PDA

View Full Version : Все още обичам бившия си

bonbonchety8
06-09-2009, 14:08
Здравейте!Аз се разелих с приятеля си преди няколко месеца,но все още много го обичам!Проблема е че той сега ходи с друго момиче (заради това момиче се разделихме,защото разбрах че ходи с нея тайно) и се закача с най-добрата ми приятелка,но един ден забелязях че ме гледа и мисля че все още ме обича!Някой може ли да ми каже как да си го върна?

nerealnasmart
06-12-2009, 18:02
:D

exclusive__16
06-12-2009, 18:05
и аз също0 съм така .. не сте единствени .. :( :?

Take_That
06-12-2009, 18:08
Това, че те гледа може да не означава нищо (съжалявам, че съм така пряма), но пък щом изпитваш още чувства към него може да се опитате да общувате, опитай се да разбереш дали и ти не си му безразлична :) Но според мен е най-правилно да загърбиш миналото, защото ако отново сте заедно то той би могъл пак да ходи "тайно с друга" :)

SuperBadSuperFresh
06-12-2009, 20:57
То ако всеки дето те гледаше,те обичаше,щеше да е много забавно (за теб де,не за горките влюбени хора).Ясно е че го обичаш,ама замисли се-той те е лъгал (като е ходил с другата),сега си е с нея...Знам че ти е гадно ,ама ще се опраеиш,не се опитвай да го върнеш.

YouKnowImBetterThanYou
06-13-2009, 04:34
Абе ти може и да го обичаш ама акъла ти все още не стига до там, че да прецениш какво точно е любовта. От скромното описание, което си дала на ситуацията стигам до заключението, че на този пич му е през онази работа и за теб и за всички други. Почакай да съзрееш достатъчно, за да различаваш, кога някой има истински чувства или само те филмира...

vesito13
06-13-2009, 05:28
Не се заблуждавай , че още те обича , не вярвам това да е така ! Гледал в теб и вече те обича , но можеше да ходи с друга докато беше с теб , после да се занимава и с приятелката ти , нали ? Не му ходи по гъза , няма смисъл !

kosder
06-13-2009, 05:36
Истината,че нито ти,нито той те обича

mucunkoto
06-14-2009, 19:25
И аз съм така.Преди няколко месеца скъсах с бившия.Беше ужасно, защото беше принудително.После той тръгна с друга и като скъсаха пак ми предложи,но аз му отказах.Допреди няколко дена ходеше с една от приятелките ми и сега не знам кой кого е скъсал ,та сега си е самичък. :D Продължава да се закача с нея,но не знам коя обича.Честно отричах ,че не вече не съм влюбена в него ,защото бях объркана.Но от известно време май започвам да харесвам друг.
Колкото дали още те обича това ,че те гледа може да има нещо зад теб или до теб което гледа ,а не теб.Но може и още да те обича.И на мен ми се случи преди идни ден да ме гледа бившия докато при мен беше едно момче ух а аз му казах кво гледаш :D .По-добре да питаш момчето дали те обича и все пак ако не те е срам ,но ако ти се изсмее не те заслужава :(

знаеш ли кфо ... примири се .. той е друг и с друга,а ти си сама :-P :P

Hilary_
06-14-2009, 19:34
Аз пък не мисля, че те обича ... :? Не живей в миналото ... пък и за човек, който те е лъгал още докато сте бил изаедно не си заслужава!!! :?

Rapture
06-14-2009, 23:00
Ако те обичаше вече щеше да ти го е казал,да ти го е доказал и да е направил опит да се върне при теб,не задълбавай в това дали те е гледал или не,и не размишлявай върху най-малката подробност.Тои е с друга нали така ? не е направил опит да се връща при теб?значи не те обича

Lysit0
06-15-2009, 04:34
Не се заблуждавай.Той не те обича,особенно след като знаеш,че ти е изневерявал.И ,ако пак се съберете сигурно пак ще го прави.Всеки 1 човек може да те гледа,това незначи,че те харесва и иска да си станете гаджета.

sladkish_14
06-15-2009, 05:22
Добре , всъщност не те разбирам. Той е ходел с това момиче докато сте били заедно ?! И ти въпреки това искаш пак да си с него ? Колко време ходехте ? Вдигни гордо глава на горе и , като го видиш си казвай 'Не съм толкова жалка , че да допусна пак да ме нарани !'
Има и други момчетата , след като веднъж е постъпил така гадно , дори пак да сте заедно той пак ще си ги има тези 'тайни' забежки.Явно той изобщо не те е обичал!Не се връщай назад.Така можеш да пропуснеш истинската любов , а тя е толкова по - чиста и красива :)

Aicken
06-15-2009, 07:08
важно е че ходи с една , задява втора , но наи важното е че ТЕ ПОГЛЕЖДА , май още те обича :-o

NeZaPoznat
06-15-2009, 07:33
Здравейте!Аз се разелих с приятеля си преди няколко месеца,но все още много го обичам!Проблема е че той сега ходи с друго момиче (заради това момиче се разделихме,защото разбрах че ходи с нея тайно) и се закача с най-добрата ми приятелка,но един ден забелязях че ме гледа и мисля че все още ме обича!Някой може ли да ми каже как да си го върна?

По принцип хората се учат от грешките си, а не ги повтарят. Започвам да си мисля че онази фраза че "жената не била като човека" е доста вярна. :?

Сами си го търсите !!! После - що съм нещастна :oops:

cinderella_gugutka
06-15-2009, 08:18
той те е мамил с друга а ти си го искаш обратно ????????

bonbonchety8
07-27-2009, 14:39
Благодаря на всички. :)

selens
07-27-2009, 14:46
Гледа те .... :razz: Не се заблуждавай,а продължи напред. :)

NeZaPoznat
07-27-2009, 14:49
той те е мамил с друга а ти си го искаш обратно ????????

Aко беше държал на нея - отдавна да го е зарязала :? щото бил мухльо ...

valdesbg
07-27-2009, 16:47
Абе изпростявате съвсем. Авторке, сама си правиш гадното ;)

ImmortalForever
07-27-2009, 17:13
И аз ама не рева за това на всеки ъгъл...

DevilWish
07-27-2009, 17:28
То ако всеки дето те гледаше,те обичаше,щеше да е много забавно (за теб де,не за горките влюбени хора).Ясно е че го обичаш,ама замисли се-той те е лъгал (като е ходил с другата),сега си е с нея...Знам че ти е гадно ,ама ще се опраеиш,не се опитвай да го върнеш.
И аз така мисля.Той ако те иска ще направи нещо, за да е с теб ;) ако е щастлив с нея ,не разбирам защо трябва да му разваляш връзката ;)

Punisherrr
07-27-2009, 20:00
Вече си пуснала същата тема.