PDA

View Full Version : Нямам си и на идея какво да правя ..



skateprinces19
06-10-2009, 16:52
Ами става дума за една връзка, която приключих преди около 6 месеца .. Стана Декември месец .. След като скъсахме беше ми ужасно трудно, а пък и когато се виждахме бяха целувки глупости и така не можах да го забравя и адски много страдах .. Така до Февруари месец, когато разбрах, че ходи с друга и просто го оставих .. До Май месец 1 дума не си бяхме казали .. И аз го бях забравила .. И една вечер си беше написал на испански нещо на скайпа, но беше тотално грешно и аз просто го поправих, без дори да си помислям,че ще получа отговор .. Но той ми отговори .. И така започнаха пак глупостите .. Казваше ми, че иска да скъса с неговата, защото не я обича ( което е тотална истина ) и след това иска пак да е с мен .. И аз повярвах .. На следващият ден те скъсаха, но след 2-3 дни пак се събраха .. Проблема е, че са в един клас .. И просто няма начин да не се сдобряват .. Сега преди 1 седмица някъде пак скъсаха, уж окончателно и аз бях на върха на щастието .. И след онзи ден вечерта, когато ми каза, че ме обича и иска само да си оправи живота и пак ще бъдем заедно имах чувството,че света е станал розов .. До днес .. Когато видях в един сайт как й е писал на тая мацка .. Че я обича, че е най-красивата и ако не й вижда очите ще изперка .. Ей не се сдържах, разплаках се и му написах да не ме търси повече .. Но знам, че той няма да го направи .. Та въпроса ми е : Какво да направя .. Да го зарежа и да продължа, макар и с разбито сърце .. Или да се опитам да се съберем пак ..

Благодаря на всички, които са имали нервите да ми четат глупостите ..

hanovete
06-10-2009, 17:08
според мен го отеби и тва е ...просто си те врътка на пръста и има желание да ебе ама :oops:

RaZzer
06-10-2009, 17:11
Може да ти се стори тъпо и философско, но от това, което прочетох излиза, че се потвърждава донякъде твърдението, че който се радва на чуждото нещастие, сам си го получава...

А сега, да напиша и нещо, което те интересува... :D Ами... разбирам те, че много го обичаш и съжалявам, че трябва да го кажа, но... май наистина си играе и с двете, не знае какво иска и е голям лигльо... Най-оптималният вариант би бил да го зарежете и двете, да го оставите 2 седмици да ми се намести главата и да чакате той да потърси някоя от вас (ако реши да го направи)... Обаче, тъй като чувствата на другото момиче едва ли са толкова сериозни, на нея може и да не й пречи това скъсване и тръгване през 2 дни и едва ли можеш да очакваш тя да се включи в плана, но според мен ти се оттегли - рано или късно - той ще се усети коя от вас иска, но ако се върне при теб, със сигурност ще трябва да му дадеш да разбере, че не искаш лигави изпълнения от него за напред... Успех, дано съм помогнал и не съм те отегчил, че като гледам колко мн написах... :)

Desir3
06-10-2009, 17:12
според мен го отеби и тва е ...просто си те врътка на пръста и има желание да е** ама :oops:

Амии..май, май е така. Не разбрах кога й е писал, дали след като са скъсали или по време на връзката (от голямо значение е), но извода от действията му е един - не иска да е сам...

skateprinces19
06-10-2009, 17:13
Ами след 3 месеца нищо пак се върна при мене .. И ми каза, че вече е оценил това, което е загубил .. Неее глупости, не си ме отегчил ни най-малко, благдаря ти :-)

thEangel1094
06-10-2009, 17:18
Или си играе с теб , или незнае какво иска . Според мен няма смисъл да страдаш . Остави го. Не те заслужава !!

RS6
06-10-2009, 17:23
Значи той си играе и с двете ви , представи си тръгвате и той пак си има някоя друга и те лъже и кво става накрая ?Кой е тъжния от тази връзка ти или той помисли си .

ghetto_superstar
06-10-2009, 17:24
Той просто не иска да остане без гадже,без значение дали си ти или е тя.На него не му пука,важното е да има неква си там...

Hilary_
06-10-2009, 17:25
Ами кеф му с едната ... кеф м ус другата... по-добре го зарежи... :?

Lyubomn7
06-10-2009, 17:26
Имам чувството че тоя тва го е направил нарочно. Недай се занимавай повече с него и не му ходи по свирката...

NeZaPoznat
06-11-2009, 08:16
Ами става дума за една връзка, която приключих преди около 6 месеца .. Стана Декември месец .. След като скъсахме беше ми ужасно трудно, а пък и когато се виждахме бяха целувки глупости и така не можах да го забравя и адски много страдах .. Така до Февруари месец, когато разбрах, че ходи с друга и просто го оставих .. До Май месец 1 дума не си бяхме казали .. И аз го бях забравила .. И една вечер си беше написал на испански нещо на скайпа, но беше тотално грешно и аз просто го поправих, без дори да си помислям,че ще получа отговор .. Но той ми отговори .. И така започнаха пак глупостите .. Казваше ми, че иска да скъса с неговата, защото не я обича ( което е тотална истина ) и след това иска пак да е с мен .. И аз повярвах .. На следващият ден те скъсаха, но след 2-3 дни пак се събраха .. Проблема е, че са в един клас .. И просто няма начин да не се сдобряват .. Сега преди 1 седмица някъде пак скъсаха, уж окончателно и аз бях на върха на щастието .. И след онзи ден вечерта, когато ми каза, че ме обича и иска само да си оправи живота и пак ще бъдем заедно имах чувството,че света е станал розов .. До днес .. Когато видях в един сайт как й е писал на тая мацка .. Че я обича, че е най-красивата и ако не й вижда очите ще изперка .. Ей не се сдържах, разплаках се и му написах да не ме търси повече .. Но знам, че той няма да го направи .. Та въпроса ми е : Какво да направя .. Да го зарежа и да продължа, макар и с разбито сърце .. Или да се опитам да се съберем пак ..Благодаря на всички, които са имали нервите да ми четат глупостите ..

Лелее ! Този изтъркан до безобразие номер ' ще ми пуснеш ли ако скъсам с нея' още ли върви !! :shock: :shock:
За тъпотия лек няма !! :?

Take_That
06-11-2009, 14:42
Не се занимавай с него.......