по време на любовната игра да свърша и да се изложа .. На 16 години съм а първия ми път ще е след 1 седмица .. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ! :-o
Ти да не си си направил график кога да ти е първия път???? :lol:
не бе просто тогава правя купон в нас и едно момиче ми е много навито и предполагам ще стане работата
иии да .. тренирам ръчно редовно :) ии нямам такива проблеми при ръчното .. спокойно 20 минутки мога да си мастурбирам
удари една ръчна първо и тогава би трябвало да свършиш бавно :)
Pepincetyy
06-07-2009, 17:30
LetTheMusicTalks
06-07-2009, 17:38
Някой си има график за сексаа :D :razz: :razz: :razz: :razz:
hamacs563
06-07-2009, 17:51
;-) много точно казано
яко лъскай бастуна брат или си представай баба ти когато се целуваш с некое пиче :D
kiss_kotence
06-07-2009, 18:47
яко лъскай бастуна брат или си представай баба ти когато се целуваш с некое пиче :D
:D :D :razz: :razz: :razz:
shokoto91
06-07-2009, 18:57
:D :D :razz: :razz: :razz:
togava she otide po skoro v drugata krainost da ne moje da go digne ili she po4ne da se dyrvi kato vidi babi4ka