Влез

View Full Version : проблем

sanaq
06-10-2009, 13:02
здр аз съм на 17 ,приятелката ми съ6то. 3аедно сме и взаимоотно6енията ни са страхотни от почти година и наскоро започнахме да правим опити да прваим секс ,но не6то не не получава.Като си сложа презерватив и ми спада , така вече 3 - 4 пъти ,а ако е без всичко е ок дайте съвет .

eHoT4e
06-10-2009, 13:04
моя съвет е да не слагаш изобщо :) обачеееее трябва и много да внимаваш-мани нежеланата бременност еми най-вече за болести.
Аз не мога да понасям презервативи ( не ми понасят нещо ) за това доста внимавам на кой си давам "катеричката" :D :D :D :D :D :D :D :D

monincetyyy
06-10-2009, 13:06
здр аз съм на 17 ,приятелката ми съ6то.Познаваме се от почти година и наскоро започнахме да правим опити да прваим секс ,но не6то не не получава.Като си сложа презерватив и ми спада , така вече 3 - 4 пъти ,а ако е без всичко е ок дайте съвет .
Ползвай по големи презервативи. Или може би трябва да я предразположиш повече. Но не си позволяваи лукса да го правите без презерватив да не изревеш и ти след време с някфа тема "колко са хапчетата за спешна контрацепция?" или " нещо става ама кфо..?" Успех :)

PlamenMEN
06-10-2009, 17:23
Мдаа, слагай по - голям презерватив, този може да те стяга и да спира прилива на кръв. Освен това накарай момичето да те стимулира по някакъв начин. Поставянето на кондома с уста е добро решение, вЕрвай ми...

INSIDER
06-10-2009, 17:36
по голям слагай 8-)

Lov3siCk
06-10-2009, 18:53
Може да си алергичен към латексовите презервативи ...просто опитай безлатексови! Мисля че се водят на водна основа....

Vichko0o
06-10-2009, 19:23
Може да си алергичен към латексовите презервативи ...просто опитай безлатексови! Мисля че се водят на водна основа....
Воден презерватив О.О Някой да ми го покаже моля моля моля моля !!!!
"Смазката" на презервативите НЕ Е ОТ ЛАТЕКС БЕ НЕКОМПЕТЕНТНО ЧОВЕЧЕ !!!! Нали ако бепе латексово щяхме да залепваме....А и ако беше алергичен щеше най-малкото да получава обрив не да му спада пишоната ... Егати колко сте необразовани бе !
Отностно автора - ми пичага имаш 2 опции ..
1 - По-голяма каска си вземи !
2 - Не ползвайте презервативи !
Ако пък приятелката ти не дава да го правиш без презерватив - купи си по голям или ся пуснаха Дюрекс едни спрейове ( не съм сигурен дали ги има в България още ...) купуваш пръскаш си "атрибута", чакаш определеното време (през което си "играте) и то тва като засъхне става точно като презерватиш, НО СПЕЦИАЛНО ТВОЙ РАЗМЕР !!! Успех !

B2BFW
06-10-2009, 19:52
"Смазката" на презервативите НЕ Е ОТ ЛАТЕКС БЕ НЕКОМПЕТЕНТНО ЧОВЕЧЕ !!!! Нали ако бепе латексово щяхме да залепваме....А и ако беше алергичен щеше най-малкото да получава обрив не да му спада пишоната ... Егати колко сте необразовани бе !
Отностно автора - ми пичага имаш 2 опции ..
1 - По-голяма каска си вземи !
2 - Не ползвайте презервативи !
Ако пък приятелката ти не дава да го правиш без презерватив - купи си по голям или ся пуснаха Дюрекс едни спрейове ( не съм сигурен дали ги има в България още ...) купуваш пръскаш си "атрибута", чакаш определеното време (през което си "играте) и то тва като засъхне става точно като презерватиш, НО СПЕЦИАЛНО ТВОЙ РАЗМЕР !!! Успех !

Ти полуде :razz: +1

voidwalker
06-11-2009, 07:18
ае кви са тез глупости за по големи презарвативи? В България не може да намериш. има само 2 размера. говорил съм с уролог и отговора на същия въпрос беше : "По-големи презервативи няма. Ако и имаш доверие, давай без" . Относно болестите минете си направете по 1 преглед. Относно нежелана бременност - противозачатъчни. Знам че ще ме линчувате само заради споменаването на противозачатъчни. но го приемете. Това е най-сигурния начин за предпазване от нежелана бременност.

Lov3siCk
06-11-2009, 12:32
"Смазката" на презервативите НЕ Е ОТ ЛАТЕКС БЕ НЕКОМПЕТЕНТНО ЧОВЕЧЕ !!!! Нали ако бепе латексово щяхме да залепваме....А и ако беше алергичен щеше най-малкото да получава обрив не да му спада пишоната ... Егати колко сте необразовани бе !!
личи си кой е неопразован! купи си 1 кутийка презервативи и виж какво пише на материали! не че се заяждам , но мн хора не знаят от какво се правят презервативите....проверете бе хора

Lov3siCk
06-11-2009, 12:35
ооооо, да и алергията към тях се изразява точно така...просто 1 приятел имаше такава и ми беше споделил

HichNeMiPuka
06-11-2009, 12:37
ае кви са тез глупости за по големи презарвативи? В България не може да намериш. има само 2 размера. говорил съм с уролог и отговора на същия въпрос беше : "По-големи презервативи няма. Ако и имаш доверие, давай без" . Относно болестите минете си направете по 1 преглед. Относно нежелана бременност - противозачатъчни. Знам че ще ме линчувате само заради споменаването на противозачатъчни. но го приемете. Това е най-сигурния начин за предпазване от нежелана бременност.

Vichko0o
06-11-2009, 14:59
"Смазката" на презервативите НЕ Е ОТ ЛАТЕКС БЕ НЕКОМПЕТЕНТНО ЧОВЕЧЕ !!!! Нали ако бепе латексово щяхме да залепваме....А и ако беше алергичен щеше най-малкото да получава обрив не да му спада пишоната ... Егати колко сте необразовани бе !!
личи си кой е неопразован! купи си 1 кутийка презервативи и виж какво пише на материали! не че се заяждам , но мн хора не знаят от какво се правят презервативите....проверете бе хора
Абе ти си дебил бе ! Самия презерватив е латексов, а не "лубриканта"... И да за разлика от тебе съм доста оПразован !!! Има латексови/силиконови/гумени презервативи... На ВОДНА ОСНОВА може да бъде само ЛУБРИКАНТА !!!! Къв е тоя кондом на водна основа бе ? 1-во, че не можеш да схванеш дори какво пише на кутийката с презервативите. 2-ро, че не можеш дори да разбереш какво ти обесняват, та даже и ти самата не знаеш какво пишеш... 3-то Прочел съм ВСЯКА ЕДНА ЛИСТОВКА на ВСЕКИ ЕДИН ВИД ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!! 4-то така наречената АЛЕРГИЯ се изявява в обриви, отпадналост, зачервяване около пениса и куп други работи. Когато има някой проблем към латексови, взима силиконови, ако има проблем към тях взима гумени.... Аз бас ловя, че ти не само, че не знаеш кой презерватив от какво е направен, но и не знаеш за къде е предназначен... Образовай се ТИ малко, щото като ти гледам неграмотните, малоумни, доста далече от въпроса отговори, направо ми идва да се смея толкова много, че да ми изкочат белите дробове ...

Lov3siCk
06-12-2009, 13:51
1. може ли да не се обиждаме , тъй като аз не го правя!?
2. не ми се карай сякаш съм те псувала до сега!
3. възможно е да си прав , но бях убедена ,че и лубрикантът презервати са на латексова основа , а тези ,които са на водна основа, със сигурност нямат латекс в тях (0,0000000% и в двете) !
4. не се подигравай за оПразован...нормална техническа грешка...едва ли си перфектен?!

Vichko0o
06-12-2009, 16:28
1. може ли да не се обиждаме , тъй като аз не го правя!?
2. не ми се карай сякаш съм те псувала до сега!
3. възможно е да си прав , но бях убедена ,че и лубрикантът презервати са на латексова основа , а тези ,които са на водна основа, със сигурност нямат латекс в тях (0,0000000% и в двете) !
4. не се подигравай за оПразован...нормална техническа грешка...едва ли си перфектен?!
1-во аз избивам комплекси и ще правя каквото искам, не мисля, че ти си човека, който ще ми каже как да пиша ?
2-ро не ти се карам просто ти ме нападна първа и ми разправяш врели накипели дето даже не си сигурна дали са така.
3-то да обесних ти за лубриканти и "гумичките" кое от какво е .
4-то прочети 1-вото :) И не не съм перфектен и не пледирам, че съм перфектен... :)

Lysit0
06-12-2009, 16:30
Нормално е.....може би още се притеснявате...трябва да се отпуснеш,както и тя.... :)

Made_of_Pain
06-12-2009, 17:43
Дефектен си.
Следвашият.

Lov3siCk
06-12-2009, 18:46
1-во аз избивам комплекси и ще правя каквото искам, не мисля, че ти си човека, който ще ми каже как да пиша ?
2-ро не ти се карам просто ти ме нападна първа и ми разправяш врели накипели дето даже не си сигурна дали са така.
3-то да обесних ти за лубриканти и "гумичките" кое от какво е .
4-то прочети 1-вото :) И не не съм перфектен и не пледирам, че съм перфектен... :)
1. избивай си ги ама не върху мен!
2. как по-точко аз те предизвиках първа
3. хуу де разбрахме че ти си прав ! по националната телевизия ли да го обявим сега?
4. не ти личи мн мн

smokie
06-12-2009, 19:58
Трябва да се отпуснете и двамата и нека тя да ти го сложи може би ще се възбудиш още.Или опитай действително без презерватив.