PDA

View Full Version : възбуждане

ko6era
06-07-2009, 23:38
Имам един въпрос за възбуждането при мъжете, но преди това искам да ви споделя контекста на въпроса за да разберете защо ме интересува. Аз съм на 22 години в момента и съм правил секс само с едно момиче, което е сегашната ми приятелка. Когато за първи път правих секс, преди около 3 месеца, ме болеше понеже кожата ми е била прекалено тясна (фимоза, но не силно изразена, главата ми се забелва, просто по- трудно от нормалното) но ми препоръчаха да си направя обрязване, и си направих. Вече от 2 седмици съм обрязан и си харесвам много повече външния вид на пишката, някак си по- мъжествено ми изглежда и мисля че достига и малко по- големи размери така, защото кожата не ме ограничава. Но това че съм обрязан само по себе си разбрах че няма влияние върху възбуждането ми. Въпроса е че имам следния проблем: мога да мастурбирам и нямам никакви проблеми с ерекцията. Но когато съм с приятелката ми, тя ми казва че на жената и трябва поне половин час да се възбуди, така да се каже "foreplay" за да я дразниш по съблазнителен начин и накрая толкова да и се доправи секс че да не издържи и сама да те изнасили. И в началото, да речем през първите 5 минути, когато започна да я възбуждам аз съм супер възбуден обаче после ерекцията ми се изгубва. и Когато дойде момента в който тя е възбудена и трябва вече да правим секс, моята ерекция се е изгубила щтото съм чакал прекалено дълго. А иначе тя не прави нищо допълнително да ме възбуди, само си лежи. Моят въпрос е случвало ли ви се е да ви падне и колко време можете да сте надървени в очакване, и прави ли жената нещо за да ви възбуди ако ви падне преди секс, и това сериозен проблем ли е, който да заслужава лекарска консултация според вас?

TheBeliever
06-08-2009, 07:01
Според мен приятелката ти е дърво. Не може да лежиш и да чакаш всичко наготово. И това половин час foreplay как точно го е изчислила. Аз мога и за 3 минути да съм адски възбудена. Всичко е до нагласа.
А за това колко може да се чака "в готовност" мога да съдя само от приятеля ми. Много. Случвало се е да се натискаме с часове и да не му падне.
Така че според мен проблемът е в нея. Следващия път й кажи, че не само момичетата имат нужда от предигра, и че и ти искаш малко внимание. Орален секс не практикувате ли? Даже да ти падне преди същинската част една свирка ще оправи положението.

galkata
06-08-2009, 08:20
Когато падне на приятеля ми се старая отново да го възбудя, за да можа да свърши...
А за това, че ттрябва половин час, за да се възбуди момичето... странно... На мен ми е достатъчна и една минута, но зависи от много неща.

GabisiTa
06-08-2009, 08:42
Кажи на приятелката ти да прави и тя нещо през тези 30 минути, не може само ти да се "трудиш"... :)

pLqmi92
06-08-2009, 08:55
Е,тя пък голяма готованка излезе 8-) Ти й угаждаш пък тя само си лежи тъй ли ..!? свирка нещо би помогнало или пък да те възбуди по някъв нчин .."да та бара,бара и да ти става 8-) "

NeZaPoznat
06-08-2009, 08:58
Имам един въпрос за възбуждането при мъжете, но преди това искам да ви споделя контекста на въпроса за да разберете защо ме интересува. Аз съм на 22 години в момента и съм правил секс само с едно момиче, което е сегашната ми приятелка. Когато за първи път правих секс, преди около 3 месеца, ме болеше понеже кожата ми е била прекалено тясна (фимоза, но не силно изразена, главата ми се забелва, просто по- трудно от нормалното) но ми препоръчаха да си направя обрязване, и си направих. Вече от 2 седмици съм обрязан и си харесвам много повече външния вид на пишката, някак си по- мъжествено ми изглежда и мисля че достига и малко по- големи размери така, защото кожата не ме ограничава. Но това че съм обрязан само по себе си разбрах че няма влияние върху възбуждането ми. Въпроса е че имам следния проблем: мога да мастурбирам и нямам никакви проблеми с ерекцията. Но когато съм с приятелката ми, тя ми казва че на жената и трябва поне половин час да се възбуди, така да се каже "foreplay" за да я дразниш по съблазнителен начин и накрая толкова да и се доправи секс че да не издържи и сама да те изнасили. И в началото, да речем през първите 5 минути, когато започна да я възбуждам аз съм супер възбуден обаче после ерекцията ми се изгубва. и Когато дойде момента в който тя е възбудена и трябва вече да правим секс, моята ерекция се е изгубила щтото съм чакал прекалено дълго. А иначе тя не прави нищо допълнително да ме възбуди, само си лежи. Моят въпрос е случвало ли ви се е да ви падне и колко време можете да сте надървени в очакване, и прави ли жената нещо за да ви възбуди ако ви падне преди секс, и това сериозен проблем ли е, който да заслужава лекарска консултация според вас?

Гаджето ти не те харесва ! Смени я !

galkata
06-08-2009, 09:27

Гаджето ти не те харесва ! Смени я !
И според мен не те обича... Не може човек, който те обича, да не се потруди да ти е хубаво и на теб, а гледа само собствената си наслада от секса.

hisy
06-08-2009, 09:36
Кажи и да ти направи една свирка и ще видиш как всичко ще е Ок... неможе тя да седи като дърво на леглото.. :D

Ilikeliljon
06-08-2009, 09:36
Без да ми се обиждаш приятелю, ама тя те е завъртяла здраво, защото се страхува да ти каже истината. Каква е тая половинчасова любовна игра, в която само ти действаш :x :x Това си е живо използване на това, че не си много опитен. Любовната игра се прави от двама, а не от един. Ти сам писа, че стояла и лежала само. Я се стегни. Нормално е да загубиш ерекция, когато само ти стимулираш. Това да не е концерт по желание, толкова да стои, колкото си иска човек. Просто трябва и двамата да действате. Това е любовната игра, иначе ако само единия е в екшъна, пък другия му доставя удоволствие и разбира се го чувства не като удоволствие, че го прави, тогава няма смисъл. Поговорете си добре с приятелката. Иначе относно обрязването има идеи, че тъй като главичката на пениса остава отвън и се търка в боксерки и така нататък, след време може да започне да губи чувствителността си, което е хем положително, хем отрицателно ако питаш мен. Положително-по-дълъг полов акт, отрицателно-по-малко удоволствие поради нечувствителността :) :)

noproblembitch
06-08-2009, 09:38
Във "foreplay"-я трябва да се включи и приятелката ти - малко свирки, това-онова. Кажи и го просто и всичко ще се оправи 8)

LoLiPoP4o
06-08-2009, 09:59
няма да ходиш на никви лекари е момче.. просто нали уш на нея и трябвало там 30 мин ок и после вече тя къто се е възбудила и е способна да те "изнасили" и казваш свиркаа за да може и ти да се възбъдиш и къто сте готови и 2-та почвате...

HichNeMiPuka
06-08-2009, 11:33
вкарай ѝ го още в началото
щом тя не се съобразява с теб
защо ти с нея...

ko6era
06-08-2009, 13:10
Мерси за мненията. Да, трябва и тя да се потруди, не само аз, така е. Не ми е правила свирка, ама ще пробвам така да видя какво ще стане. По принцип ми се е случвало и на мен по 1-2 часа да стои така, без да ми пада, но това е когато например се целуваме на някои рожден ден, или на някое обществено място и когато знам че там не можем да правим секс, ми стои вдигнат много време, и после като дойде време за самия секс, понякога пада :) Това е много гадна ирония. Като не може ми е вдигнат, а като може - пада. Но ще поговоря с нея, трябва наистина и тя да направи нещо за мен, не само аз за нея.

dembi
06-08-2009, 21:15
на мен ми се е случвало няколко пъти, но моята приятелка ме връща отново в играта

много е добра ей, голям съм късметлия

magneziq
06-08-2009, 21:53
На теб нищо ти няма просто приятелката ти е дърво. Сексът е игра за двама и не е честно само тя да получава удоволствие. Поговорете си и и го обясни. Има шанс да те зареже, но като се замисля това може и да е а добро. Ако те обича ще желае и тя да ти доставя удоволствие. Научи я на някои трикчета, кажи и какво ти харесва, какво те възбужда и тн. Вероятно приятелката ти е по-притеснителна и прави секс от скоро - предразположи я добре и ще видиш как ще се отпусне и ще се радвижи.
И аз в началото бях дърво и ми трябваше бая време докато се отпусна напълно, за да направя нещо, но сега след като познавам гаджето си много добре и знам какво му харесва и доставя удоволствие си действам и не се притеснявам за глупости. Всичко е до доверие, опит и до това колко добре се познавате.
А доколкото за обрязването-един от бившите ми беше обрязан и нямаше абсолютни никъкви проблеми, такаче този факт няма никакво значение.

Trumi
06-09-2009, 00:57
Tva koeto ti e kazala za 30 minutno vuzbujdane!!!!!
Pri jenata sa mnogo mnogo razviti sluhovite vuzpriatia i dopira pri sabujdane na vuzbudata,v smisal moje6 da q vuzbudi6 samo s edna edinstvena dumi4ka ili leko dokosvane da q nakara6 da stane tigrica
moqt suvet e da q nabliudava6 i izsledva6 i da vidi6 koe q poburkva i kude i e kop4eto taka da se kaje :)
ako si neopiten moje bi tova e problema pri vas,4e trudno sabujda6 jelanieto i za sex ot neznanie!
Glezi q,6epni i ne6to mrusni4ko kogato ste sred hora(ne prekalqvai),dokosvai q nejno,gledai q s jelanie-na tezi ne6ta jenite se poburkvat!!
I ne i pozvolqvai da e egoist v leglto.Glavnoto pravilo e 4e TI pravi6 na neq da i e hubavo TQ na teb i togava e naistina strahotno,a ne vseki da misli za sobstvenia si orgazum i naslada 8) :oops: