View Full Version : Въпроси
stefito93
06-08-2009, 20:04
Полов живот значи да правя секс,тоест пенис да проникне във влагалището????
И само чрез проникване на пениса във влагалището ли се забременява? или чрез изкуствено оплождане,това ли са начините?
Ilikeliljon
06-08-2009, 20:06
Ех, деца, деца. Можеш да забременеш и ако си играеш с половия орган на момчето и от там излезе сперма и попадне близо до влагалището или входа му. И запомни не можеш да забременееш при орален секс, нито при анален, освен ако не попадне сперма във влагалището ти. :-D :-D
stefito93
06-08-2009, 20:09
но ако съм по бельо нали не може? дори да се изхвърли там :oops:
Made_of_Pain
06-08-2009, 20:09
Дано децата ти не са толкова тъпи, колкото си ти...
Pepincetyy
06-08-2009, 20:11
НЕ!!!!
Ти на колко си?
Extremescream
06-08-2009, 20:26
Дано децата ти не са толкова тъпи, колкото си ти...
Moже и по-зле да са.
ДЕЦА,ЧЕТЕТЕ КНИГИ И В ГУГЪЛ ПРЕДИ ДА ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ!
stefito93
06-08-2009, 20:42
Знам,че съм детенце :) но нали трябва да знам отговорите на някои въпроси ,вместо да си остана тъпа.
Extremescream
06-08-2009, 20:45
Да,отговори си на тях сама.Потърси книги у вас,прочети темата (ПЪРВАТА ТЕМА В РАЗДЕЛ 'СЕКС').Чак тогава,ако не можеш пускаш глупости по форумите.А ако наистина ти се наложи да прибегнеш до форуми за такива въпроси,значи си просто малоумна.
LovelyGirl
06-08-2009, 20:48
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
Чети ;)
най-голяма е вероятността да забременееш ако ти свърши на големия пръст на левия крак...
Sporstman
06-08-2009, 22:15
Всичко ще ти се изясни със времето. но то определено не ти е сега.
ThisIsMe
06-09-2009, 12:08
:D
може и от ръждив пирон, но има и по-приятни начини
Vichko0o
06-09-2009, 12:26
Най-лесния начин да разбереш дали са възможни е....
ПРОБВАЙ !!!!
Нека някое момче се "изхвърли" върху бельото ти ама точно на входа на влагалището.... Пробвай и като свърши в тебе и т.н. и ще разбереш от кое може :)
А КАТО НАЧАЛО СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ!!!! ТЪПА СИ И ТЪПА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ !!!!!
Ilikeliljon
06-09-2009, 12:28
Спрете се и вие. Половината форумци правят меко казано груби правописни грешки, така че спрете да се заяждате за писането. Сигурен съм, че ако се разгледам из мненията на тези, които са писали научи се да пишеш, ще открия доста правописни грешки. :) :)
lips_of_anegel
06-09-2009, 12:30
Принципно е много хубаво да прочетеш малко,преди да пишеш глупави теми и да затормозяваш хората да ти пишат коментари от този род :?
HichNeMiPuka
06-09-2009, 13:06
не е тъпа
а необразована
прочети първата тема в раздела и ще ти станат ясни нещата
Полов живот значи да правя секс,тоест пенис да проникне във влагалището????
И само чрез проникване на пениса във влагалището ли се забременява? или чрез изкуствено оплождане,това ли са начините?
Ножа си тегли и като ти гледам ник-а 93 са чудя кФо стаА тука ?! :o
HichNeMiPuka
06-09-2009, 13:21
Ножа си тегли и като ти гледам ник-а 93 са чудя кФо стаА тука ?! :o
ахахаха
и аз бях така
от 90 нагоре ми се струват прекалено малки
ахахах
Vichko0o
06-09-2009, 13:23
не е тъпа
а необразована
прочети първата тема в раздела и ще ти станат ясни нещата
Тука не съм съгласен !!! Значи влизаш във форума и щом цъкнеш на темата СЕКС и 2-рата тема която виждаш представи си е ...
http://img3.imageshack.us/img3/968/omgybg.jpg ето това ! Значи да не я видиш тази тема трябва да си сляп или тъп. Ако си необразован цъкаш на темичката и четеш. Ето значи тя като отвори главната страница и би трябвало поне да разгледа дали има някаква такава тема. Но не те още с отварянето и както видят бутона "нова тема" и го цъкат без дори да се замислят ! Ето за това е ТЪПА !!!! Мачока си е направил труда за всички вас мързеливи лапетии дето не разбирате що "патката" (както се изразяват в друга тема) се свивала и отпускала и как се забременява и т.н тръгнали да се чукат на поразия, пишат безсмислени теми и да смятат, че те са уникални и няма други като тях ! Разбирам, че ви е трудничко да четете.... Но поне като става въпрос за проблем, БЕ МАМКА МУ ОПИТАЙТЕ СЕ ПЪРВО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СА ПИСАЛИ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ !!!!!
HichNeMiPuka
06-09-2009, 13:29
и да смятат, че те са уникални и няма други като тях !
не смятам, че целта ѝ е да бъде уникална
просто задава тъпите си въпроси
та тя е родена 93 година...
какъв акъл може да имаш на 16
поне при мен беше дефицит на тази възраст
HichNeMiPuka
06-09-2009, 13:30
Мда.. на 18 сме прекалено малки :cry:
На колко трябва да станем за да не сме вече малки? 19!? Ако за 18 години не ти е дошъл акъл за една година няма кво толкова да стане .. 8-) [/color]
хубаво е, че си схванала защо съм го написала
браво
в сравнение с мен сте,
не говоря по принцип
има мнооооого голяма разлика
капиш?
HichNeMiPuka
06-09-2009, 13:34
В сравнение с теб може би.. Зависи от хората не само от възрастта..
аз коментирам само възрастта в момента
но иначе съм съгласна
Vichko0o
06-09-2009, 14:12
и да смятат, че те са уникални и няма други като тях !
не смятам, че целта ѝ е да бъде уникална
просто задава тъпите си въпроси
та тя е родена 93 година...
какъв акъл може да имаш на 16
поне при мен беше дефицит на тази възраст
Не бе мацева ти не ме разбра :P ...
Имах в предвид, че вместо да седне да порови в сайта тя смята, че трябва задължително да пусне нова тема, все едно е няква супер уникалната е така и на нея трябва да се угоди, вместо да си понапъне единствената мозъчна клетка и да намери нещо, което се търси около може би 5 минути ...
А иначе не само твоя акъл е бил дефицит на такава възраст всички сме били такива :-) Но сегашните поколения между 11 и 17 са просто ЛЕЛЕ !!!! Бедно ми е речничето да ги опиша.....
NeZaPoznat
06-09-2009, 14:19
най-голяма е вероятността да забременееш ако ти свърши на големия пръст на левия крак...
Що бе :shock: Я си представи, че някой сперматозоид-алпинист вземе, че изпълзи до Маткерест :shock:
Маткерест - това е аналога на Еверест в човешкото тяло :-D
О, Боже... вземете се образовайте малко, преди да пишете подобни теми.
HichNeMiPuka
06-09-2009, 14:23
Имах в предвид, че вместо да седне да порови в сайта тя смята, че трябва задължително да пусне нова тема, все едно е няква супер уникалната е така и на нея трябва да се угоди, вместо да си понапъне единствената мозъчна клетка и да намери нещо, което се търси около може би 5 минути ...
А иначе не само твоя акъл е бил дефицит на такава възраст всички сме били такива :-) Но сегашните поколения между 11 и 17 са просто ЛЕЛЕ !!!! Бедно ми е речничето да ги опиша.....
предлагам ти да не коментираме темата за настоящите тийнейджъри
ще ни заринат с лайна всички
разбрахме се
;) :smt006
noproblembitch
06-09-2009, 14:23
Ех, деца, деца. Можеш да забременеш и ако си играеш с половия орган на момчето и от там излезе сперма и попадне близо до влагалището или входа му. И запомни не можеш да забременееш при орален секс, нито при анален, освен ако не попадне сперма във влагалището ти. :-D :-D
И кой казва "деца"... :razz: :razz: От сперма на входа на влагалището нишо не може да стане! Трябва спермата да е изстреляна от поне 8см навътре... Образовайте се...
Колкото до авторката на темата... вярваш ли си, че си 93...?! И ест., че полов живот значи пенис да "проникне" във вагината ти! :razz: :razz: :razz:
Ilikeliljon
06-09-2009, 14:46
И кой казва "деца"... :razz: :razz: От сперма на входа на влагалището нишо не може да стане! Трябва спермата да е изстреляна от поне 8см навътре... Образовайте се...
Колкото до авторката на темата... вярваш ли си, че си 93...?! И ест., че полов живот значи пенис да "проникне" във вагината ти! :razz: :razz: :razz:
И пак казвам, ех деца, деца. Възможно е макар да се случва изключително рядко, така че другия път се запознай и тогава коментирай. Сперматозоидите се движат и е възможно да навлезнат навътре, някой път и на 10 см да си изстрелял не се забременява, друг път може така да се случи, че и на входа да е, може да се състои оплождане. :) :)
stefito93
06-09-2009, 14:52
Кой ви е казал пък ,че съм на 15 ?
На 12 съм. Сборът на числата 9 и 3.Защо говорите на изуст?Просто искам да ми са ясни нещата.За ваше сведение прочетох темата за обща сексуална култура,но никъде не пише това което точно съм попитала.Както и да е.И не е казано ,че ще го практикувам,трябва да го знам поне за обща култура. :? то да не попита човек нещо и веднага му се нахвърляте. :? Както и да е.Ясно ми стана вече.[/b]
HichNeMiPuka
06-09-2009, 15:08
ако си я прочела би трябвало да ти е станало ясно
въпросите са ти наистина абсурдни
едно от обясненията за тях е, че си малка
нищо лично
полов живот започваш да водиш, когато станеш сексуално активна
а за други начини на оплождане не съм чувала
би трябвало да си попадала на теми, статии и уроци
в които се говори за яйцеклетка, сперматозоид
овулация
оплождане
зигота
ембриони и тн
Vichko0o
06-09-2009, 17:27
предлагам ти да не коментираме темата за настоящите тийнейджъри
ще ни заринат с лайна всички
разбрахме се
;) :smt006
Има сделка !!!!
не можеш да забременееш без проникване,каму ли през дрехи..
тези сперматозоиди да не са магически... :?
Mislq 4e ve4e trqbva da si razbrala........mnogo i predostatu4no mnenia se izkazoha :x