Влез

View Full Version : ебати нещастника съм хора

ToHu4
06-10-2009, 23:18
миналата сряда забих едно момиче
тя е от моето училище на 18 е аз съм 2 години по-малук
въпроса ми е следния правихме секс с нея, но аз мах нищо не направих.
Тя е много широка и нямах много съпротива, и даже бързо свърших, после продължихме акта, но аз не бях мн възбуден(постоянно ми спадаше)
интересува ме девствен ли съм още ?
както се казва май не можах да претъркам жилата :-o няколко минутния секс, май се оказа недостатъчен.
Много съм объркан и не знам какво да правя, каква е разликата при нас момчетата, преди и след първия секс(члена променя ли се външно)

Nanotek
06-10-2009, 23:31
Е че трябва да черпиш! Естествено, че не си девствен. При нас момчетата разликата е, че нямаме хралупа и химена! Т.е. по-простичко казано, стига само да си пъхнем парчето на топло, а това колко време си го правил няма абсолютно никакво значение. Само не разбрах последния ти въпрос, тъй като ми се стори доста доста странен... :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Nanotek
06-10-2009, 23:33
"каква е разликата при нас момчетата, преди и след първия секс(члена променя ли се външно)"
Какво имаш предвид? Искаш оная ти работа да придобие друг вид? Да стане по-голям и надръвчен ли :D :D :D :D :D Отговорът на въпроса е: Не няма как да ти се промени външно, освен ако не си лепнал нещо. Та няма да стане нито по-красив, нито по-голям... не се надявай :-o

chrz
06-10-2009, 23:34
Значи ти си на 16 , забиваш мацка на 18 и питаш дали след като си правил секс си 1 - девствен и 2 - оная ти работа се променя след първия път ?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Колко мъка има по тоя свят...

Nanotek
06-10-2009, 23:35
chrz на това се вика обща сексуална култура :lol: Ти кво знаеш :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

LetTheMusicTalks
06-11-2009, 00:24
:razz: Девстен си край.. :-o

grozdeto
06-11-2009, 00:51
Здравей младежо! Нормално да се притесняваш това все пак ти е 1-вия път и то на 16 годишна възраст."Кака да те отрака" викаха кварталните.Незнам колко си я впечатлил и колко те е харесала,но нали знаеш,че момичетата обичат "по-големите" в тийнеджърска възраст. Това,което искам да ти кажа е,че все пак тя завършва скоро и ще ходи да учи по университети и не си мисли,че заради теб няма да спре да се занимава с момчета.Така че спокойно това ще ти е за урок.Замисли се това ли е любовта? Пенисът(мъжкият полов орган) расте ако не се лъжа до 20 годишна възраст,а може и до повече,но ако си мислиш,че от секса ще ти порастне или ще се измени нещо си в грешка човече.Както и да е поне си опитал.Все пак не може да се очакват чудеса в леглото,но ще му доиде времето и ще изпиташ истинската страна на секса.Така че умната и успех и няма място за притеснение!

alus1onZ
06-11-2009, 00:56
Топнал си чушлето ==> не си девствен.

А иначе ДА, до няколко седмици би трябвало да ти порасне още една главичка, ако не порасне значи си объркал нещо :D

BringYourOwnBeer
06-11-2009, 06:21
Аве пич незнам ко да ти се протърка - да почне да ти кърви ли тряя за да не си девствен :razz: :razz: :razz: :razz:
както и да е с тая култура към секса на 16 години показваш своето неуважение към свещения акт на удоволствието - извода е да почетеш малко, да поговориш с някой, който е запознат и тогава да тръгнеш по приключения.

- по горното е ебавка, ако не ти се превърне в полу банан полу краставица и топките ти не станат шоколадови значи си девствен още :D:D :razz: :razz: :razz: :razz:
верно има много мъка по света

eHoT4e
06-11-2009, 08:18
Та няма да стане нито по-красив, нито по-голям... не се надявай :-o

И ако искаш да знаеш бившия ми приятел беше девствен и ми каза "от както почнах да правя секс к*ра ми е станал по красив"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

NeZaPoznat
06-11-2009, 08:30
Тя е много широка и нямах много съпротива, и даже бързо свърших, после продължихме акта, но аз не бях мн възбуден(постоянно ми спадаше)
както се казва май не можах да претъркам жилата :-o няколко минутния секс, май се оказа недостатъчен.
Много съм объркан и не знам какво да правя, каква е разликата при нас момчетата, преди и след първия секс(члена променя ли се външно)

Амиии как да ти кажа. Едно е да вариш манджата 2 минути, друго - 30 минути. Пробвай и сам ще видиш кое е по-добре :D :D :D

HichNeMiPuka
06-11-2009, 09:55
честито!
вагините вече могат да правят с теб каквото си искат

suitable
06-11-2009, 09:57
честито!
аа.. не знаех, че и други хора изпозлват тази думичка в този смисъл.. :)

HichNeMiPuka
06-11-2009, 10:01
честито!

коя от всички думички?
конкретизирай се, моля
;)

suitable
06-11-2009, 10:03
честито!

коя от всички думички?
конкретизирай се, моля
;)
Думичката "вагина" = момиче.. Ама я използвам само като се лигавя или като съм им ядосан.. без да се обиждаш.. ; )

ubuntureload
06-11-2009, 10:08
Щом не ти се е скъсала мъжката девствена ципа начи си девствен ....
Дебааа самохвалковците ... хубаво eбaл си браво са компот ли да ти отворим по случая ... бaxти не образованите пишлеменца ....

HichNeMiPuka
06-11-2009, 10:08
Думичката "вагина" = момиче.. Ама я използвам само като се лигавя или като съм им ядосан.. без да се обиждаш.. ; )

I've got the pussy so I make the rules
на разговорен български
Аз съм с вагината значи аз създавам правилата

suitable
06-11-2009, 10:18

I've got the pussy so I make the rules
на разговорен български
Аз съм с вагината значи аз създавам правилата

Ами нека.. само дето аз обичам да ги нарушавам честичко.. ;-)

Love_Boy
06-11-2009, 10:50

Как казах и на един друг съфорумец, явно сега си присъдил члена си щом не знаеш как функционира!

majestic001
06-11-2009, 13:10
Значи веднага ти отговарям на въпроса. ДА-още си девстевен. След първия секс песниса се променя. Порастват му крила и отлита на юг за няколко месеца, след което се връща на мястото си. Чувал съм и за такива на които им растат косми по главичката! :D :D :D :D :D :D :D :D

monincetyyy
06-11-2009, 13:20
:razz: Девстен си край.. :-o
ДЕВСТЕН? :-D

tedsity
06-11-2009, 13:21
Ти 100 % си девствен :D :D :D :D :D :D

Naik1
06-11-2009, 13:51
Щом не ти се е скъсала мъжката девствена ципа начи си девствен ....
Дебааа самохвалковците ... хубаво eбaл си браво са компот ли да ти отворим по случая ... бaxти не образованите пишлеменца .... :razz: :razz: :razz: :razz:

ае брат на тебе и да ти кажат, че половината население в българия е измряло от заразна болест ти пак ще кажеш нещо, дето да му се смея поне 2 часа :D евала

golqmumnik
06-11-2009, 16:26
По-добре ида да се изследваш да не си хванал някоя болест

ToHu4
06-11-2009, 16:37
щом няма кръв чирва болка, нищо не съм направил :D

Virtuallll
06-11-2009, 21:10
:lol: Са се похвали на майка ти че си помпал какичка и почерпи за великото дело :D :D

Techy
06-11-2009, 21:28
Ааааше пич краи девствен си .. не си ли ебал повече от 3 часа .. не се брой.. жалко но факт .. :razz: :razz: :razz: :razz:

BeyondBeautifull
06-11-2009, 21:31
Ти имаш ли няква сексуална култура въобще?! Направо не мога да повярвам кви въпроси се задават :shock: :shock: :?.. а какичката ако те чуе кви ги раздаваш .. ](*,)

MetalZone
06-12-2009, 05:31
бaxти не образованите пишлеменца ....

ToHu4
06-12-2009, 17:03
за нас нормалните хора на тази възраст секса не е най-важното нещо :D
но сега като е паднало е смешно да не пробваш 8-)
а що се отнася за последните двама потребителя, и някои от горните в темата, ми е ясно че са почнали да си пъхат разни неща по дупките още когато са били на майка си в тундтата :razz:
я споделете с пъпната връв ли почнахе първия път :booooomb: :-P

Made_of_Pain
06-12-2009, 17:11
Ееееее! Човече, колко ти е малък чучона!

miss_kiss181
06-12-2009, 17:20
хах браво за първия ти път, но не може ли 1 да се образоваш малко и после да правиш секс :) :-o

soregashi
06-12-2009, 17:21
Пич, инструмента ти трябва да се завърти, така че главичката ти да е на обратно, а не така както е била преди секса... вервай ми

След като не е станало си девствен :?

guni7eam
06-13-2009, 17:31
Ти не си дествен ама кат праиш секс трябва да мислиш не само за твоето удоволствие ами за това и на путката .....