Влез

View Full Version : Бременна ли съм..:(

cryyy
06-08-2009, 08:38
Напоследък напълнявам,правих секс пред два месеца но след това ми дойде нормално пак 7 дни,но от април не ми е идвало,нито ми се гади нито ми се вие свят,праивих си тест за бременност беше отрицателен резултата,но дали надуването на корема ми е от нещо друго или просто защото почнах да ям повече...Има ли вероятност да съм бременна след като праих секс и след 15 дни си ми дойде нормално а след това вече не ми е идвало

Extremescream
06-08-2009, 08:40
Оф,направи си още един тест ако си толкова притеснена,или отиди нас гинеколог.

Ilikeliljon
06-08-2009, 08:41
Абе момиче много е объркано обяснението ти и почти нищо не можах да схвана. Направи си пак тест за бременност, ако е отрицателен, значи не си бременна. А това, че ядеш повече и напълняваш може да се дължи на много работи, особено ако си в пубертета (както и мисля че си). :) :) :)

cryyy
06-08-2009, 08:42
ами да в пуберитета съм,правих си веднъж тест,страх ме е от резултата и не искам пак да си правя за това ... тъпо е но съм на 17 все още и не ми е до бременност...

Extremescream
06-08-2009, 08:45
ами да в пуберитета съм,правих си веднъж тест,страх ме е от резултата и не искам пак да си правя за това ... тъпо е но съм на 17 все още и не ми е до бременност...

Като те е толкова страх от резултата,не прави секс.Направи си още един тест или отиди на лекар.

pLqmi92
06-08-2009, 08:56
Няма защо да те е страх от теста-или си бременна или не,това е положението..трябва най-спокойно да си направиш теста и това е и ако е положителен (не дай Боже),си носиш всички последтвия,не ти го пожелавам ест ... :( Успех ...

:)

MarkKnight
06-08-2009, 08:58
ами да в пуберитета съм,правих си веднъж тест,страх ме е от резултата и не искам пак да си правя за това ... тъпо е но съм на 17 все още и не ми е до бременност...Боже мой ! От какво те е страх ? И като не ти е до бременност има си начини за предпазване !

3oPuTy
06-08-2009, 09:51
Спри да се тъпчеш с боклуци и няма да дебелееш ... :?

newii
06-08-2009, 10:39
щом ти е дошло вс е ок :)

cryyy
06-08-2009, 19:16
мерси :oops:

SoFarSoG00d
06-09-2009, 11:23
Тест,ние да не сме врачки.

xsonNyx
06-09-2009, 15:43
Попринцип има цветна бременност,но е много малък процента й ! Цветната бременност е такава,че всичко е нормално макар че в тебе расте човече .. Идва си ти..Не напалняваш много и т.н .. НО пак казвам,че много са малко тези,които са имали такава бременност..Тя е рядко срещана.. Ти казваш,че си си направила тест и е бил отрицателен..Ако не си сигурна го повтори или отиди на гинеколог..Но според мен ти няма нищо...Просто си под стрес ии е нормално да напълнееш... :)

Lady_AMG
06-09-2009, 17:04
Попринцип има цветна бременност,но е много малък процента й ! Цветната бременност е такава,че всичко е нормално макар че в тебе расте човече .. Идва си ти..Не напалняваш много и т.н .. НО пак казвам,че много са малко тези,които са имали такава бременност..Тя е рядко срещана.. Ти казваш,че си си направила тест и е бил отрицателен..Ако не си сигурна го повтори или отиди на гинеколог..Но според мен ти няма нищо...Просто си под стрес ии е нормално да напълнееш... :)
Тук не съм съгласна за цветната бременност- при нея кръвотечението е много малко и за много кратко, треудно човек би го помислил за менструация. А за корема- коремът ти най-верояно е подут, защото ще ти идва, все пак е време. Може да е от хиляди други работи- от храната, която ядеш, ако не ходиш редовно до тоалетна. Не си бременна, или поне шансът е много малък, щом си имала менструация след половия акт, а и при бременност не личи от толкова рано.. Спокойно :)

magneziq
06-09-2009, 18:19
Не си бременна. По това време на много момичета им закъснява, а за толкова кратко време корема едвали ще ти се издуе много, ако си бременна. Просто спри да ядеш вредни храни и спортувай повече.

iko
06-09-2009, 18:36
няма как да ти се издуе корема за 2 месеца... пък долкото съм запознат рязката смяна на времето влияе на цикалът , ноо за всеки случей си направи теста като толкова си се паникьосала , ко те е страх прей сега дане стане прекалено късно и да трябва да купуваш колички ,легълца, памперси и тн... не ти го пожелавам , пожелавам ти само успех

woo
06-09-2009, 21:22
да сори бременна си ... :lol:

cryyy
06-10-2009, 19:30
дойде ми преди 2 месеца и от тогава не ми е идвало
от година и половина ми идва и мисля че вече се е нормализирало
преди това 4 месеца на една и съща дата ми идваше
но след половия акт след около 3 седмици ми дойде нормално
6 дена без никаква промяна в цвета :oops:

Lov3siCk
06-11-2009, 14:58
не би следвало да си бременна , но иди на генеколог да си сигурна

3oPuTy
06-12-2009, 18:48
дойде ми преди 2 месеца и от тогава не ми е идвало
от година и половина ми идва и мисля че вече се е нормализирало
преди това 4 месеца на една и съща дата ми идваше
но след половия акт след около 3 седмици ми дойде нормално
6 дена без никаква промяна в цвета :oops:
Не ти е идвало от 2 месеца и си спокойна?! :shock:
Абе момиче отивай на гинеколог ... Една моя съученичка се успокояваше,че не й идва 1 месец заради смяната на сезона,но на края се оказа,че има киста и утре ще я оперират!!!
Закъснението на цикъла не е нещо просто като болките в стомаха ... :?

Made_of_Pain
06-12-2009, 18:49
Жива и здрава!

knadoi
06-12-2009, 22:05
..щом теста е бил отрицателен..значи си бременна!

dqvolski_angel
06-13-2009, 00:26
извинявай, че те поправям, но има грешка в последната дума - трябва да е диетолог, не гинеколог ( макар че лично аз предпочитам фитнес )

Extremescream
06-13-2009, 07:53
извинявай, че те поправям, но има грешка в последната дума - трябва да е диетолог, не гинеколог ( макар че лично аз предпочитам фитнес )
:D Да,и на диетолог да отиде.Обаче щом не и е идвало от 2 месеца да отиде на гинеколог.