PDA

View Full Version : Продукти за ускоряване на растежа на косата

galenata
06-11-2009, 09:06
Тука преди време четох,че бяхте писали за някакви продукти за ускоряване растежа на косата.Обаче нищо не можах да намеря в търсачката.Някой ако е ползвал и има ефект ако може да ми каже името.. И също така къде се предлагат,предполагам че ги има в повечето аптеки и козметики.Както и нещо за поддържане на ноктите например.Мерси много . :)

Snuffles
06-11-2009, 09:21
Ами, за косата хининова вода и този Стимулант на Икаров. Има ги в аптеката! А за ноктите - аз имам маслото на Икааров аз нокти и съм много доволна. Има го и него в аптеките. :grin:

galenata
06-11-2009, 09:29
Супер,мерси много.А на каква цена са ?

sweet_bubka
06-11-2009, 09:50
маслото за нокти на Икаров е 2лв.Поне аз си го взех за толкова и съм доволна.Хининовата вода и тя е накъде толкова 1-2 лв зависи и от марката май

Snuffles
06-11-2009, 10:01
маслото за нокти на Икаров е 2лв.Поне аз си го взех за толкова и съм доволна.Хининовата вода и тя е накъде толкова 1-2 лв зависи и от марката май
Да, към 2 лв е маслото, а стимуланта е към 4 и нещо. ининовата вода, която си взех последно беше 1.10 :wink:

PlamenMEN
06-11-2009, 10:13
Освен това, което вече е изброено:
- газ, мас и урина (не си правя майтап) - чувал съм, че помага доста.
- коприва - обливане на косата с вода, в която е варено коприва или направо спане с коприва на главата
- чесън - май се втрива в косата, ама после 100% смърдиш и кой знае колко трудно се отмива тая воня. Иначе чесънът заздравява и косата и кожата на главата.

Косата ще расте бързичко, ако човек е спокоен, няма проблеми и грижи, спи и се храни редовно и т.н. И обратното - ако води кофти и напрегнат живот, естествено, че и косата му ще е слаба и по - скоро ще окапва, от колкото да расте...

billytalent
06-11-2009, 10:16
Аз използвам Хининов шампоан,коприва,Стимуланта на Икаров,Геритамин Нео и от няколко дни Себорал Форте...косата ми на месец расте с по 5-6-7 см :D

sweet_bubka
06-11-2009, 10:17
Освен това, което вече е изброено:
- газ, мас и урина (не си правя майтап) - чувал съм, че помага доста.
- коприва - обливане на косата с вода, в която е варено коприва или направо спане с коприва на главата
- чесън - май се втрива в косата, ама после 100% смърдиш и кой знае колко трудно се отмива тая воня. Иначе чесънът заздравява и косата и кожата на главата.

Косата ще расте бързичко, ако човек е спокоен, няма проблеми и грижи, спи и се храни редовно и т.н. И обратното - ако води кофти и напрегнат живот, естествено, че и косата му ще е слаба и по - скоро ще окапва, от колкото да расте...

Да съгласна съм с теб аз съм си правила маска с газ и мас само не и с урина ....но ккосата става СУПЕР гъста и яка,но много мирише тази газ....

Snuffles
06-11-2009, 10:19
Аз използвам Хининов шампоан,коприва,Стимуланта на Икаров,Геритамин Нео и от няколко дни Себорал Форте...косата ми на месец расте с по 5-6-7 см :D
Wow!! Да те ева. :D Егати, 7 см. Отивам да си купя там всичките неща
8-)

billytalent
06-11-2009, 10:26
Ако ще ги използваш си прави и маската,която PlamenMEN каза...мен като не ме мързи си я правя,само че без урина

Snuffles
06-11-2009, 10:27
Ако ще ги използваш си прави и маската,която PlamenMEN каза...мен като не ме мързи си я правя,само че без урина
Имаш супер яка коса *inlove*

PlamenMEN
06-11-2009, 10:38
ТИ бъзикаш ли се с нас?!?!?? Тичам в аптеката :grin:

Да съгласна съм с теб аз съм си правила маска с газ и мас само не и с урина ....но ккосата става СУПЕР гъста и яка,но много мирише тази газ....
А пък ако вместо урина, сложиш оцет, ще направиш перфектния трепач на въшки. По - добро няма :D

billytalent
06-11-2009, 10:41
При мен има ефект и той се вижда,но от коса до коса има разлика,а маската аз си я правя с газ,бадемово масло,оцет,ракия и аспирин

PlamenMEN
06-11-2009, 10:43
Колко време ти отнема правенето на тая маска и колко време я държиш?
А и какви пари ти отнема :D

billytalent
06-11-2009, 10:45
Колко време ти отнема правенето на тая маска и колко време я държиш?
А и какви пари ти отнема :D

:-D за пари си нямам представа,супер бързо се прави и стоя с нея 2 часа

PlamenMEN
06-11-2009, 10:55
Доста продукти са, на мин ми се струва, че се дават на 20 кинта, което не ми се вижда рентабилно.
Сега се тъпча с едни хапчета - букет витамини са. Демек съдържат всичко. Отделно три пъти на ден по две таблетки бирена мая. Здрав дух в здраво тяло = здрава коса. Надявам се, че ще си порасне с времето. Преди имах хубава дълга косичка, ама съм прост и я подстригах...
Нормалният растеж на косата е по сантиметър на месец. Дилемата е как да набараме най - ефикасният метод, за да удължим този 1 сантиметър...

billytalent
06-11-2009, 11:01
Доста продукти са, на мин ми се струва, че се дават на 20 кинта, което не ми се вижда рентабилно.
Сега се тъпча с едни хапчета - букет витамини са. Демек съдържат всичко. Отделно три пъти на ден по две таблетки бирена мая. Здрав дух в здраво тяло = здрава коса. Надявам се, че ще си порасне с времето. Преди имах хубава дълга косичка, ама съм прост и я подстригах...
Нормалният растеж на косата е по сантиметър на месец. Дилемата е как да набараме най - ефикасният метод, за да удължим този 1 сантиметър...

Как се казват тези хапчета,от бирената мая не се ли дебелее?

cHoCoLaTtA
06-11-2009, 11:04
billytalent, а какъв е този хининов шампоан?
Аз съм чувала за тривитаминол, прилагала съм го 3-4 пъти. За растеж не знам, но определено се подхранва косата.

PlamenMEN
06-11-2009, 11:08

Как се казват тези хапчета,от бирената мая не се ли дебелее?
Не знам дали е позволено да се дават имена на лекарства, но пък това е нещо безвредно. На блистера пише A bis Z Tabletten. Дали това им е името не знам, майка ми ми ги купува. От бирената мая се пълнее (поне така казват), но не чак толкова много. Аз впрочем за това я пия - с поднормено тегло съм :D Съдържа безброй витамини и уж увеличава апетита. Главно е за укрепване на имунната система.

Много ме кефи подписът ти!

billytalent
06-11-2009, 11:22
billytalent, а какъв е този хининов шампоан?
Аз съм чувала за тривитаминол, прилагала съм го 3-4 пъти. За растеж не знам, но определено се подхранва косата.

На KASY е моят пробвала съм и други обаче ми правеха косата на клечки

Ще проверя за тези хапчета :)

noname2
06-11-2009, 11:42
използвайте ампули за разтеж на Сери и ефект ще има :-P

InnchetO
06-11-2009, 12:56
Аз даже в момента съм с стимуланта на Икаров :-D После ползвам хининов шампоан и маска на Евтерпа за възтановяване. За растеж не знам точно, но определено е по-мека и по-хубава :)