Влез

View Full Version : чудя се какво да правя

mimssssssss
06-09-2009, 15:41
MNOGO PATI SAM PISALA ZA TOVA MOM4E TUK.STAVA NA DUMA ZA MOM4E S KOETO PREDI HODEH NO OSTAVIH.I TAKA NEMOJEM DA SE ZABRAVIM DVE GODINI VE4E.MAI MESEC IMAH ABITURENSKA I TOI BE6E POKANEN.SA6TATA VE4ER MALKO PODPINALI ZAPO4NAHME DA SE IZQSNQVAME.NA MEN MI BE6E QSNO 4E TOI NE MOJE DA MI PROSTI ZA BOLKATA KOQTO SAM MU PRI4INILA.A MN PATI SME SI GOVORILI ZA TOVA.NO TO4NO KOGATO VE4E BQH ZAGUBILA NADEJDA TOI DOIDE PRI MEN I ME CELUNA.I TAKA ZAPO4NA VSI4KO.RAZBRAHME SE SLED TOVA DA SE VIDIM NA SLEDVA6TIQ DEN ZA DA SE RAZBEREM.DOIDE I TOI.GOVORIHME I SE RAZBRAHME 4E VREMETO 6TE POKAJE DALI 6TE HODIM ILI NE.VIJDAHME SE,IZLIZAHME.VSI4KO VARVE6E KAKTO TRQBVA.TOI ZAMINA SAS KLASA SI NA EKSKURZIQ IZVAN BALGARIQ ZA NQKOLKO DNI.KOGATO SE VARNA NE MI SE OBADI.AZ IZ4AKAH I SLED TOVA VE4ERTA SI GOVORIHME PO TELEFONA I TOI MI KAZA 4E ISKA VSI4KO DA PRIKLU4I.AZ MU OTVARNAH 4E ISKAM DA MI GO KAJE V O4ITE.TAKA I STANA. NA DRUGIQ DEN DOIDE DA ME VZEME I I MI GO KAZA.ZAPO4NAHME DA SI GOVORIM ZA DENQ V KOITO SME SE ZAPOZNALI I STIGNAHME DA TOZI MOMENT.IZQSNIHME MNOGO NE6TA KOITO SQKA6 BQHA OSTANALI NEDOIZQSNENI DO SEGA.
I TAKA PRI4INATA ZARADI KOQTO ME ZARQZA, ILI PONE TAKA KAZA E, 4E Q E NQMALO VE4E TRAPKATA KOQTO PREDI USE6TAL I IZRI4NO MI KAZA DA NE SI MISLQ, 4E GO E BILO STRAH, 4E SAM MOGLA DA GO OSTAVQ I 4E NE BILO TOVA.DA NO KOGATO TRQBVA6E DA SI TRAGNEM AZ NE SE STARPQH I GO CELUNAH.TOI ME POGLEDNA I I ME PREGARNA.AZ PAK GO CEUNAH ,A TOI MI OTVARNA, 4E TOVA NEI6TO NE PRMENQLO.KAZAH MU 4E ZNAM.SLED KOETO SE CELUNAHME TAKA KAKTO NE SE BQHME CELUVALI MOJEBI OT MINALIQ PAT KOGATO HODEHME.PRITISNAME I NE ISKA6E I DA ME PUSNE.KAKTO I DA E. NQMAH SILA VE4E DA GO OBEJDAVAM.VE4E BQHME KAZALI VSI4KO KOETO IMA6E DA SI KAZVAME.PRIBRAH SE I GLEDAH DA STRANQ OT NEGO.DORI GLEDAH DA NE MU PI6A MN MN PO SKYPA.NO TOI MI PI6E VSEKI DEN.DAJE ME POPITA DALI NE MU SE SARDQ ZA NE6TO I ZA6TO NE MU PI6A.AZ ESTESTVENO MU KAZAH 4E NQMA NI6TO TAKOVA.PRA6TA MI POSTOQNNO PESNI S KOITO VRA6TA MINALOTO I MI NAPOMNQ 4E SAM GO OSTAVILA I ME PITA ZA6TO.( V KONTEKSTA NA PESENTA RAZBIRA SE).TU MI PRA6TA PESNI KOITO ME SASIPVAT TU TAKIVA KOITO MI DAVAT NADEJDA.
VAPROSAT MI E SPORED VAS STUVA LI SI .I TRQBVA LI DA SI DAVAM NOVI NADEJDI.VE4E SAVSEM SE OBARKAH.KAZVA MI 4E VE4E MU NQMA TRPKATA KAKTO E BILA PREDI A OTNOVO I OTNOVO ME VRA6TA KAM NEGO. :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :smt073 :smt073 :-o :-o :-o :-o :-o :-o

chicho
06-09-2009, 15:48
Щом веднъж е казал че вече я няма тръпката и не иска да се събирате, мисля че няма 2-ро мнение. Ако найстина думата му е тежка немисля че има смисал да си даваш надежди.

fucklowebaby
06-09-2009, 15:51
както разбирам първо ти си скъсала с него и той може по този начин да ти ''отмъщава'' а може и наистина вече да няма тръпка - и ако това е истина не си давай напразни надежди ;)

chicho
06-09-2009, 15:52
По Написаното съдя че не са малки, и изключвам варианта да си правят мръсно, но нека все пак да каже на колко години е момчето. Ако е нещо от сорта 16-18 е приемлив вариант да прави напук ама не мисля.

mimssssssss
06-09-2009, 15:55
NA 18 E NO NEMOGA DA RAZBERA ZA6TO VSE O6TE ME TARSI.DAJE MINALATA NO6T MI BE6E ZVANQL V 4 SUTRINTA.NO AZ NE SAM SI 4ULA TEL.PO SKUOA MI KAZA 4E PROSTO E ISKAL DA VIDI KADE SAM ZA6TOTO VTORI DEN ME NQMALO NA LINIQ :( :( :( :( :( :( :(

fucklowebaby
06-09-2009, 15:58
хмм не е малък..значи може да се каже, че варианта да ти отмъщава отпада :?

Take_That
06-09-2009, 16:08
Явно момчето също е объркано и може би не знае какво иска. Според мен ще е най-добре да спреш да отг на обаждания или пък, когато ти пише в скайп. Нека изпита липсата ти и ако те потърси едва ли няма тръпка..... :)

fucklowebaby
06-09-2009, 16:13
Явно момчето също е объркано и може би не знае какво иска. Според мен ще е най-добре да спреш да отг на обаждания или пък, когато ти пише в скайп. Нека изпита липсата ти и ако те потърси едва ли няма тръпка..... :)

много точно казано !!!!! :)

RaZzer
06-10-2009, 16:56
Като ти четох историята, у мен се смениха 2 мнения по темата... По едно време помислих, че той просто не знае какво иска и те върти колкото да не е самичък и когато се чувства самотен да има с кого да сподели компания. Но в същото време си мисля, че между вас може би има нещо повече от нормални чувства... Момчето се чувства наранен от момента, в който си го зарязала, а ако е било много болезнено, това може да го е променило до някъде... Така че не бих казал, че е точно "отмъщение", но си мисля, че по някакъв начин "опипва почвата" и иска да разбере дали ти този път си по-сериозна от преди или просто искаш да си с него, защото няма друг... Разбирам го напълно, честно да ти кажа... Моят съвет е, потрай ситуацията някъде до към края на месеца, виж дали той ще предприеме нещо по-сериозно и ако не - говори с него, кажи му, че чувствата ти са силни и че не ти харесва този начин на общуване, който имате в момента - накарай го да избира - гаджета или нищо!

Desir3
06-10-2009, 17:09
Като ти четох историята, у мен се смениха 2 мнения по темата... По едно време помислих, че той просто не знае какво иска и те върти колкото да не е самичък и когато се чувства самотен да има с кого да сподели компания. Но в същото време си мисля, че между вас може би има нещо повече от нормални чувства... Момчето се чувства наранен от момента, в който си го зарязала, а ако е било много болезнено, това може да го е променило до някъде... Така че не бих казал, че е точно "отмъщение", но си мисля, че по някакъв начин "опипва почвата" и иска да разбере дали ти този път си по-сериозна от преди или просто искаш да си с него, защото няма друг... Разбирам го напълно, честно да ти кажа... Моят съвет е, потрай ситуацията някъде до към края на месеца, виж дали той ще предприеме нещо по-сериозно и ако не - говори с него, кажи му, че чувствата ти са силни и че не ти харесва този начин на общуване, който имате в момента - накарай го да избира - гаджета или нищо!

100% !!! Хем знае, че го искаш за гадже, хем се опитва да е близо до теб като приятел. Така не може, щом ти имаш чувства за които той знае...Мисля, че варианта с изтрайването е най-правилния, то ще си проличи. Ако те търси 2-3-5 дни и му омръзне - край. Ако настойчиво продължава, значи иска нещо... Надявам се да се получи, успех :)

Ilikeliljon
06-10-2009, 18:41
Хайде стига излагации, бил голям и това изключвало отмъщение. Егати извода. Не е вярно, по-всичко си личи, че той се опитва да я накара да се почувства много виновна за това, че са се разделили. Чрез песните и в контекста (факта, че тя се е усетила, говори, че е успял). Уж самия той не иска нищо, пък не спира да я търси и звъни, значи има цел и засега е видно, че тази цел е обвинение и причиняване на чувство за вина. Както бях казал в една друга тема-Класика!!!! С чувство за вина можеш да подчиниш много лесно човек и да го накараш да страда :( :( :( Така че не знам какво да те посъветвам, освен може би да го отрежеш за известно време и наистина да не му пишеш, да му кажеш, че искаш да се дистанцираш (ако той започне да се дърпа и да не иска да се дистанцираш, според мен още по-ясно ще си проличи, че има цел). До този извод достигнах аз от написаното :) :)

mimssssssss
06-11-2009, 18:00
navqrno vsi4ki ste pravi i mnogo vi blagodarq za savetite.taka i pravq.ne mu pi6a,no toi v4era mi be6e pisal po skype ako iskam da se vidim i da pogovorim da mu se obadq za da doide do nas.a sled tova mi i zvanq.az mu dignah,a toi kaza 4e iskal da mi kaje ne6to i popita dali moje da doide ve4erta.az se saglasih no nezn dali postapih pravilno.kakto i da e.toi doide.taka i ne mi pita ni6to sa6testveno,a pak i ne si govorihme za obsolutno ni6to svarzano s nas.ob6ti prikazki.postoqhme okolo edin 4as i toi si trgna.posle mi pisa po skype.no ni6to samo se 6eguvahme.
neznam kakvo da o4akvam ili po to4no ve4e si mislq 4e ne trqbva da o4akvam ni6to.
OTNOVO MERSI ZA SAVETITE. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

mimssssssss
08-31-2009, 16:11
BLAGODARQ VI :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: BLAGODARQ ZA VSI4KI SAVETI KOITO MI DADOHTE :) :) :) :) MEJDU NAS VSI4KO SE OPRAVI I VARVI MNOGO DOBRE.VE4E SME ZAEDNO DVA MESECA I POLOVINA.SLED CQLATA TAQ ISTORIQ KOQTO PREJIVQHME,NQKOLKO DNI PO KASNO TOI ME POTARSI I VSI4KO SI IZQSNIHME.RAZBIRA SE POSTEPENNO.IMA6E NE6TA,KOITO SI DOIDOHA NA MQSTOTO.BE6E NI MN TRUDNO,NO ZA SEGA VSI4KO VARVI KAKTO TRQBVA.DARJIM SE EDIN ZA DRUG I MISLQ 4E USPQVAME. :grin: :grin: TAKA SE POLU4I 4E KANDIDATSTVAHME PO4TI NA EDNI I SA6TI MESTA I NI PRIEHA.SEGA SME V EDIN UNIVERSITET.NE SME EDNA SPECIALNOST,NO PONE 6TE SME V PO GOLQMATA 4AST ZAEDNO. :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 MNOGO SAM 6TASTLIVA I NEPRESTAVAM VSEKI DEN DA BLAGODARQ NA GOSPOD 4E TOI MI DADE TAZI VAZMOJNOST DA SAM OTNOVO S NEGO.BLAGODARQ I NA VSI4KI VAS ZA TOVA 4E MI PISAHTE.IMAH NUJDA DA SPODELQ V TOZI MOMENT S NQKOGO I SE RADVAM 4E BE6E S VAS.POJELAVAM NA VSEKI TOVA 6TASTE KOETO IZPITVAM SEGA. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

l0lz
08-31-2009, 16:14
Ае не ми пиши на Capslock само, а?
И пиши на кирилица, лапешник..

RaZzer
08-31-2009, 17:19
BLAGODARQ VI :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: BLAGODARQ ZA VSI4KI SAVETI KOITO MI DADOHTE :) :) :) :) MEJDU NAS VSI4KO SE OPRAVI I VARVI MNOGO DOBRE.VE4E SME ZAEDNO DVA MESECA I POLOVINA.SLED CQLATA TAQ ISTORIQ KOQTO PREJIVQHME,NQKOLKO DNI PO KASNO TOI ME POTARSI I VSI4KO SI IZQSNIHME.RAZBIRA SE POSTEPENNO.IMA6E NE6TA,KOITO SI DOIDOHA NA MQSTOTO.BE6E NI MN TRUDNO,NO ZA SEGA VSI4KO VARVI KAKTO TRQBVA.DARJIM SE EDIN ZA DRUG I MISLQ 4E USPQVAME. :grin: :grin: TAKA SE POLU4I 4E KANDIDATSTVAHME PO4TI NA EDNI I SA6TI MESTA I NI PRIEHA.SEGA SME V EDIN UNIVERSITET.NE SME EDNA SPECIALNOST,NO PONE 6TE SME V PO GOLQMATA 4AST ZAEDNO. :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 MNOGO SAM 6TASTLIVA I NEPRESTAVAM VSEKI DEN DA BLAGODARQ NA GOSPOD 4E TOI MI DADE TAZI VAZMOJNOST DA SAM OTNOVO S NEGO.BLAGODARQ I NA VSI4KI VAS ZA TOVA 4E MI PISAHTE.IMAH NUJDA DA SPODELQ V TOZI MOMENT S NQKOGO I SE RADVAM 4E BE6E S VAS.POJELAVAM NA VSEKI TOVA 6TASTE KOETO IZPITVAM SEGA. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Би хепи! :) :P

Hilary_
08-31-2009, 19:16
Оооо не това няма да го изчета ... защо не се научихте да пишете на кирилица бе ... :( :(