Влез

View Full Version : `Адска болка.ДАЙТЕ СЪВЕТ!!

xsonNyx
06-09-2009, 15:31
Имам проблем,когато правя секс... Първия път всичко мина добре .. а-у След известно време пак го направих,но болката беше ужасна..Мислех си че ще мине,но и другите пъти ставаше така и винаги усещам адска болка..Едвам се търпи..А пък момчето наистина е внимателен,винаги първо ме е възбуждал,за да се подмокря и да е по лесно,но... Това ужасно ме притеснява и съм объркана..Незнам какво да правя..Ако може дайте ми някакъв съвет. :neutral: :-k

newii
06-09-2009, 15:39
има момичета който попринцип са тесни и при тях винаги боли :) първото вкарване след това би трябвало да минава ... :) не се притесняваи :) 8)

xsonNyx
06-09-2009, 15:47
Само първия път беше с друг..Не съм казала на приятеля ми за проблема ми..Болката винаги е една и съща и съм тясна.. Ама ме боли през повече от половината на половия ни акт...

marsella
06-09-2009, 16:05
Не е нещо за притеснение. В началото е така :)

HichNeMiPuka
06-09-2009, 16:09

първите два три пъти да
но смятам, че твоят проблем е друг
пробвайте с лубрикант
ако продължава - отиди на специалист

може на него да му е голям за теб
може да не си била достатъчно овлажнена
може да имаш някаква инфекция
кой знае

най-добре се консултирай с лекар

Vichko0o
06-09-2009, 16:35

първите два три пъти да
но смятам, че твоят проблем е друг
пробвайте с лубрикант
ако продължава - отиди на специалист

може на него да му е голям за теб
може да не си била достатъчно овлажнена
може да имаш някаква инфекция
кой знае

най-добре се консултирай с лекар
Това едно на ръка... Аз ще ти дам допълнителна идея която да приложиш преди да се събличаш пред чичко доктор. Ти или помоли приятеля ти няма значение да ползвате по дълго време пръстчета :) Поигравай си примерно вечерно време по 10-15 минутки с пръсти да видиш как ще да е .... Ако те боли от 1 твой пръст проблема е за гинеколог, обаче ако си влиза нормално вкарай два и си ги раздвижвай така от време на време. Помоли приятеля ти преди да се любите да си поиграе повечко с пръстчета и той, ако продължава така да те боли то заминавай на доктор, че да не направите някоя беля ...