View Full Version : възбуждане
Имам един въпрос за възбуждането при мъжете, но преди това искам да ви споделя контекста на въпроса за да разберете защо ме интересува. Аз съм на 22 години в момента и съм правил секс само с едно момиче, което е сегашната ми приятелка. Когато за първи път правих секс, преди около 3 месеца, ме болеше понеже кожата ми е била прекалено тясна (фимоза, но не силно изразена, главата ми се забелва, просто по- трудно от нормалното) но ми препоръчаха да си направя обрязване, и си направих. Вече от 2 седмици съм обрязан и си харесвам много повече външния вид на пишката, някак си по- мъжествено ми изглежда и мисля че достига и малко по- големи размери така, защото кожата не ме ограничава. Но това че съм обрязан само по себе си разбрах че няма влияние върху възбуждането ми. Въпроса е че имам следния проблем: мога да мастурбирам и нямам никакви проблеми с ерекцията. Но когато съм с приятелката ми, тя ми казва че на жената и трябва поне половин час да се възбуди, така да се каже "foreplay" за да я дразниш по съблазнителен начин и накрая толкова да и се доправи секс че да не издържи и сама да те изнасили. И в началото, да речем през първите 5 минути, когато започна да я възбуждам аз съм супер възбуден обаче после ерекцията ми се изгубва. и Когато дойде момента в който тя е възбудена и трябва вече да правим секс, моята ерекция се е изгубила щтото съм чакал прекалено дълго. А иначе тя не прави нищо допълнително да ме възбуди, само си лежи. Моят въпрос е случвало ли ви се е да ви падне и колко време можете да сте надървени в очакване, и прави ли жената нещо за да ви възбуди ако ви падне преди секс, и това сериозен проблем ли е, който да заслужава лекарска консултация според вас?
TheBeliever
06-08-2009, 07:01
Според мен приятелката ти е дърво. Не може да лежиш и да чакаш всичко наготово. И това половин час foreplay как точно го е изчислила. Аз мога и за 3 минути да съм адски възбудена. Всичко е до нагласа.
А за това колко може да се чака "в готовност" мога да съдя само от приятеля ми. Много. Случвало се е да се натискаме с часове и да не му падне.
Така че според мен проблемът е в нея. Следващия път й кажи, че не само момичетата имат нужда от предигра, и че и ти искаш малко внимание. Орален секс не практикувате ли? Даже да ти падне преди същинската част една свирка ще оправи положението.
Когато падне на приятеля ми се старая отново да го възбудя, за да можа да свърши...
А за това, че ттрябва половин час, за да се възбуди момичето... странно... На мен ми е достатъчна и една минута, но зависи от много неща.
GabisiTa
06-08-2009, 08:42
Кажи на приятелката ти да прави и тя нещо през тези 30 минути, не може само ти да се "трудиш"... :)
Е,тя пък голяма готованка излезе 8-) Ти й угаждаш пък тя само си лежи тъй ли ..!? свирка нещо би помогнало или пък да те възбуди по някъв нчин .."да та бара,бара и да ти става 8-) "
NeZaPoznat
06-08-2009, 08:58
Имам един въпрос за възбуждането при мъжете, но преди това искам да ви споделя контекста на въпроса за да разберете защо ме интересува. Аз съм на 22 години в момента и съм правил секс само с едно момиче, което е сегашната ми приятелка. Когато за първи път правих секс, преди около 3 месеца, ме болеше понеже кожата ми е била прекалено тясна (фимоза, но не силно изразена, главата ми се забелва, просто по- трудно от нормалното) но ми препоръчаха да си направя обрязване, и си направих. Вече от 2 седмици съм обрязан и си харесвам много повече външния вид на пишката, някак си по- мъжествено ми изглежда и мисля че достига и малко по- големи размери така, защото кожата не ме ограничава. Но това че съм обрязан само по себе си разбрах че няма влияние върху възбуждането ми. Въпроса е че имам следния проблем: мога да мастурбирам и нямам никакви проблеми с ерекцията. Но когато съм с приятелката ми, тя ми казва че на жената и трябва поне половин час да се възбуди, така да се каже "foreplay" за да я дразниш по съблазнителен начин и накрая толкова да и се доправи секс че да не издържи и сама да те изнасили. И в началото, да речем през първите 5 минути, когато започна да я възбуждам аз съм супер възбуден обаче после ерекцията ми се изгубва. и Когато дойде момента в който тя е възбудена и трябва вече да правим секс, моята ерекция се е изгубила щтото съм чакал прекалено дълго. А иначе тя не прави нищо допълнително да ме възбуди, само си лежи. Моят въпрос е случвало ли ви се е да ви падне и колко време можете да сте надървени в очакване, и прави ли жената нещо за да ви възбуди ако ви падне преди секс, и това сериозен проблем ли е, който да заслужава лекарска консултация според вас?
Гаджето ти не те харесва ! Смени я !
Гаджето ти не те харесва ! Смени я !
И според мен не те обича... Не може човек, който те обича, да не се потруди да ти е хубаво и на теб, а гледа само собствената си наслада от секса.
Кажи и да ти направи една свирка и ще видиш как всичко ще е Ок... неможе тя да седи като дърво на леглото.. :D
Ilikeliljon
06-08-2009, 09:36
Без да ми се обиждаш приятелю, ама тя те е завъртяла здраво, защото се страхува да ти каже истината. Каква е тая половинчасова любовна игра, в която само ти действаш :x :x Това си е живо използване на това, че не си много опитен. Любовната игра се прави от двама, а не от един. Ти сам писа, че стояла и лежала само. Я се стегни. Нормално е да загубиш ерекция, когато само ти стимулираш. Това да не е концерт по желание, толкова да стои, колкото си иска човек. Просто трябва и двамата да действате. Това е любовната игра, иначе ако само единия е в екшъна, пък другия му доставя удоволствие и разбира се го чувства не като удоволствие, че го прави, тогава няма смисъл. Поговорете си добре с приятелката. Иначе относно обрязването има идеи, че тъй като главичката на пениса остава отвън и се търка в боксерки и така нататък, след време може да започне да губи чувствителността си, което е хем положително, хем отрицателно ако питаш мен. Положително-по-дълъг полов акт, отрицателно-по-малко удоволствие поради нечувствителността :) :)
noproblembitch
06-08-2009, 09:38
Във "foreplay"-я трябва да се включи и приятелката ти - малко свирки, това-онова. Кажи и го просто и всичко ще се оправи 8)
LoLiPoP4o
06-08-2009, 09:59
няма да ходиш на никви лекари е момче.. просто нали уш на нея и трябвало там 30 мин ок и после вече тя къто се е възбудила и е способна да те "изнасили" и казваш свиркаа за да може и ти да се възбъдиш и къто сте готови и 2-та почвате...
HichNeMiPuka
06-08-2009, 11:33
вкарай ѝ го още в началото
щом тя не се съобразява с теб
защо ти с нея...
Мерси за мненията. Да, трябва и тя да се потруди, не само аз, така е. Не ми е правила свирка, ама ще пробвам така да видя какво ще стане. По принцип ми се е случвало и на мен по 1-2 часа да стои така, без да ми пада, но това е когато например се целуваме на някои рожден ден, или на някое обществено място и когато знам че там не можем да правим секс, ми стои вдигнат много време, и после като дойде време за самия секс, понякога пада :) Това е много гадна ирония. Като не може ми е вдигнат, а като може - пада. Но ще поговоря с нея, трябва наистина и тя да направи нещо за мен, не само аз за нея.
на мен ми се е случвало няколко пъти, но моята приятелка ме връща отново в играта
много е добра ей, голям съм късметлия
magneziq
06-08-2009, 21:53
На теб нищо ти няма просто приятелката ти е дърво. Сексът е игра за двама и не е честно само тя да получава удоволствие. Поговорете си и и го обясни. Има шанс да те зареже, но като се замисля това може и да е а добро. Ако те обича ще желае и тя да ти доставя удоволствие. Научи я на някои трикчета, кажи и какво ти харесва, какво те възбужда и тн. Вероятно приятелката ти е по-притеснителна и прави секс от скоро - предразположи я добре и ще видиш как ще се отпусне и ще се радвижи.
И аз в началото бях дърво и ми трябваше бая време докато се отпусна напълно, за да направя нещо, но сега след като познавам гаджето си много добре и знам какво му харесва и доставя удоволствие си действам и не се притеснявам за глупости. Всичко е до доверие, опит и до това колко добре се познавате.
А доколкото за обрязването-един от бившите ми беше обрязан и нямаше абсолютни никъкви проблеми, такаче този факт няма никакво значение.
Tva koeto ti e kazala za 30 minutno vuzbujdane!!!!!
Pri jenata sa mnogo mnogo razviti sluhovite vuzpriatia i dopira pri sabujdane na vuzbudata,v smisal moje6 da q vuzbudi6 samo s edna edinstvena dumi4ka ili leko dokosvane da q nakara6 da stane tigrica
moqt suvet e da q nabliudava6 i izsledva6 i da vidi6 koe q poburkva i kude i e kop4eto taka da se kaje :)
ako si neopiten moje bi tova e problema pri vas,4e trudno sabujda6 jelanieto i za sex ot neznanie!
Glezi q,6epni i ne6to mrusni4ko kogato ste sred hora(ne prekalqvai),dokosvai q nejno,gledai q s jelanie-na tezi ne6ta jenite se poburkvat!!
I ne i pozvolqvai da e egoist v leglto.Glavnoto pravilo e 4e TI pravi6 na neq da i e hubavo TQ na teb i togava e naistina strahotno,a ne vseki da misli za sobstvenia si orgazum i naslada 8) :oops: