Влез

View Full Version : Как се трие хронология в скайп?

AnGel_fReE
06-09-2009, 21:36
Предварително се извинявам ако темата я има или не е в подходящото място но искам да попитам как да си изтрия хронологията в скайп така че да изчезне знам че се влиза в C:\Documents and Settings\<твоя акаунт>\Application Data\Skype но моята папка Application Data не мога да я намеря помогнете ми плс защото иначе ен мога да си оставям скайпа а пък майка ми чете хронологията ми :D :D

Goddess
06-09-2009, 21:38
От самия скайп, над "абонати", има "хронология" - натискаш там и триеш...

PlamenMEN
06-09-2009, 21:41
Разгледай настройките на Скайп за триене на хронология ( настройки -> поверителност -> неприкосновеност-> разширени настройки -> триеш хронологията (това е за най новата версия на скайп, не помня същото ли беше при старите)) или потърси папката с търсачката в Windows (Start бутона -> Search)

term0t0
06-10-2009, 10:13
Предварително се извинявам ако темата я има или не е в подходящото място но искам да попитам как да си изтрия хронологията в скайп така че да изчезне знам че се влиза в C:\Documents and Settings\<твоя акаунт>\Application Data\Skype но моята папка Application Data не мога да я намеря помогнете ми плс защото иначе ен мога да си оставям скайпа а пък майка ми чете хронологията ми :D :Dпапката е скрита,но не помня как става да я дадаеш да се вижда

Hilary_
06-10-2009, 11:29
Първо ... от хронологията ... после от Инструменти>> Настройки>> Съобщения и КС>>Разширено... там можеш даже да си махнеш да ти се водят хронологии... 8)

PlamenMEN
06-10-2009, 12:53
Предварително се извинявам ако темата я има или не е в подходящото място но искам да попитам как да си изтрия хронологията в скайп така че да изчезне знам че се влиза в C:\Documents and Settings\<твоя акаунт>\Application Data\Skype но моята папка Application Data не мога да я намеря помогнете ми плс защото иначе ен мога да си оставям скайпа а пък майка ми чете хронологията ми :D :Dпапката е скрита,но не помня как става да я дадаеш да се вижда
Докато си в папката:
Инструменти -> Опции на папката-> Изглед -> показвай скирити файлове и папки. На мен бозата ми е набългарски. На английски е нещо такова Tools - Folder Options - View - Show hiden... нещо такова...

BeyondBeautifull
06-12-2009, 06:15
Предварително се извинявам ако темата я има или не е в подходящото място но искам да попитам как да си изтрия хронологията в скайп така че да изчезне знам че се влиза в C:\Documents and Settings\<твоя акаунт>\Application Data\Skype но моята папка Application Data не мога да я намеря помогнете ми плс защото иначе ен мога да си оставям скайпа а пък майка ми чете хронологията ми :D :D
Толкова ли е трудно да използваш търсачката :o
Start menu - Search - Files or Folders...

SummerParty
06-12-2009, 10:37
Първо ... от хронологията ... после от Инструменти>> Настройки>> Съобщения и КС>>Разширено... там можеш даже да си махнеш да ти се водят хронологии... 8)

MP
06-12-2009, 16:43
Смени си паролата и няма да ти чете нищо.

AnGel_fReE
06-14-2009, 19:56
Благодаря мн на сички :-) :-) :-) само искам да пололя някой да ми обясни как се намират сритите папки защото нещо не разбрах как когато търся папката търсачката не я намира и няма как да вляза в нея :(

kinkygirl
06-26-2009, 21:18
тва е супер лесното :) просто влизаш в хронология която се намира отгоре над абонатите ти точно до указател цъкаш там и натискаш delete : )) i си готов а ако ти излезе разрешение натискаш да и си триеш без никаф проблем

Tempest
06-26-2009, 21:37

това е нарушение на правата ти... пък и кво ти пука като я чете?!

AnGel_fReE
07-03-2009, 20:28

това е нарушение на правата ти... пък и кво ти пука като я чете?!

ми пука ми!!!!!!