View Full Version : Малко гадно май...
Ами на 15 съм , токущо се регистрирах да споделя 1 не знам и аз как да го нарека .. нека бъде проблем.Таа както вече казах съм на 15 и "патката" ми ако мога тай да кажа :oops: ми е 16 санта (не се хваля просто споделям) обаче като потичам/поиграя/размърдам се някак си са свива и става колкот кутрито ми а то е 5-6 санта...Когато не съм възбуден или не съм тичал или правил нещо си ми е нормал.(8,9 че и 10) Някой да е тай ?? :shock:
Love_Boy
06-09-2009, 12:06
Ами на 15 съм , токущо се регистрирах да споделя 1 не знам и аз как да го нарека .. нека бъде проблем.Таа както вече казах съм на 15 и "патката" ми ако мога тай да кажа :oops: ми е 16 санта (не се хваля просто споделям) обаче като потичам/поиграя/размърдам се някак си са свива и става колкот кутрито ми а то е 5-6 санта...Когато не съм възбуден или не съм тичал или правил нещо си ми е нормал.(8,9 че и 10) Някой да е тай ?? :shock:
Qvno sega si si prisydil "patkata" shtom ne znaesh kak funkcionira!
Пич знам как функционира (въпреки че не знам колко вярно ти ще го напишеш на български) просто ми е мн мн чудно! :-x
Така е, на всеки е така.Не се плаши.. :)
Love_Boy
06-09-2009, 12:36
Пич знам как функционира (въпреки че не знам колко вярно ти ще го напишеш на български) просто ми е мн мн чудно! :-x
AAAA cao!
Така е, на всеки е така.Не се плаши.. :)
чак в такава съотносителност ?? :?
Офф.. какво искаш да ти кажем ние??
Казаха ти нормално е ти продължаваш да питаш *чак така ли* .. Какво очакваш? Да ти кажем всички: *Нееее много ти е голям това не е нормално!* :shock:
Не просто търся успокоение (потвърдено!) шот тва почва да дразни/плаши ... :-k (2 мин търсих подходяща емотикона..)
ми не мисля че има повод за притеснение, но пък ако си толкова неспокоен иди на лекар - няма да те изяде.. :P
:lol: :lol: :lol: :lol: и кфо да му кажа "шефе виж ... тука пишката ми са смалява.... :? " нали ще ми цапне 2 шамара и ще ме изхвърли от кабинета :razz:
ми не мисля че има повод за притеснение, но пък ако си толкова неспокоен иди на лекар - няма да те изяде.. :P
:lol: :lol: :lol: :lol: и кфо да му кажа "шефе виж ... тука пишката ми са смалява.... :? " нали ще ми цапне 2 шамара и ще ме изхвърли от кабинета :razz:
Очакваш от нас адекватни отговори.. А от лекар не ! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Както вече казах не очаквам предписание за лекарство или нещо подобно от лекар!! Питам дали при и др момчета го има тфа нещо .... ! :-P
NeZaPoznat
06-09-2009, 13:15
Повечети са тАй. Влез в студена вода и ще видиш :D
Повечети са тАй. Влез в студена вода и ще видиш :D
Да бе , аз за студената вода знам ама туй с тичането от скоро го забелязвам 8-)
Lyubomn7
06-09-2009, 15:32
Моя е 14-15 сантиметро но когато не е надървен е мн малък ама аз нема да праа секс с паднала пишка та се притесняаам. Ама ти да не да се притисняааш да не би некой да ти свали гащите пред хората когато ти е така, ша говорат 1-2 месеца и ша забраат... :Д
Моя е 14-15 сантиметро но когато не е надървен е мн малък ама аз нема да праа секс с паднала пишка та се притесняаам. Ама ти да не да се притисняааш да не би некой да ти свали гащите пред хората когато ти е така, ша говорат 1-2 месеца и ша забраат... :Д
Не съм си и помислял че някой ще ми свали гащите , но и както казах без нищо да прая си е нормален ама кат се раздвижа - пада мн ....
Разбрах вече че е нормално това.. 8)
Sporstman
06-09-2009, 19:12
Няма да е лошо да поиграе малко бръснача. Кат са изпотиш и хуя ти са свива ; )
Няма да е лошо да поиграе малко бръснача. Кат са изпотиш и хуя ти са свива ; )
играл е .... 8) тоест - не е от това ...
Очакваш от нас адекватни отговори.. А от лекар не ! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Както вече казах не очаквам предписание за лекарство или нещо подобно от лекар!! Питам дали при и др момчета го има тфа нещо .... ! :-P
ВиагрА :grin: :grin: :grin: :grin:
Lyubomn7
06-10-2009, 09:43
Секи ти каза да не се притесняааш..
... ммм не определено не ти е лесно :D :D :D Само не разбрах защо реши, че така не е при всички...?! :D :D
Това определено ще ти пречи ако играеш футбол и правиш секс едновременно,съжалявам :(
Това определено ще ти пречи ако играеш футбол и правиш секс едновременно,съжалявам :(
8-) ... добре де разбрах че е нормално.... :)
majestic001
06-11-2009, 13:18
Брат не ти ли дадоха упътване като си взе пениса? То има различни видове управление- с джойстик, с клавиатура ! Виж в кутията в която е бил може да има упътване за пенис там пише как да боравиш с него и дали е нормално да ти се свива. ;)
Ти си първия за който чувам че си гледа пишката докато тича...
Virtuallll
06-11-2009, 21:01
Toва е напълно нормално, почти при всички е така спокойно не си уникален :D
stratega
06-12-2009, 07:08
брат според мен 16 см не е за хвалба!
Едит- ти си го мериш ли? :D :D :-D :-D :-D :grin: :grin: :-) :-) :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: и кфо да му кажа "шефе виж ... тука пишката ми са смалява.... :? " нали ще ми цапне 2 шамара и ще ме изхвърли от кабинета :razz: :razz:
e*ати лекаря имаш ... :razz:
Ами кво да ти кажа...стой си на едно местенце и готово така винаги ще е в задоволителните ти размери...не съм момче не мога да ти кажа защо се получава така, но хората по горе казаха че е НОРМАЛНО така че спокс :grin:
Made_of_Pain
06-12-2009, 17:17
Човече, според мен си дефектен...
Трябва винаги да си възбуден, ти не си ли говорил с вашите по тоя въпрос :shock:
Seriously .... Do somethin'
lifelesscorpse
06-15-2009, 10:16
Леле отиди на ЛЕКАР!Това да ти става по-малък е МНОГО ОПАСНО!Може да си хванал свински грип.Горкия...Не ти остава много... :-# :-# :-# :razz: :razz: :razz:
D3NG3rZ0N3
06-15-2009, 11:11
:razz: :razz: Вчера се регистрирах тука, а вече ме удивлявате...
Съвсем нормално си е, ама ти кво бъркаш си в гащите с линия, че да си я мериш ли ? :shock:
WestCoast
06-16-2009, 10:35
еми сигурно потта ти е студена деазнам 8-)
Съвсем нормално си е, ама ти кво бъркаш си в гащите с линия, че да си я мериш ли ? :shock:
и все повече ще се удивляваш :lol: :lol: :lol:
и все повече ще се удивляваш :lol: :lol: :lol:
Ти си първия за който чувам че си гледа пишката докато тича...
Ти ме разби човече :D