Влез

View Full Version : Момичета...

Kepik
06-08-2009, 14:10
Ще съм благодарен на всички които дадат мнение и като че ли да ви разкажа направо.
От известно време харесвам едно момиче,но тя дори не иска да ми отдели малко повече внимание.Имам пълна връзка с нея.Смисъл, че имам Skaypa й, телефона й, в едно училище учим, до преди време се движехме в еднаква компания и все пак нещо не се получава.Не си говорим дълго, не се виждаме за дълго колкото и да искам и да настоявам в някои случаи.Тя все си измисля оправдание и се измъква и общо взето ме одбягва.Как аджеба да се опозая поне малко с нея, за да мога да и се харесам. :(

elsy
06-08-2009, 14:13
Мии трябва някак да я впечатлиш, да й привлечеш вниманието. Ама ако толкова се дърпа, по-добре се откажи... :?

unicorn_f
06-08-2009, 14:13
ами очевидно момичето не иска да те опознава,може да си има приятел или да харесва друг-не и досаждай

kobrichka
06-08-2009, 14:21
За пореден път използвам моята любима фраза "Насила хубост не става". Сам казваш, че многократно си правил опити за сближаване, но след като тя си измисля оправдания явно е че не желае да излиза с теб. Не се бутаи там, където не си добре дошъл.

DeViLgIlrL16
06-08-2009, 14:26
За пореден път използвам моята любима фраза "Насила хубост не става". Сам казваш, че многократно си правил опити за сближаване, но след като тя си измисля оправдания явно е че не желае да излиза с теб. Не се бутаи там, където не си добре дошъл.

+1 напълно съм сагласна... :grin:

flowerlina
06-08-2009, 14:42

+1 напълно съм сагласна... :grin:
аз също

Take_That
06-08-2009, 15:01
Ти сам каза, че те отбягва, е не можеш да я накараш насила да общува най-малко пък да излезе с теб, съжалявам, но това е истината.... Най-добре е да насочиш вниманието си към друго момиче :)

Lysit0
06-08-2009, 15:02
То от километри личи , че не те харесва е меко казано, тя не,че не те харесва, тя (не те понася) . :)

LittlePrincess
06-08-2009, 15:05
Каквото и да правиш нищо няма да постигнеш, според мен. Щом досега толкова се дърпа просто няма да стане

VerryBerry
06-08-2009, 15:41
Оставия и насочи вниманието си към някоя,която ще ти обърне внимание ;)

malkotoo
06-08-2009, 15:55
остави яя :shock:

mArMaLaDkA
06-08-2009, 16:03
Щом досега не си й харесал, за кога да се опитваш? :-o Хората или си допадат, или не. Ти какво? Когато някой каже, че не харесва някоя черта от характера ти, нещо във външността си, тръгваш да му се доказваш по всевъзможни начини само и само да си промени мнението, за да може всички да мислят само хубави неща за теб? Не мисля. Приеми, че ще има хора, които ще те харесват и такива, които няма. Така ще е не само в любовния ти живот, но и в работата, на улицата, в кафенето. Не можеш да бърникаш в мозъците и сърцата на хората, само и само на теб да ти е удобно.

vesSynkaa
06-08-2009, 17:24
Кво още искаш да направи , за да се усетиш, че не се интересува от теб?
Щом се държи така е близко до акъла, че не те харесва и не иска да става
нищо между вас ..

Hilary_
06-08-2009, 17:58
.. явно щом си измисля оправдания и не ти дава "зелена светлина" ... значи не я привличаш... :?

hisy
06-09-2009, 08:51
Както казаха по-горе : "На сила хубост не става".. такаче я остави.. тя явно няма желание да бъде с теб и не я привличаш.Намери си някое друго момиче което наистина да те обича и да държи на теб.. :)

NeZaPoznat
06-09-2009, 08:59
Ще съм благодарен на всички които дадат мнение и като че ли да ви разкажа направо.
От известно време харесвам едно момиче,но тя дори не иска да ми отдели малко повече внимание.Имам пълна връзка с нея.Смисъл, че имам Skaypa й, телефона й, в едно училище учим, до преди време се движехме в еднаква компания и все пак нещо не се получава.Не си говорим дълго, не се виждаме за дълго колкото и да искам и да настоявам в някои случаи.Тя все си измисля оправдание и се измъква и общо взето ме одбягва.Как аджеба да се опозая поне малко с нея, за да мога да и се харесам. :(

Поредната разновидност на въпроса как да се наресам на НЯКАКВО момиче.
Виж сега онбре ! Ще ти кажа точно какво да направиш за да я спечелиш ... но при едно условие:
Условието е да ми дадеш насоки за един мой проблем:
Виж сега - отвярам тука една програмка на комп-а. Имам пълна връзка с програмката - излизат ми неккви иконки, менюта, текст боксчета...
Кажи ми АДЖЕБА как да я ползувам тази програмка на 100% и аз ще ти кажа как да свалиш онова ЕДНО момиче :? Чакам !!

fucklowebaby
06-09-2009, 15:40
щом си измисля оправдания работата е ясна - не те харесва :? , а щом е така по-добре я остави за да не станеш досаден в нейните очи ;)

fall_out_girl
06-09-2009, 16:47
Ми щом те отбяга толкова,значи наистина не иска да има нещо по-така с теб...Остави я намира пък тя ако те иска ще намери начин да ти го покаже..

Hilary_
06-09-2009, 22:50
Поредната разновидност на въпроса как да се наресам на НЯКАКВО момиче.
Виж сега онбре ! Ще ти кажа точно какво да направиш за да я спечелиш ... но при едно условие:
Условието е да ми дадеш насоки за един мой проблем:
Виж сега - отвярам тука една програмка на комп-а. Имам пълна връзка с програмката - излизат ми неккви иконки, менюта, текст боксчета...
Кажи ми АДЖЕБА как да я ползувам тази програмка на 100% и аз ще ти кажа как да свалиш онова ЕДНО момиче :? Чакам !!
... аз мога да ти кажа?! :oops: :D :D :D

MiLeNcHeToO
06-10-2009, 09:36
Щом те отбягва, значи не те харесва...шанс. По-добре пробвай с друга, но ако държиш да си точно с тва момиче, си промени държанието, не й досаждай, само ще се дърпа повече..

Gerr
06-10-2009, 11:09
Е ясно е, че тя не иска да те опознае. Няма кво да и се натискаш. Просто се откажи.

faMed
06-10-2009, 11:18
пич , като е изгубила интерес няма как да стане 8) постарай се да го върнеш и може и да се получи , само някой да нете изпревари

lipstik
06-10-2009, 11:29
Щом не иска да контактува с теб,знчи не те иска.