View Full Version : Мненине?
Така правих секс с приятеля си без презерватив,но той не само,че не свърши в мен той въобщте не свърши и си го изкарваше доста често да не стане гаф...та искам да попитам нали има една предеякулационна течност от която знам,че има малък шанс да се забременее.Вярно ли е?И също кога се появява тя по-точно и как мислите трябва ли да се притеснявам?
BringYourOwnBeer
06-11-2009, 06:28
Ейй с тая предеякулационна течност всички кат я чуят се мятат в тъч и се крият под леглата си.
накратко: в тази течност е възможно (не само възможно ами си е така) да има малко от белите войници. Освен това, шанса за забременяване с тази течност е МАЛЪК
Кога се появява? - при силна възбудааа (ехоооо дъъъъ очевидно кога :D:D) не би трябвало да се притесняваш, но ако си толкова уплашена - хапче, предписано от гинеколога разбира се!
след 9 месеца ако нищо не падне от теб - напразно си се притеснявала
E стига де майна просто съм си притеснителна...ясно ми е че тази течност се появява при силна възбуда,но имам предвид кога точно примерно:точно преди да свърши ли или по време на секса щото ако е точно преди да свърши значи дори и тази течност не е влязла в мен!Затова питам :)
dimitar_ak
06-11-2009, 06:40
E стига де майна просто съм си притеснителна...ясно ми е че тази течност се появява при силна възбуда,но имам предвид кога точно примерно:точно преди да свърши ли или по време на секса щото ако е точно преди да свърши значи дори и тази течност не е влязла в мен!Затова питам :)
За да нямаш тези притеснения му слагай презерватив. Не мога да ви разбера какво толкова ви пречи? Нито е скъп нито се усеща.
BringYourOwnBeer
06-11-2009, 06:43
Еми не е точно преди да свърши
в действителност такава течност може се появи дори само ако се натискате - тъй че точното и появаване не може се определи :)
Но няма нужда да се притесняваш, защото шансът наистина е много малък
(ноо все пак го има тоя шанс, за тва не го пренебрегвай )
BringYourOwnBeer
06-11-2009, 06:45
тва с презеравите е вярно, че спестява притеснения милион, но дори и да не се усеща (както ти казваш) презерватива си го има
за теб няма разлика, но да речем други не понасят латекс или съответно материята от която е направен.
За да нямаш тези притеснения му слагай презерватив. Не мога да ви разбера какво толкова ви пречи? Нито е скъп нито се усеща.
Абе мани ти не се усеща. Всеки който е правил без ще усети разликата, а хора като мене които са явно алергични я усещат около седмица след проба с презерватив :o
NeZaPoznat
06-11-2009, 08:36
Така правих секс с приятеля си без презерватив,но той не само,че не свърши в мен той въобщте не свърши и си го изкарваше доста често да не стане гаф...та искам да попитам нали има една предеякулационна течност от която знам,че има малък шанс да се забременее.Вярно ли е?И също кога се появява тя по-точно и как мислите трябва ли да се притеснявам?
Баси секса сте правили ... :shock:
HichNeMiPuka
06-11-2009, 12:40
той въобщте не свърши и си го изкарваше доста често да не стане гаф...
Баси секса сте правили ... :shock:
заекващ секс
Кое не се усещало с презерватив бе... не съм ползват сигурно то 5 месеца и надали ще ползвам!! Въобще не е сигурно с презерватив.. последния презерватив ми струваше 35 лв!! Имаше 1 см "дупка".. не скъсано или прочие - просто "дупка" отгоре... и това не стана по време на акта... БЕШЕ СИ ЗАВОДСКИ - ДЕФЕКТЕН сигурен съм!
Правили сме го сигурно 200 пъти без презерватив със сегашната ми приятелка и никаква предукационна течност не ни е създавала проблем.. а презерватив ползвах 20 пъти и... издънка!
Въобще и не се замисляи да ползвате такива от 30-50ст.. само от 1 лв нагоре!
П.С Ако връзкате ви е сериозна, тогава може да не позлвате.. но иначе е задължително!!!
Vichko0o
06-11-2009, 15:04
Тва, че ти е малка пишката и свършваш за 3 секунди съм убеден, че няма как да го усетиш презерватива. Колкото и "Extra Thin" да е си се усеща ... Аз лично такова чудо не си слагам на чучурката, само ако жената пожелае ! Дразни, пречи, стяга, БЕ НЕ СТАВА !!!! А отностно предеякулационната течност, сигурно ще го напиша за 23075235 път но все пак - слагате във влагалището 1 аспирин/аналгин и колкото и сперматозоиди да има в предеякулационната течност (освен ако не са от тея нинджите дето лапетата тука питат) умират от хапчето :) Успех !
sh3_1s_7h3_0n3
06-11-2009, 15:23
2 приятелки забременяха от прекъснат полов акт. Ей таак без да се пазят, с презервативи или хапчета, уж гаджетата им си го 'извадили' преди да свършат... и сега... си имат бебоци. ;) и 2-те бяха сигурни, че не е станал гаф, 'щото са внимавали. Да, затова сега имат малки дечковци.
Та сама си отговори дали има опасност...