View Full Version : Гинеколог
didonsbn
06-10-2009, 15:57
Някой от вас знае ли дали ако отида при гинеколог без направление от личния лекар ще ме приеме ?Благодаря предварително ! :)
мисля че няма да те приеме .. по добре отиди 1во при личния лекар за направление
Ще те приме естествено,особенно като си платиш :)
didonsbn
06-10-2009, 16:19
Благодаря на тези които ми отговориха също така искам да попитам и колко горе-долу би ми струвало това посещение при гинеколога :oops:
пич къф е смисала да ходиш дирекно при геноколога като може да земеш направление от личния за да нети искат пари .. примерно ако те е срам или нещо от сорта личния лекар няма да каже на ваще ако за това се притесняваш защото секи има права ...
Той ще те приеме,даже така ще му е по-добре.Плаща се доста.Не знам точна сума,но беше доста.
Аз съм ходиа с направление и мисля , че не ми взе пари.
didonsbn
06-10-2009, 16:40
ходих при личния ама не ми даде защото иска да ходя с родител ..
TheBeliever
06-10-2009, 16:46
Прегледите без направление струват около 30-40лв. Зависи от тарифите на гинеколога.
Extremescream
06-10-2009, 17:38
ходих при личния ама не ми даде защото иска да ходя с родител ..
Kaзваш му да си гледа работата и искаш направление.Няма значение на колко си,не се изисква родител за гинеколог.
Преди няколко дена ходих на гинеколог без направление и за прегледа ми взе 30 лв. Не ми направи никакъв проблем..
Може. Ще ти излезе между 20 и 40лв приблизително.
Pepincetyy
06-10-2009, 19:45
Може. Ще ти излезе между 20 и 40лв приблизително.
mysterious93
06-10-2009, 21:19
пич къф е смисала да ходиш дирекно при геноколога като може да земеш направление от личния за да нети искат пари .. примерно ако те е срам или нещо от сорта личния лекар няма да каже на ваще ако за това се притесняваш защото секи има права ...
1.ако е пич едва ли ще иска да ходи при гинеколог :-D
2. не всеки гинеколог работи с направления. но ест ако гинеколога , който си си избрала бачка с направление мини през личнич ти лекар няма кво да се набутваш :) а ако не си се спряла на гинеколог , то като отидеш за направление личния ти ще избере някой.. и не е казано че вашите трябва да разберат :) едва ли някой ще тръгне да се ровичка.. но пък ако ти има нещо нз просто колко пари трябва да си подготвиш...и затва би било хубаво вашите да знаят, за да те подкрепят финансово :-D
VerryBerry
06-11-2009, 08:36
аз съм ходила на гинеколог с направление и пак ми взе 2,40-колкото е средната такса ако си пълнолетен (и личните лекари взимат по толкова).Все пак ще те посъветвам да си вземеш направление-защо да се набутваш с 20лв и нагоре само за 1 преглед :?
BlackWings
06-11-2009, 10:48
Естествено , че ще те приеме , просто ще си плащаш като на частно. И какъв е тоя личен лекар дето не ще да даде направление за гинеколог? :shock:
Естествено , че ще те приеме , просто ще си плащаш като на частно. И какъв е тоя личен лекар дето не ще да даде направление за гинеколог? :shock:
ами примерно моята е много скръндзава и с 300 зора си взимам едно направление примерно бях си взела едно февруари и после юни ми вика ти само на гинеколог ходиш и ме увика а аз трябва да отида леле бати тъпата
иначе по темата и аз мисля като другите
1. направление
ИЛИ
2. 20 - 40 лв
Решавай сама =;
Extremescream
06-12-2009, 07:44
ами примерно моята е много скръндзава и с 300 зора си взимам едно направление примерно бях си взела едно февруари и после юни ми вика ти само на гинеколог ходиш и ме увика а аз трябва да отида леле бати тъпата
1. направление
ИЛИ
2. 20 - 40 лв
Решавай сама =;
Не ги разбирам тия лекари.Ти си и пациент и искаш да се прегледаш при специалист от друга област,защото тя е GP (общопракткуваща).И какво,ако си поискаш за кардиолог направление пак ли няма да даде? :shock:
А може да ходиш на гинеколог понеже си имаш проблеми,не е нужно да е заради секс.Следващия път и кажи тези неща и да видим какво ще ти каже.Ако пак откаже,смени я и си намери НОРМАЛЕН лекар.
1. направление
ИЛИ
2. 20 - 40 лв
Решавай сама =;
Не ги разбирам тия лекари.Ти си и пациент и искаш да се прегледаш при специалист от друга област,защото тя е GP (общопракткуваща).И какво,ако си поискаш за кардиолог направление пак ли няма да даде? :shock:
А може да ходиш на гинеколог понеже си имаш проблеми,не е нужно да е заради секс.Следващия път и кажи тези неща и да видим какво ще ти каже.Ако пак откаже,смени я си намери НОРМАЛЕН лекар.
аз 2 пъти си взимам за гинеколог в моя град другата седмица ще идвам до София, но без направление и прегледа при този специалист ще ми струва 15лв пише го в сайта му за който сега се сетих потърси доктор Сираков работи в майчин дом и на тийнове пише че взима по 15 лв
Jus7DreamBoy
06-12-2009, 10:17
Аве аз тес доктори не ги разбирам ..... хем си праят кефа да бъркат в ПуТ*тата на момичетата (става вапрос за хубваите) хем и пари земат!Тва е много на далавера :-P :-P :-P
BlackWings
06-12-2009, 12:09
Аве аз тес доктори не ги разбирам ..... хем си праят кефа да бъркат в ПуТ*тата на момичетата (става вапрос за хубваите) хем и пари земат!Тва е много на далавера :-P :-P :-P
Тиии мойто дете , на колко си 10 - 11?
Все съм знаела , че има прости хора ама то чак толкова ...
"Кефели се" да им бъркат в "ПуТ*тата" малеее боже опази , ходи се гръмни някъде бе ей , пишлеме недорасло! :smt021