View Full Version : Отново той
Искам да споделя нещо което ми тежи адски много от твърде дълго време и ме е срам и страх дори пред себе си да го призная.Имам приятел от една година.Обичам го и държа на него не само като на гадже а като на истински приятел с които мога да споделя всичко.До сега не съм изпитвала нещо подобно.Разбрах какво е истинската обич.
Обаче има нещо което ме кара да мисля,че не е съвсем истинска.Преди близо две години се запознах с едно момче.Много го харесах,дори бих казала че бях влюбена,но за жалост той не споделяше чувствата ми и се интересуваше единствено от секса( които така или иначе не си получи) .Работата е там,че понякога все още мисля за него и искам да го видя.Не ми стига смелостта да му изтрия скаипа и той ми пише от време на време да сме излизали и т.т. за щастие не съм се подлъгала,а и не мисля.че ще го направя.Вече толкова време я имам тази симпатия към него и се чудя дали някога ще изчезне.Понякога дори ми минават мисли да се разделя със сегашния ми приятел, защото мисля, че е много нечестно спрямо него и не го заслужава, но не мога да си представя ден без него а какво да говорим ако е завинаги. Просто не знам какво ми става и защо не мога да го забравя от толкова много време... SadSad Започвам все повече и повече да се намразвам заради това исамо се моля да не се подлъжа и да направя някоя глупост и да изгубя човека до мен Sad
Неизживените неща много по-дълго се помнят...ето защо винаги се сещаш какво би било ако си с другото момче. Според мен това не е предателство или изневяра спрямо сегашния ти приятел, всъщност дори предаността ти си личи в думите ти : "Разбрах какво е истинската обич.... мисля, че е много нечестно спрямо него и не го заслужава, но не мога да си представя ден без него"
Според мен има два варианта : 1.Да изтриеш скайпа на въпросното момче, негов телефон, снимки,картички и изобщо всичко което ти напомня за него 2.Да се видиш с момчето, за да докажеш сама на себе си, че не си заслужава не само да зарязваш приятеля си, ами дори да мислиш за тоя женкар, търсещ само физически контакт...
Не съм сигурна, че опциите, които предложих ще ти допаднат, но това ми хрумна ;) Успех 8)
doomkillerr
06-08-2009, 21:19
Неизживените неща много по-дълго се помнят...ето защо винаги се сещаш какво би било ако си с другото момче. Според мен това не е предателство или изневяра спрямо сегашния ти приятел, всъщност дори предаността ти си личи в думите ти : "Разбрах какво е истинската обич.... мисля, че е много нечестно спрямо него и не го заслужава, но не мога да си представя ден без него"
Според мен има два варианта : 1.Да изтриеш скайпа на въпросното момче, негов телефон, снимки,картички и изобщо всичко което ти напомня за него 2.Да се видиш с момчето, за да докажеш сама на себе си, че не си заслужава не само да зарязваш приятеля си, ами дори да мислиш за тоя женкар, търсещ само физически контакт...
Не съм сигурна, че опциите, които предложих ще ти допаднат, но това ми хрумна ;) Успех 8)
Да напълно си права. Истината е само една: "любовта е наистина прекрасно нещо, но само когато е споделена и от двете страни"!!! Няма никакъв смисъл да я търсиш в другото момче, щом се интересува само от секс...
П.С. - На някой може би ще му се сторят странни последните думи на предишното изречение (все пак съм момче), но зная че една споделена любов си заслужава абсолютно всичко! :grin:
bonboncho
06-09-2009, 07:13
ти сама каза че той иска само секс от теб няма смисал да зарежеш човека до себе си заради един секс ...помисли малко ако скъсаш с приятеля си и спиш с това момче ще ти е готино но на другия ден като рамислиш ще видиш кое е правилно за теб
NeZaPoznat
06-09-2009, 07:21
Искам да споделя нещо което ми тежи адски много от твърде дълго време и ме е срам и страх дори пред себе си да го призная.Имам приятел от една година.Обичам го и държа на него не само като на гадже а като на истински приятел с които мога да споделя всичко.До сега не съм изпитвала нещо подобно.Разбрах какво е истинската обич.
Обаче има нещо което ме кара да мисля,че не е съвсем истинска.Преди близо две години се запознах с едно момче.Много го харесах,дори бих казала че бях влюбена,но за жалост той не споделяше чувствата ми и се интересуваше единствено от секса( които така или иначе не си получи) .Работата е там,че понякога все още мисля за него и искам да го видя.Не ми стига смелостта да му изтрия скаипа и той ми пише от време на време да сме излизали и т.т. за щастие не съм се подлъгала,а и не мисля.че ще го направя.Вече толкова време я имам тази симпатия към него и се чудя дали някога ще изчезне.Понякога дори ми минават мисли да се разделя със сегашния ми приятел, защото мисля, че е много нечестно спрямо него и не го заслужава, но не мога да си представя ден без него а какво да говорим ако е завинаги. Просто не знам какво ми става и защо не мога да го забравя от толкова много време... SadSad Започвам все повече и повече да се намразвам заради това исамо се моля да не се подлъжа и да направя някоя глупост и да изгубя човека до мен Sad
Имаше тема " защо искаме това, което нямаме" там можеш да прочетеш всичко , което искам да ти кажа :?
vampirekiss
06-09-2009, 07:30
Щом не ти е опекана работата с другия просто не си струва да се разделяш с приятеля си.
Ilikeliljon
06-09-2009, 07:55
Така, както си описала нещата май те гризе съвестта, както му казват или по-скоро взела си да изпитваш чувство за вина. Трудно нещо си е чувството за вина. Да ти кажа с бившата ми приятелка сме говорили много на тази тема и тя ми е сподела (още когато бяхме заедно), че се е чувствала привлечена от еди кой си и така нататък и сме си говорили и така, нито тя се чувстваше виновна, че е станало нещо нередно, а аз започнах да и имам още по-голямо доверие. Наистина първият съвет беше добър, да му изтриеш скайпа. Иначе няма да стане. Много хора не разбират, че не можеш да има едновременно това и онова. Не можеш да искаш си с приятеля ли си, да му имаш доверие, а в следващия момент да пазиш скайп на някой друг :) :) :)
Take_That
06-09-2009, 10:52
Не прави грешката да се разделяш с момчето, с което си в момента. Да разбирам те, че съвестта те гризе, но според мен това което изпитваш към другия е просто едно увлечение, искаш го толкова много, защото не можеш да го имаш.... Насочи вниманието си към сегашния си приятел, припомняй си хубавите мигове с него, когато си сама :) Успех :)
soul1199
06-09-2009, 13:14
Не прави грешката да се разделяш с момчето, с което си в момента. Да разбирам те, че съвестта те гризе, но според мен това което изпитваш към другия е просто едно увлечение, искаш го толкова много, защото не можеш да го имаш.... Насочи вниманието си към сегашния си приятел, припомняй си хубавите мигове с него, когато си сама :) Успех :)
ifkataAa
06-09-2009, 13:19
Замисли се кой от двамата обичаш.Чувстваш се така, защото си нямала този "плейбой", ами ако стане така, че с тоа пич се съберете, какво ще последва .. ? За ден, два , седмица и хоооп ще ти умръзне .. ;) Цени това, което имаш :]]]
fucklowebaby
06-09-2009, 13:33
по-добре не се разделяй със момчето, което обичаш ! а този другия щом се интересува само от секса, по-добре не се занимавай с него и си остани с това момче, с което си :) все някога ще забравиш другия :P
по-добре не се разделяй със момчето, което обичаш ! а този другия щом се интересува само от секса, по-добре не се занимавай с него и си остани с това момче, с което си :) все някога ще забравиш другия :P
дам... тоя другия просто е неизживяна тръпка и за това така се сещаш за него...ама.. набий си в главата, че не е болка за умиране... дръж си момчето до себе си и не позволявай просто някакво любопитство към другото момче да ти провали хубавата връзка :)
Благодаря за разбирането и съветите.Чувството за вина наистина е ужасно и ме изяжда отвътре. Мисля,че имам увлечение по него просто защото преди го исках толкова много, а не можех да го имам.Това доказва,че неизживяните неща се забравят по трудно (ако изобщо се забравят). Вече за повече от две години не съм го постигнала. :(
mimssssssss
06-09-2009, 23:05
skapa ne se trevoji.izjivqno ili ne nqma zna4enie.vajno e nastoq6teto.zamisli se dali ne ti e samo trapka tova mom4e ili ima6 nqkakvi 4uvstva.za6toto trapkata e za malko no 6tom si kazala na nqkogo obi4am te ot sarce si ostava za cql jivot.no dali e ot sarce ili ne tova t samo moje6 da kaje6. naposledak 4esto mi se slu4va da kazvam ne6to ,no vqrvam 4e pomaga poneje pone za mne e taka:"slu6ai sarceto si,to nqma da te izlaje nikoga"
USPEH :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ima li momi4e koeto znae kakvo iska i kato go polu4i da si sedne na zadnika i da ne pravi nqkoi ot jenskite maloum6tini koito vi izku6avat!!!!?!??? 8)
mimssssssss
06-09-2009, 23:44
da za tova si mn prav.takiva sme nie jenite.neznaem kakvo imame i mnogo 4esto go gubim ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
no vse pak tq trqbva da si poslu6a sarceto,za6toto nqma smisal da laje priqtelq si.
Mne milsq,4e trqbva da slu6a surceto si,za6toto v tozi slu4ai tq 6te ostvi nagona i emociata da q podtiknat da napravi gre6ka....neka pomisli,da potursi i drugo mnenie,ta ako trqbva da se sre6tne s mom4eto i da vidi dali 6te i premalee i da pogovori s nego.
edva li ima 4ovek tuk koito vqrva,4e tq kato otide pri nego i toi samo tova 6te e 4akal i si me4tae da e s neq i da ostareqr zaedno!!!!!!!!!!!
Majete sme bokluci be,iska da i vleze pod belioto i do tam.Milo omi4e stoi si na dupeto i ako ti e stabilno momi4eto badi razli4na i ne pravi glupostite koito vsi4ki dami gi pravite. 8-) :?
Aide sas zdrave :P
Благодаря за разбирането и съветите.Чувството за вина наистина е ужасно и ме изяжда отвътре. Мисля,че имам увлечение по него просто защото преди го исках толкова много, а не можех да го имам.Това доказва,че неизживяните неща се забравят по трудно (ако изобщо се забравят). Вече за повече от две години не съм го постигнала. :(и да ти кажа честно на дали ще го постигнеш :( :(