Влез

View Full Version : Моята sexy съседка

thoronaro
06-09-2009, 09:18
Ще ви разкажа малко за моя първи път.Моята съседка 1 година по голяма от мен ми беше първата.Спеше с всичко живо или иначе казано беше голямо курве.Бях на 12.Тя ми предложи да спиме,но имаше едно условие - да я еба само отзад защото родителите й били проверявали дали някой я е разтворил вече.Беше адски гнусно и от тогава не съм правил анален сех.Когато ми направи свирка обаче всичко си дойде на мястото.Никога няма да го забравя.Така страстно ми духаше имах чувството,че ще ми глътне пишока.3 дена летях от щастие и любов докато не я видях със следващият.Сега 7 години по късно тя учи в англия и наскоро си дойде с някакъв английски чичко към 45 годишен.Сподели ми,че е правила 4 аборта.Като бях малък много обичах да се хваля как съм я чукал в гъза,но когато всичките ми приятели отговаряха същото вече престанах да говоря за нея.Все пак никога няма да я забравя.Днес сутринта я видях и тя ме покани следобед на гости.Англичанина го нямало.Как ме погледна веднага разбрах какво иска.От една страна ме сърби да ида при нея,но от друга имам вече връзка макар и не явна.Какво да правя.

Love_Boy
06-09-2009, 09:26
Ima edin mnogo hubav sait za podobni izpovedi www.izpoved.com

radoslav4o
06-09-2009, 09:29
Ти си бил голем мъж на 12 години :grin: :D

pLqmi92
06-09-2009, 13:26
Пиши си пуберските измислици в сайтове за изповед ... :?

NeZaPoznat
06-09-2009, 13:31
Ще ви разкажа малко за моя първи път.Моята съседка 1 година по голяма от мен ми беше първата.Спеше с всичко живо или иначе казано беше голямо курве.Бях на 12.Тя ми предложи да спиме,но имаше едно условие - да я е** само отзад защото родителите й били проверявали дали някой я е разтворил вече.Беше адски гнусно и от тогава не съм правил анален сех.Когато ми направи свирка обаче всичко си дойде на мястото.Никога няма да го забравя.Така страстно ми духаше имах чувството,че ще ми глътне пишока.3 дена летях от щастие и любов докато не я видях със следващият.Сега 7 години по късно тя учи в англия и наскоро си дойде с някакъв английски чичко към 45 годишен.Сподели ми,че е правила 4 аборта.Като бях малък много обичах да се хваля как съм я чукал в гъза,но когато всичките ми приятели отговаряха същото вече престанах да говоря за нея.Все пак никога няма да я забравя.Днес сутринта я видях и тя ме покани следобед на гости.Англичанина го нямало.Как ме погледна веднага разбрах какво иска.От една страна ме сърби да ида при нея,но от друга имам вече връзка макар и не явна.Какво да правя.

Измисли продължение - какво друго :lol: :-P :-P

dichev
06-09-2009, 13:32
Не мога да разбера толкова ли е забавно да пишете някакви измислици? Честно, отиди в изповед!

TPAKTOPUCTA
06-09-2009, 13:43
братле не се шашкаи ... нека не ти вярват ... ти дай мацката на сам да я проверим дали наистина се праска на ляво и на дясно ... пък ние на другите няма да я дадем :D

Desir3
06-09-2009, 14:41
Няма смисъл да си загърбваш връзката заради разгоненото английски ку*ве!!! 8)

kantonecApetur4
06-09-2009, 15:14
И на мен първият път ми беше със съседката. :D

lpfc1936
06-09-2009, 15:36
Иди и на гости и после по живо по здраво :D

MakeMeLaugh
06-09-2009, 15:56
Голям секс ще е бил на 12.
Жалко за момичето, че си го е търсило, а не ти е усетила кърфицата :smt022

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html