Влез

View Full Version : Дали това е проблем?

Kristina93
06-09-2009, 16:22
:)

pLqmi92
06-09-2009, 16:25
Щом течението промени цвета си или придобие странна миризма,значи нещо не е наред.Една консултация с гинеколог няма да ти навреди ;).

Ilikeliljon
06-09-2009, 16:27
Щом течението промени цвета си или придобие странна миризма,значи нещо не е наред.Една консултация с гинеколог няма да ти навреди ;).

+1 :) :)

Kristina93
06-09-2009, 16:27
БТВ пуснах темата занарочно тук,понеже в разделът има повече хора иии колкото до това да посетя лекар,мисля че няма да имам възможност.Някой да знае нещо по въпроса?

Ilikeliljon
06-09-2009, 16:29
Това не е опция моето момиче, защото ако ти има нещо, може после да стане сериозен проблем. Тъй като си девствена не виждам какъв е проблема да кажеш на майка си и да отидете заедно или евентуално ти да отидеш сама с направление при гинеколог. :) :)

pLqmi92
06-09-2009, 16:31
Кога наличието течение е повод за безпокойство?
Ако вагиналното съдържимо става по-обилно, по-гъсто, промени цвета си към зеленикав, жълтеникав, сивкав, с наличие на кръв, белезникави налепи, ако има неприятен мирис и се придружава от парене, сърбеж, смъдене, болка при уриниране (дизурия) или полов контакт (диспарениуния), то консултацията с лекар е наложителна. Течението (флуор) може да е симптом на възпаление, обусловено от химичен или механичен дразнител. У малки момичета често причината може да е чуждо тяло. Различни спермициди, лубриканти, забравени тампони, контрацептивни средства като диафрагми или цервикални шапчици, изхлузени кондоми също предизвикват възпаление. Бельо от синтетични материи, перилни препарати, превръзки, влажни кърпички, кремове за почистване и промивка на интимната област могат да обусловят оплаквания. Алергията към латексовите презервативи не трябва да се пренебрегва. В тези случаи прекратяването контакта с дразнителите подобрява симптоматиката. Може да се наложи антибиотично лечение при насложена инфекция. Особено податливи към възпаление са жените след менопауза, когато влагалището е сухо, с намалена киселинност, с данни за атрофия и по-податливо към различни агенти. В тези ситуации може да бъдат предписани локални препарати, съдържащи естриол.
:)

Kristina93
06-09-2009, 16:32
Говорих с майка ми,но тя каза че на моите години е нормално да ми се случва.Аз въпреки това се притеснявам....

pLqmi92
06-09-2009, 16:32
Прочети горното,Криси 8-)

ThisIsMe
06-09-2009, 16:36
Хмм...според мен може да е от температурите,тъй като е доста горещо на последък и това може да оказва влияние.Бременна няма начин да си,тъй като не са прониквали в теб :? тоест и болест по полов път не може да бъде...амии незнам :-o

ThisIsMe
06-09-2009, 16:36
Хмм...според мен може да е от температурите,тъй като е доста горещо на последък и това може да оказва влияние.Бременна няма начин да си,тъй като не са прониквали в теб :? тоест и болест по полов път не може да бъде...амии незнам :-o

HichNeMiPuka
06-09-2009, 17:05
колко си миличка
една такава невинна
рядко срещано при момичетата на твоята възраст

по същество
мисля, че все пак трябва да отидеш на лекар
и определено не смятам, че е нормално
все пак се консултирай с личния ти лекар
обясни му какво се случва
той ще те опъти
;)

Kristina93
06-09-2009, 18:45
колко си миличка
една такава невинна
рядко срещано при момичетата на твоята възраст

по същество
мисля, че все пак трябва да отидеш на лекар
и определено не смятам, че е нормално
все пак се консултирай с личния ти лекар
обясни му какво се случва
той ще те опъти
;)

Благодаря ти много :) Но какво може да е?аз си нямам на представа..

mili4ko
06-09-2009, 18:48

+

HichNeMiPuka
06-09-2009, 19:58
Но какво може да е?аз си нямам на представа..

нямам никаква идея
пф
поговори с майка ти още веднъж
и я помоли да отидете на лекар

woo
06-09-2009, 20:09
по добре ходи на лекар не е кой зн колко страшно може да е нещо незначително но може и да не е така че ходи и виж нищо няма да ти стане