Влез

View Full Version : История с тъжен край

radybt
06-08-2009, 01:11
Имало едно време,едно момче[аз],за което любов не съществувало.
...бях напълно независим от момичета,хич не мислех за това...от време на време само се разкарвах[ходих] с момичета но без НИКАКВА любов,просто за 'модата'.Не не съм на 11 ... на 16 съм.
В един слънчев ден [07.04.2009],докaто разцъквах тенис с приятели,покрай блока минаха 2 очарователни момичета.
Едната сравнително повече харесах от другата,погледнах я,тя мен също...усмихна ми се,аз отвърнах...иии отминаха[другата мацка не ме привличаше толкова много и аз дори не я погледнах хубаво,мисля че и тя не се зайнтересова от мен.Ние сме от един квартал,но до сега не бях виждал нито едната,нито другата[мн. странно].Веднага поразпитах за тях и един от приятелите ми,с който играех тенис,каза че с момичето от което не се зайнтересовах особено,са от един клас.Аз помислих малко и после пойсках скайпа на това момиче с цел,да се сдобия с skype на другата,на която бях хвърлил око[Добре де,малко грубо постъпих с момичето].
Намерих я в Skype,започнахме да си пишем редовно и след 2-3 дена[понеже нe исках да заподозре,че я използвам,лекичко] аз казах:"Абе,оня ден като минаваше,с тебе имаше още една мацка....ше ми дадеш ли skype-а й ?".
Тя ми го дадe:"Ето ******* [skype-a й]"...и допълни..."Жив и здрав",под което се подразбираше,че се обиди.
Проблема и че момичето на което исках skype,нямаше нет.
Аз се разочаровах малко...и ми стана леко кофти за това че я използвах така,за skype-a на другата....
Почнах да се извинявам...блабла...и обещтах че ще й се реванширам.
Почнахме да се разбираме идеално...[аз нямах никаква връска с "обекта на желанието ми" така да се каже...]
Един ден,тя и другото момиче[което харесах],дойдоха там където играехме[отново]аз и приятелите ми... и седнаха в идна беседка,която е близо до нас. Честно казано тегава не обърнах внимание нито на едната,нито на другата.Докато играехме те постоянно ме гледаха...[eee,ок аиде признавам,и аз хвърлях по 1 око].
Усетих,че нещо не е наред :-D .
Но само ги поздравих и нищо повече.И така и на другия ден.Вечерта аз и казах,че съжалявам,че не им обърнах повече внимание,щото се досетих,че са там заради мен.След което,тя се призна,че ме харесва...аз тряяше да я разочаровам,защото не ми се обвързваше...още по-малко с нея[не си правете грешни изводи,тя не беше нито грозна нито тялото й беше за отхвърляне]
Аз харесвах приятелката й,и това е!След време тя започна често да идва при нас[заедно с нейната приятелка]...аз обаче се досетих,че щом тя ме харесва,съответно приятелката й го знае и няма да я нарани,като почне да се зарибява с мен...
Аз напълно се отказах от "обекта на желанието си" :-D и започнах да обръщам повече внимание на тази,която в началото,не харесваx.
Дори започнах лекичко да я харесвам..Тя проделжаваше да идва при нас[Тенисистите :D ]и аз започнах да ходя в беседката при нея,говорехме си итн итн итн.Обаче тя ме хяресваше,както вече ви стана ясно и очакваше да направя нещо повече...аз категорично, нямах намерение да правя нищо повече.
Докато,един ден,както си говорехме,сладко,сладко и двамата млъкнахме,тя ме изгледа по някъв,супер сладък начин :-D иии,така ми се прииска да я целуна,спокс не се сдухах...целунах я...
...по бузата :lol: [добре де,сдухах се :D ] на другия ден пак същата работа само че тоя пък казах,аиде до отидем в някой вход...[понеже около нас имаше блокове и входовете бяха единственото място където можехме да сме сами :)
Качихме се в асансьора,с цел 8-ми етаж някъде обаче м/у 6-тия и 7-мия етаж натиснах СТОП! Тя ме попита какво правя и посегна към копчетата на асансьора,аз й хванах ръцете, и я целунах...[нячах особени чувства към нея,но виждах че ме харесва и исках да я зарадвам...постепенно целувки прегръдки и тръгнахме...
До 1 седмица нямахме никави проблеми,а аз все повече и повече се влюбвах в нея!
Тя имаше мноо приятели,момчета...иии кадето и да видеше някой на приблизителна възраст 15-16-17,поздравяваше ги,аз бях,и съм,изключително ревнив...съответно,ми стааше неприятно.
И често се карахме за тва.Веднъж не ми издържаха нервите и й казах,КЪСАМЕ...зарязях я зя 1 ден...и на другия и пиша:
-Как си
-Ужасно[каза тя]
Каза че мноо съм я наранил...извиних й се,казах,че адски мноо съжалявам,сдобрихме се...
Историята се повтори,пак казах " Късаме!" тя пак прости...

....3x Късаме

Тоя път нещата се усложниха,тя беше категорична че няя да ми прости

[Един приятел,почна нещо да й се натиска,тя отвърна{само за да ме накара да ревнувам и да ми види реакцията}аз го знаех,но въпреки това...толкова много я обичах,че излязох от контрол...приятеля ми се махна[отиде при едни други фр.],след солиднf количество предупреждения...
След това заради него се скарахме още по-лошо,аз се ядосах и тръгнах към нас.
По едно време ми стана гадно,обърнах посоката в кръгом,отидох при 'приятеля' ми и другите[супер-бесен]Намерих идна скъсана подметка на земята,взех я и със всичка сила го шибнах циганскака през лицето.Стана скандал и половина...после с моето момиче :smt007 :-# се скарахме още повече и тва беше...всичко свърши... :-#

Сега от близо 2 месеца каквото и да правя НЕ мога да си я върна...тя имаше някви незначителни връзки с няколко момчета ама всичко бързо свършваше и не мисля че са повод за притесниние.Адски мнооооооо Я ОБИЧАААМ,готов съм,да дам живота си за НЕЯ ;(. БЛАГОДАРЯ мноо на хората изчели всичко това,моля ви...проявете разбиране и дайте съвети ....искам си я,НЕ МОГА без нея.
Знам че прекалявах с ревността,знам че всичко сам си направих...но мога да се променя...но тя не ме иска в живота си...Но само 1 ме кара до пиша цялото това нещо...сигурен съм, че тя все още има чувства към мен дори да са супер-незначитечни и ЗНАМ, че има надежда да си я върна по някакъв начин!

Разказвам с такива подробности,за да разберете,колко много значат за мен спомените ми с нея!

БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО и съжалявам за правописните грешки...4 сутринта е [започнах към 12 да пиша :-D ]

Python5
06-08-2009, 01:21
Братле, доста простотии съм изчел в този форум, но твоята за малко да ме събори от стола. Най-вече заради големия шанс да не си си я измислил ...

Според мен въпросното момиче има повече право да иска съвет какво да прави в тази ситуация.

Няма какво да ти го увъртам, много си зле, ама АДСКИ много. Най-добре си edit-ни поста да казва, че си на 11 - тогава поне имаш някакво оправдание.

BaiToq
06-08-2009, 04:22
Първо се смях.
После ми стана за жал за теб.
Не за друго,просто се чудя
как човек може да е толкова тъп.
Доста си мазен и лицемерен
и заслужаваш всичко,което
ти се случва.
Не съм феминист,ама ти си
срам за мъжкото общество.
Аз казвам "НЕ" на педерасти като
теб и отварям Каменица! 8)

Aicken
06-08-2009, 06:23
а аз дори и на 5 бири се чудя как може да си толкоз проЗ уе бате шефе

radybt
06-08-2009, 09:38
Благодаря,че си изказвате мнението,ама моля за някой друг съвет,а не обида.Аз си знам колко съм прост спокойно :)

SpunkRansom
06-08-2009, 09:50
Доста си оцапал ситуацията мен ,ако питаш.. :D Отивай при нея и и кажи какво чувстваш.

Hilary_
06-08-2009, 09:51
Ето и аз ще ти отговоря... първо малко ме домързя да го прочета цялото ама се навих... :D :D
В началото ми беше ясен къв си ... женкарче ... а такива са ми до болка познати... :?
След, което като стигнах някъде до момента, в който си се влюбил в нея съвсем не ти повярвах... :? Виж сега.. тя те е харесвала ... тии изобщо не си и обръщал внимание... кой знае с коя си се забивал... :? А тя с нищо не ти е показала, че те ревнува... а повярвай ми било е така... :? А ти ... след като съдиш по себе си си решил, че тя е като теб и се забива "по приятелски" ... :? мноооооооого тъпо си постъпил... :?
Моя съвет е да и кажеш, че я обичаш и че не можеш без нея ... но пак казвам съмнявам се за пореден път да ти прости .... :?
А и още нещу... като и обясняваш тия неща поне веднъж бъди искрен... :?

NeZaPoznat
06-08-2009, 09:52
Благодаря,че си изказвате мнението,ама моля за някой друг съвет,а не убида.Аз си знам колко съм прост спокойно :)

Зарязвай тениса :D

sladkalady
06-08-2009, 09:53
Да,наистина си допуснал мн грешки...А как може да си толкова ревнив-тя дори не ти е дала повод.
Обичаш я -ами промени се,спри с тази твоя ревност и престани с гнева и избухливостта :( Искаш да си я върнеш-ти сам си се отказал от нея и то 3 пъти...и за да ти прости значи мн те е обичала и продължава да те обича.
Поговори с нея ,признай си грешките и не ги повтаряй отново...макар че се съмнявам ,че ще иска да е с теб отново....
Успех :)

Hilary_
06-08-2009, 09:53
Благодаря,че си изказвате мнението,ама моля за някой друг съвет,а не убида.Аз си знам колко съм прост спокойно :)
... амм сега го видях това? Почваш да ме объркваш... :D Един женкар не би казал нищо такова за себе си ... :? Може пък наистина да си се променил... и все пак оставам на същото мнение ... 8) Айде Успех ... 8)

Pepincetyy
06-08-2009, 09:59
Доста си оцапал ситуацията мен ,ако питаш.. :D Отивай при нея и и кажи какво чувстваш.

Desir3
06-08-2009, 10:00
Аз няма да те упреквам ;) Вярно, постъпил си глупаво, но всеки прави грешки..а и чувствата не могат да се контролират, особено ревността (казвам го, защото съм адски ревнива). Самата аз не знам как точно, но някакси се справям с това - моето момче няма мн приятелки момичета и само някоя като се доближеше до него ми идеше да й издера очите /особено ако е някаква нова позната :D / е, наложи се да приема факта, че няма нищо лошо да си общува и с др момичета освен мен, какво като се поздравяват и излизат понякога..важното е, че той прегръща и целува МЕН и на МЕН казва, че ме обича ;) Та мисълта ми е, че докато не се справиш с тази неконтролируема ревност няма как да си я върнеш, защото проблема постоянно ще се появява. За момента, щом тя е разочарована и обидена, опитай се да бъдеш с нея като приятел, докажи й, че се опитваш да се промениш, не с думи, а с действия. После, ако тя още има някакви чувства към теб, то ще си проличи и пак ще се съберете, щом е готова за това :) Успех и-и-и мисли до 10 преди да направиш нещо глупаво 8)

radybt
06-08-2009, 10:10
Аз няма да те упреквам ;) Вярно, постъпил си глупаво, но всеки прави грешки..а и чувствата не могат да се контролират, особено ревността (казвам го, защото съм адски ревнива). Самата аз не знам как точно, но някакси се справям с това - моето момче няма мн приятелки момичета и само някоя като се доближеше до него ми идеше да й издера очите /особено ако е някаква нова позната :D / е, наложи се да приема факта, че няма нищо лошо да си общува и с др момичета освен мен, какво като се поздравяват и излизат понякога..важното е, че той прегръща и целува МЕН и на МЕН казва, че ме обича ;) Та мисълта ми е, че докато не се справиш с тази неконтролируема ревност няма как да си я върнеш, защото проблема постоянно ще се появява. За момента, щом тя е разочарована и обидена, опитай се да бъдеш с нея като приятел, докажи й, че се опитваш да се промениш, не с думи, а с действия. После, ако тя още има някакви чувства към теб, то ще си проличи и пак ще се съберете, щом е готова за това :) Успех и-и-и мисли до 10 преди да направиш нещо глупаво 8)
Благодаря ти!

got2Bthe1
06-08-2009, 10:17
Първо се смях.
После ми стана за жал за теб.
Не за друго,просто се чудя
как човек може да е толкова тъп.
Доста си мазен и лицемерен
и заслужаваш всичко,което
ти се случва.
Не съм феминист,ама ти си
срам за мъжкото общество.
Аз казвам "НЕ" на педерасти като
теб и отварям Каменица! 8)

освен тва мили авторе научи се да пишеш на български език наистина тъпо е да напишеш "убида"....

yahhooo
06-08-2009, 10:46
"История с тъжен край"
Ти кво очакваше, че ще има "заживели щастливо до края на дните си"?

radybt
06-08-2009, 12:51
"История с тъжен край"
Ти кво очакваше, че ще има "заживели щастливо до края на дните си"?
Благодаря ти,като се прайш на интересен адски ми помагаш :x

Take_That
06-08-2009, 13:12

Съгласна съм :)

radybt
06-08-2009, 19:29
Всичко сам си направих и адски мноо съжалявам,не мисля че ЗАСЛУЖАВАМ 4-ти шанс ;((((((

DeadLove
06-09-2009, 02:19
Знаеш ли какво си загубил?????? :-x Имаш ли си на идея колко много хора всеки ден се молят да ги обикне човека в който са влюбени :( Надявам се да оправиш грешката която си допуснал :) Моя съвет е да говориш с нея и да се разберете, и не бади толкова ревнив :)

radybt
06-11-2009, 06:23
Говорих с нея,момичето просто не ме иска в живота си повече[само като приятел]. Ши*ания ми,скапан животец вече няя смисъъъъл!

Lyubomn7
06-11-2009, 06:55
Аз не мисля че си сгрешил щот и аз до преди време бех мн ревнив и знам какво ти е... Предлагам ти да й кажеш какво имаш към нея и да я питаш дали и тя още има някакви чувства :)

MetalZone
06-11-2009, 08:06
Ооо, я си намери друго гадже... и стига цинкя тука... не си я харесвал, пък после не можеш без нея.... тъп си... от мен имаш комбинация от три пръста, с преобладаващ среден :smt097